analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

JOS ACHA Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

JOS ACHA Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

JOS ACHA Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

JOS ACHA Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Selamat pagiii dari Pantai Kurunai, Hulondalo ๐ŸŒค

2

GENUINELY HAPPY FOR BOTH OF YOU โค๏ธ Congratulations Kakak & Mas Ryan

3

๐Ÿ’›โœจ

4

Kagoshimaaa for Sunday ๐Ÿฎ

5

๐ŸŒค

6

Dari ruang jahit, ke kantor, terus sekarang ke dapur. Semua di cobaaa, Karenaaa whatever i do, THE GOAL IS TO GROW!๐ŸŒŸ Seneng banget sama prosesnya, Ngajarin aku banyak bangeeet hal ini itu. Currently enjoying the โ€˜adultingโ€™ ride ๐Ÿš— Wish me luck ๐Ÿ˜œโœŒ๐Ÿผ

7

Taught me how to live life to the fullest. Cheers to trying out new things together Papa โค๏ธ

8

Appreciation post untuk glam team hari ini ๐Ÿ’› โ€ข Terima kasih banyaaaak ka April @april_neosevituri yang bisa mewujudkan permintaan bawelku yg ga pengen dempul & medok ๐Ÿ˜ Kalau hair do sama @maulanalatief jamin anti badai, ga goyang sampai akhir acaraaaa! Kalo kebaya.... by yours trully ๐Ÿ˜Œ @ja_designstudio

9

Hai guys! Aku mau kasih tau rahasia aku selama #StayAtHome ๐Ÿ˜† โ€ข โ€ข Ini rahasiaku masak super cepet dirumah! Ga pake lama-lama prepare nya, soalnya semua bahan frozen bisa di defrost pake Samsung Microwave! Mulai dari daging, ayam, ikan, sayur & roti, semuanya bisaaa. Fitur Quick Defrost ini bisa mencairkan bahan makanan kamu dengan cepat & merataaa (penting nih!) Microwave ini juga berbahan โ€˜Ceramic Insideโ€™ yang artinya dia 99,9% anti bakteri & tahan goressss. Buat yang sering beli makanan dari luar, penting juga untuk selalu microwave dulu makanan kalian supaya aman dari bakteri ya! Enjoy your #StayAtHome with @samsungindonesia ๐Ÿ–ค โ€ข Ini rahasia akuuu saat menyiapkan makanan selama di rumah! Rahasia kamu apa nih @anisarahma_12 ? โ€ข https://bit.ly/MWO-JosAcha โ€ข #GetThroughThisTogether #LiveABiggerLife

10

Dirgahayu Indonesiaku ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ #75

Most Recent Posts

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Merch @by.josacha ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿงก โ€ข Thank youuuuuu luv selalu ada selalu jd my 911 call since idk whennnn ๐Ÿ’– hope this bestfriendship last till we turn wrinkly & grey ๐Ÿ‘ต๐Ÿผ๐Ÿ‘ต๐Ÿผ @shakillaastari

2

๐ŸŒค

3

Selamat pagiii dari Pantai Kurunai, Hulondalo ๐ŸŒค

4

Dari ruang jahit, ke kantor, terus sekarang ke dapur. Semua di cobaaa, Karenaaa whatever i do, THE GOAL IS TO GROW!๐ŸŒŸ Seneng banget sama prosesnya, Ngajarin aku banyak bangeeet hal ini itu. Currently enjoying the โ€˜adultingโ€™ ride ๐Ÿš— Wish me luck ๐Ÿ˜œโœŒ๐Ÿผ

5

๐Ÿ’›โœจ

6

1 hari skip sunscreen bisa langsung instantly breakout ๐Ÿ˜– Sun exposure juga bisa bikin kita aging lebih cepet, jadi sebisa mungkin never skip your sunscreen! Lately, Iโ€™ve been using this @maharisskincare - A luxurious, silky veil which form a protective shield on your skin, against free radical and UV Radiation ๐ŸŒž๐Ÿ’›

7

Appreciation post untuk glam team hari ini ๐Ÿ’› โ€ข Terima kasih banyaaaak ka April @april_neosevituri yang bisa mewujudkan permintaan bawelku yg ga pengen dempul & medok ๐Ÿ˜ Kalau hair do sama @maulanalatief jamin anti badai, ga goyang sampai akhir acaraaaa! Kalo kebaya.... by yours trully ๐Ÿ˜Œ @ja_designstudio

8

GENUINELY HAPPY FOR BOTH OF YOU โค๏ธ Congratulations Kakak & Mas Ryan

9

Taught me how to live life to the fullest. Cheers to trying out new things together Papa โค๏ธ

10

Dirgahayu Indonesiaku ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ #75

11

Kagoshimaaa for Sunday ๐Ÿฎ

12

Hai guys! Aku mau kasih tau rahasia aku selama #StayAtHome ๐Ÿ˜† โ€ข โ€ข Ini rahasiaku masak super cepet dirumah! Ga pake lama-lama prepare nya, soalnya semua bahan frozen bisa di defrost pake Samsung Microwave! Mulai dari daging, ayam, ikan, sayur & roti, semuanya bisaaa. Fitur Quick Defrost ini bisa mencairkan bahan makanan kamu dengan cepat & merataaa (penting nih!) Microwave ini juga berbahan โ€˜Ceramic Insideโ€™ yang artinya dia 99,9% anti bakteri & tahan goressss. Buat yang sering beli makanan dari luar, penting juga untuk selalu microwave dulu makanan kalian supaya aman dari bakteri ya! Enjoy your #StayAtHome with @samsungindonesia ๐Ÿ–ค โ€ข Ini rahasia akuuu saat menyiapkan makanan selama di rumah! Rahasia kamu apa nih @anisarahma_12 ? โ€ข https://bit.ly/MWO-JosAcha โ€ข #GetThroughThisTogether #LiveABiggerLife

Most Viewed

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert