analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Kae Pratiwi Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Kae Pratiwi Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Kae Pratiwi Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Kae Pratiwi Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts
1

(CLOSED) 🎁 SURPRISE GIVEAWAY! 🎁 On this Christmas Eve, me and @duvaderm would love to share the joy and happiness untuk teman2 online-ku 😘😘 @duvaderm ini salah satu brand yang udah support kulit aku selama 2020 and I’m really proud there’s another local brand that is LEGIT in their philosophy and formulations! Akan ada 5 pemenang, hadiahnya *drum rolls* jeng-jeng: ✨ ONE GRAND HOUSE HAMPER* ✨ ONE NUTCRACKER HAMPER ✨ Selected mini products for 3 winners! *Mohon maaf sebelumnya, untuk Grand House Hamper kita akan pilih pemenang yang berdomisili di Pulau Jawa dikarenakan keterbatasan pengiriman 🙏🏼🥺 How to: ⭐️ LIKE this post and don’t forget to follow @duvaderm, give them a big, big love! ⭐️ Let me know down below what are your hopes and wishes for 2021? ⭐️ Tag your dearest family & friends and hug them virtually 🤗 Boleh banget share this Giveaway on your IG Story (don’t forget to tag me and @duvaderm as well)! RAMAIKAN! 😻😻 GIVEAWAY is opened until 25 Dec at 11.59 PM! Account jangan di private yah. Winners will be announced soon! GOOD LUCK! ✨♥️ #TFCShareTheBowl #TFCxDuvaderm ——— Winners: Grand House Hamper @nobit81 Nutcracker Hamper @kaniakdewi Selected Mini Products (hadiahnya kita tambahin jadi buat 5 orang!) @utheonlyname @hannakheputri @skinandscreen @akangskincare @dextrasblog

2

Be merry and be bright ✨

3

Just like most people, produk @sulwhasoo.indonesia pertama yang aku cobain adalah #FirstCare Activating Serum, it’s been a few years since. As some of you know, I have mini shrine for this 😆 Tahun ini mereka launch generasi ke-5. Aku sendiri udah menghabiskan 30 ml, 60 ml dan sekarang lagi di 120 ml! Formula #FCAS yang upgraded ini punya kandungan JAUM Activator™️ dengan 5 herbal pilihan yang sama dengan sebelumnya (Peony, Rehmania, Lotus, White Lily dan Solomon’s Seal) dan menggunakan bio-technology Youth Master Technology™️ untuk proses ekstraksi dan formula development-nya. To me, the new FCAS absorbs even quicker into the skin and it is also more hydrating. With that signature scent that is relaxing and calming, it brings me straight into zen mode 💆🏻‍♀️ First Care Activating Serum as the first step after cleansing, before hydrating toner (abis itu bisa lanjut dengan other serum and the rest of the routine). This preps my skin, strengthen its base while also boosting the absorption of other skincare I apply after, and also boosts its results. Ini booster serum yang tidak egois, aku pakai ini literally barengan dengan skincare APAPUN 👌🏼 There are many ways we can use FCAS, bisa dengan cara yang original ataupun Sultan-style (CSM, anyone?) 😆 Bisa check ke YouTube channel-nya ya! #FDXSulwhasoo #FDNVirtualEvent #SulwhasooID #TFCSkincareSalad #TheFruitCompote

4

Rain or shine, @imfrom_id Mugwort series is ready to “serve” my skin whenever I need some soothing action! Mugwort (Artemisia vulgaris) is known as the Korean Tea Tree, harvested in Ganghwa Island in South Korea. This herb has powerful antioxidants, anti-bacterial and anti-inflammatory properties. 🌱Mugwort Mask (2.1% active extract) - this is one of my top wash-off masks to cool down inflammation and redness, whether it’s from the heat or the nasty dust & pollution. Kemerahan kulitku bisa reda langsung dalam 15-20 menit! Damn, that GOOD! Aku suka kipas2 muka sambil maskeran buat double up the cooling action! 💁🏻‍♀️ 🌱Mugwort Essence - made out of 100% Mugwort Extract with Slow Release Extraction ™️ to get the highest amount of active and to preserve the quality as well. Very watery, hydrating and suitable for 7-skin method as well. This is my current favorite pick for CSM! It’s like soaking my skin with a herbal tea ♥️ I also like to apply a layer before using the Mask, biar lebih mantul lagi calming-nya. 🌱Mugwort Cream (73.55%) - kalian pasti tau, aku tuh pecinta calming creams. Harus selalu ada kapanpun aku butuh. It doesn’t take much for me to fall in love with this! With it’s medium-high strength of soothing potency and with that delicious gel cream texture, ini suuuper nyaman, adem di kulitku and I still get to enjoy it’s cooling sensation even after a few minutes. Lembap, empuk dan masih cocok buat pagi hari juga! Tipe2 cream yang bikin aku serakah jadi jangan heran kalo tiba2 udah ganti jar baru 😂 🌱Mugwort Spot Gel (90%) - having it in a gel texture sure does make it easy for me to insert it in any step I want! Mau di awal atau akhir, bisa 👌🏼 Lumayan bisa cepet bikin blemishes jadi kempesan atau kering, tapi gak bikin kulit sekitarnya ikutan crispy juga! *penting* Kalo buat cystic acne, tetep butuh waktu lebih lama ya. But at least, ngurangin gatel, panas dan rasa nyut2nya! Don’t fret! @imfrom_id is now available officially at @sociolla! Interested in this series? Kalian pengen coba yang manaaa? Let me know di bawah ya! #NatureAsItIs #MugwortForSkin #imfromid

5

If you see this post, comment 🍵♥️ It reminds me of a speckled pottery.. Matcha Latte with @herbilogy Matcha powder.

6

Terlalu senang dengan breakfast pagi ini ☺️☺️☺️ What did you have for breakfast? Siapa tau bisa jadi ide buat yang lain, termasuk aku 😉

7

Finally, got myself some time to take photos of the mesmerizing @cledepeaubeaute Le Lac Enchanté, (The Enchanted Lake) for Holiday 2020 Collection! ♥️❄️✨ @dariapetrilli is the one behind the stunning illustrations and visuals. Her previous work can also be found previously on Holiday 2018 Collection. Inspired by Swan Lake, the collection possesses the beauty of light and dark. Set in a midnight sky with a full moon and glimmering stars, you can be who you want to be and let your inner beauty shines through ✨ This limited edition collection can be purchased through Home Delivery Service (+6281314315118) or online at @shopatmasari. #cledepeaubeaute #cledepeaubeauteid #EnchantedRadiance #TFCMakeupBits #TheFruitCompote

8

Wahai pecinta @cosrx_indonesia, udah tau kan ada range baru namanya AC Collection! Ini ditargetkan untuk kulit yang acne-prone, meradang dan sedang membutuhkan clarifying action juga sebum-balancing. The brand developed CentellAC-Rx Complex, using Madecassic Acid, Asiaticoside, and Asiatic acid as the calming formula. Yes, this is PURIFYING and CALMING at the same time! Dari beberapa produk yang udah kucoba, so far yang paling stand out buatku ada dua ini: Calming Liquid Mild - it’s a great choice for an everyday, gentle exfoliating toner! It has Green Tea water, Betaine, Betaine Salicylate (milder form of BHA), Gluconolactone (PHA), Panthenol, Allantoin, Arginine, Hyaluronic Acid, Tea Tree Oil dan CentellAC-Rx Complex. Menurutku ini cocok untuk jadi maintenance, as part of regular exfoliation to prevent unnecessary congestions. The clarifying effect isn’t as strong, not that it’s a bad thing - it just depends on what I need. Buat kompres di inflamed area, masi aman 👌🏼 Calming Liquid Intensive - ini ngingetin aku sama Natural BHA Skin Returning A-Sol (now discontinued) dan ternyata ini memang upgraded version-nya! Selain CentellAC-RX Complex, ada Propolis Extract, Alcohol (derived from vegetable fermentation), Betaine, Lactic Acid, Glycolic Acid, Betaine Salicylate, Panthenol, Allantoin, Hyaluronic Acid, Zinc PCA dan Tea Tree Oil. Menurutku, overall efek clarifying-nya bisa dibilang hampir sama, lumayan cepet runtuhin congestion, terutama beruntusan kecil2. Kalo ada acne yang sedang meradang, setelah beberapa hari bisa lebih kempesan. Dan yang pasti, it controls excessive sebum production. BUT, this formula is not drying at all on my skin. Ini perbedaan yang paling noticeable, a good upgrade! Awalnya aku coba pakai mereka dengan pakai tangan di pat-pat saja, worked just fine. Tapi belakangan malah suka pakai reusable cotton pads sambil diusap halus - lumayan banget bisa angkat sisa kotoran dan sel kulit mati yang warnanya abu2 horor itu - check the next slide! #ACCOLLECTION udah tersedia di @sociolla secara resmi dan sedang ada promo up to 15% off + FREE photocard Kim Soo Hyun (limited qty) hanya sampai 23 December 2020!

9

@arkamaya.artisancakery Noël Christmas Hampers this year really takes the cake, pun intended! 🎄✨ I HAD to make a video cutting the mirror-glazed Évony entremet, showing you the layers, even though I may have butchered it - I’m terribly sorry for my subpar cake-cutting skills 🥺 Taste-wise? Geez, thumbs and toes up! I can smell the avocado right away! The combination between avocado cremeux, chocolate crunchy bits, sponge and coffee mousse is just D.I.V.I.N.E. 🤤🤤🤤 Get one for your family, send one to your loved ones. Either way, it’s a warming (yet chilly) wishes for all, myself included ☺️☺️

10

When you open a sheet mask and you find gold instead 😐😳

Most Recent Posts

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts
1

Terlalu senang dengan breakfast pagi ini ☺️☺️☺️ What did you have for breakfast? Siapa tau bisa jadi ide buat yang lain, termasuk aku 😉

2

Be merry and be bright ✨

3

(CLOSED) 🎁 SURPRISE GIVEAWAY! 🎁 On this Christmas Eve, me and @duvaderm would love to share the joy and happiness untuk teman2 online-ku 😘😘 @duvaderm ini salah satu brand yang udah support kulit aku selama 2020 and I’m really proud there’s another local brand that is LEGIT in their philosophy and formulations! Akan ada 5 pemenang, hadiahnya *drum rolls* jeng-jeng: ✨ ONE GRAND HOUSE HAMPER* ✨ ONE NUTCRACKER HAMPER ✨ Selected mini products for 3 winners! *Mohon maaf sebelumnya, untuk Grand House Hamper kita akan pilih pemenang yang berdomisili di Pulau Jawa dikarenakan keterbatasan pengiriman 🙏🏼🥺 How to: ⭐️ LIKE this post and don’t forget to follow @duvaderm, give them a big, big love! ⭐️ Let me know down below what are your hopes and wishes for 2021? ⭐️ Tag your dearest family & friends and hug them virtually 🤗 Boleh banget share this Giveaway on your IG Story (don’t forget to tag me and @duvaderm as well)! RAMAIKAN! 😻😻 GIVEAWAY is opened until 25 Dec at 11.59 PM! Account jangan di private yah. Winners will be announced soon! GOOD LUCK! ✨♥️ #TFCShareTheBowl #TFCxDuvaderm ——— Winners: Grand House Hamper @nobit81 Nutcracker Hamper @kaniakdewi Selected Mini Products (hadiahnya kita tambahin jadi buat 5 orang!) @utheonlyname @hannakheputri @skinandscreen @akangskincare @dextrasblog

4

When you open a sheet mask and you find gold instead 😐😳

5

Wahai pecinta @cosrx_indonesia, udah tau kan ada range baru namanya AC Collection! Ini ditargetkan untuk kulit yang acne-prone, meradang dan sedang membutuhkan clarifying action juga sebum-balancing. The brand developed CentellAC-Rx Complex, using Madecassic Acid, Asiaticoside, and Asiatic acid as the calming formula. Yes, this is PURIFYING and CALMING at the same time! Dari beberapa produk yang udah kucoba, so far yang paling stand out buatku ada dua ini: Calming Liquid Mild - it’s a great choice for an everyday, gentle exfoliating toner! It has Green Tea water, Betaine, Betaine Salicylate (milder form of BHA), Gluconolactone (PHA), Panthenol, Allantoin, Arginine, Hyaluronic Acid, Tea Tree Oil dan CentellAC-Rx Complex. Menurutku ini cocok untuk jadi maintenance, as part of regular exfoliation to prevent unnecessary congestions. The clarifying effect isn’t as strong, not that it’s a bad thing - it just depends on what I need. Buat kompres di inflamed area, masi aman 👌🏼 Calming Liquid Intensive - ini ngingetin aku sama Natural BHA Skin Returning A-Sol (now discontinued) dan ternyata ini memang upgraded version-nya! Selain CentellAC-RX Complex, ada Propolis Extract, Alcohol (derived from vegetable fermentation), Betaine, Lactic Acid, Glycolic Acid, Betaine Salicylate, Panthenol, Allantoin, Hyaluronic Acid, Zinc PCA dan Tea Tree Oil. Menurutku, overall efek clarifying-nya bisa dibilang hampir sama, lumayan cepet runtuhin congestion, terutama beruntusan kecil2. Kalo ada acne yang sedang meradang, setelah beberapa hari bisa lebih kempesan. Dan yang pasti, it controls excessive sebum production. BUT, this formula is not drying at all on my skin. Ini perbedaan yang paling noticeable, a good upgrade! Awalnya aku coba pakai mereka dengan pakai tangan di pat-pat saja, worked just fine. Tapi belakangan malah suka pakai reusable cotton pads sambil diusap halus - lumayan banget bisa angkat sisa kotoran dan sel kulit mati yang warnanya abu2 horor itu - check the next slide! #ACCOLLECTION udah tersedia di @sociolla secara resmi dan sedang ada promo up to 15% off + FREE photocard Kim Soo Hyun (limited qty) hanya sampai 23 December 2020!

6

If you see this post, comment 🍵♥️ It reminds me of a speckled pottery.. Matcha Latte with @herbilogy Matcha powder.

7

Rain or shine, @imfrom_id Mugwort series is ready to “serve” my skin whenever I need some soothing action! Mugwort (Artemisia vulgaris) is known as the Korean Tea Tree, harvested in Ganghwa Island in South Korea. This herb has powerful antioxidants, anti-bacterial and anti-inflammatory properties. 🌱Mugwort Mask (2.1% active extract) - this is one of my top wash-off masks to cool down inflammation and redness, whether it’s from the heat or the nasty dust & pollution. Kemerahan kulitku bisa reda langsung dalam 15-20 menit! Damn, that GOOD! Aku suka kipas2 muka sambil maskeran buat double up the cooling action! 💁🏻‍♀️ 🌱Mugwort Essence - made out of 100% Mugwort Extract with Slow Release Extraction ™️ to get the highest amount of active and to preserve the quality as well. Very watery, hydrating and suitable for 7-skin method as well. This is my current favorite pick for CSM! It’s like soaking my skin with a herbal tea ♥️ I also like to apply a layer before using the Mask, biar lebih mantul lagi calming-nya. 🌱Mugwort Cream (73.55%) - kalian pasti tau, aku tuh pecinta calming creams. Harus selalu ada kapanpun aku butuh. It doesn’t take much for me to fall in love with this! With it’s medium-high strength of soothing potency and with that delicious gel cream texture, ini suuuper nyaman, adem di kulitku and I still get to enjoy it’s cooling sensation even after a few minutes. Lembap, empuk dan masih cocok buat pagi hari juga! Tipe2 cream yang bikin aku serakah jadi jangan heran kalo tiba2 udah ganti jar baru 😂 🌱Mugwort Spot Gel (90%) - having it in a gel texture sure does make it easy for me to insert it in any step I want! Mau di awal atau akhir, bisa 👌🏼 Lumayan bisa cepet bikin blemishes jadi kempesan atau kering, tapi gak bikin kulit sekitarnya ikutan crispy juga! *penting* Kalo buat cystic acne, tetep butuh waktu lebih lama ya. But at least, ngurangin gatel, panas dan rasa nyut2nya! Don’t fret! @imfrom_id is now available officially at @sociolla! Interested in this series? Kalian pengen coba yang manaaa? Let me know di bawah ya! #NatureAsItIs #MugwortForSkin #imfromid

8

Just like most people, produk @sulwhasoo.indonesia pertama yang aku cobain adalah #FirstCare Activating Serum, it’s been a few years since. As some of you know, I have mini shrine for this 😆 Tahun ini mereka launch generasi ke-5. Aku sendiri udah menghabiskan 30 ml, 60 ml dan sekarang lagi di 120 ml! Formula #FCAS yang upgraded ini punya kandungan JAUM Activator™️ dengan 5 herbal pilihan yang sama dengan sebelumnya (Peony, Rehmania, Lotus, White Lily dan Solomon’s Seal) dan menggunakan bio-technology Youth Master Technology™️ untuk proses ekstraksi dan formula development-nya. To me, the new FCAS absorbs even quicker into the skin and it is also more hydrating. With that signature scent that is relaxing and calming, it brings me straight into zen mode 💆🏻‍♀️ First Care Activating Serum as the first step after cleansing, before hydrating toner (abis itu bisa lanjut dengan other serum and the rest of the routine). This preps my skin, strengthen its base while also boosting the absorption of other skincare I apply after, and also boosts its results. Ini booster serum yang tidak egois, aku pakai ini literally barengan dengan skincare APAPUN 👌🏼 There are many ways we can use FCAS, bisa dengan cara yang original ataupun Sultan-style (CSM, anyone?) 😆 Bisa check ke YouTube channel-nya ya! #FDXSulwhasoo #FDNVirtualEvent #SulwhasooID #TFCSkincareSalad #TheFruitCompote

9

This is the Lip Kit in Velvet Muse. #TFCMakeupBits #TheFruitCompote

10

Unboxing a few of the products and snippets of other past collections! @chanel.beauty @time.international #TFCMakeupBits #TheFruitCompote

11

Finally, got myself some time to take photos of the mesmerizing @cledepeaubeaute Le Lac Enchanté, (The Enchanted Lake) for Holiday 2020 Collection! ♥️❄️✨ @dariapetrilli is the one behind the stunning illustrations and visuals. Her previous work can also be found previously on Holiday 2018 Collection. Inspired by Swan Lake, the collection possesses the beauty of light and dark. Set in a midnight sky with a full moon and glimmering stars, you can be who you want to be and let your inner beauty shines through ✨ This limited edition collection can be purchased through Home Delivery Service (+6281314315118) or online at @shopatmasari. #cledepeaubeaute #cledepeaubeauteid #EnchantedRadiance #TFCMakeupBits #TheFruitCompote

12

@arkamaya.artisancakery Noël Christmas Hampers this year really takes the cake, pun intended! 🎄✨ I HAD to make a video cutting the mirror-glazed Évony entremet, showing you the layers, even though I may have butchered it - I’m terribly sorry for my subpar cake-cutting skills 🥺 Taste-wise? Geez, thumbs and toes up! I can smell the avocado right away! The combination between avocado cremeux, chocolate crunchy bits, sponge and coffee mousse is just D.I.V.I.N.E. 🤤🤤🤤 Get one for your family, send one to your loved ones. Either way, it’s a warming (yet chilly) wishes for all, myself included ☺️☺️

Most Viewed

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert