analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Jollylim Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Jollylim Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Jollylim Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Jollylim Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Wed, 20 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Nonek πŸ˜‚ #fallingstars2018

2

Hunting food 🍲 #kulinernusantara

3

Flamingos πŸ’•

4

Still vacation mood πŸ’• #familyvacation

5

Love yourself first, because that’s who you’ll be spending the rest of your life with.” #quetos

6

Perfume is like a new dress.. It make u quite simple marvelous πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ Kalo lagi berpergian pingin banget bawah parfum.. Tapi ingat beratnya jadi malas..na jadi saya ketemu ada yg isian yg 20ml di olshop langganan aku @juicyperfumes jadi gampang deh bawahnya tinggal masukin ke tas kecil kita 😘 @juicyperfumes ini jual parfum ori ya. Selain ori harganya juga bersahabat banget.. Gak percaya? Kepoin aj Instagram nya 😏 #parfumoriginalmurah

7

Kiss button lipstick by @heynatureindonesia 1.Red coke 2.Tomato salsa 3.Wine claret #heynatureindonesia

8

Tea time with manggo burnt cheese cake by @sk_cakeandpastry πŸ’• Mangganya manis dan fresh beserta cheese cakenya gak bikin eneg πŸ‘Œ cucok.. πŸ˜‹ Order sekarang juga gais!! β™₯ #cheesecake

9

Favorite kiss calling button lipstick πŸ’„ from @heynatureindonesia 1.Red coke 2.Tomato salsa 3.Wine claret All so pigmented 😍 bisa juga buat ombre lips πŸ’‹ #heynatureindonesia

10

Yuk ikut... Give away 🍻 Hallo giveaway lover.. Part 3 sudah mulai ya.. Hadiah hadiah nya sangat bermanfaat lor . Hadiah utama adalah "tempat accesories " . ✏️Follow 1. @batamraktoko 2. @thaibestbatam 3. @elior.id 4 .@yeekidz 5. @mumubeautyhouse.id 6. @little_angel_shop_indo 7. @batamburger 8. @babycorner_batam 9. @caydenlimjunyang 10. @caydrolim 11. @susyqilin . . Caranya :πŸ”¬πŸ”¦ 1. Repost cover GA ini (no caption ) ,add hashtag #caydencaydrogiveawaypart3 . Trus kasi (contoh) . Cayden, 6 th, boy, batam. . 2. Tag 3 temanmu . 3. Ongkir ditanggung pemenang . 4. Spam like ya biar dpt nilai plus. . . . Baca ya πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Hadiah kita 1> Tempat accesories = 1πŸ† 2> Reflexology massage family plus nonton. Khusus batam = 5πŸ† .contoh. istri pemenang jd bisa ajak suami ya 3> tas couple n kids = 1 πŸ† 4> sepatu yeekidz = 2πŸ† 5> shampoo longrich n conditioner dan odol longrich =2πŸ† 6> lunch box sekat 3 dan dpt sendok dan free Bpa yg tahan panas dan tahan dingin =2πŸ† 7 > makan burger + minuman, khusus batam ya = 5πŸ† 8> babysafe slow cooker light indicator = 1πŸ† Total 19 winner πŸ‘‘πŸ‘‘ . Good Luck n have fun ya πŸŽ‚πŸŽˆ #giveaway #giveawayseptember #giveawayagustus #giveaway #giveawayindonesia #birthdaygiveaway #caydrobirthdaygiveaway #caydenbirthdaygiveaway Periode 3 oct - 14 oct . Pengumuman 17 oct live ya

Most Recent Posts

Wed, 20 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Nonek πŸ˜‚ #fallingstars2018

2

Yuk ikut... Give away 🍻 Hallo giveaway lover.. Part 3 sudah mulai ya.. Hadiah hadiah nya sangat bermanfaat lor . Hadiah utama adalah "tempat accesories " . ✏️Follow 1. @batamraktoko 2. @thaibestbatam 3. @elior.id 4 .@yeekidz 5. @mumubeautyhouse.id 6. @little_angel_shop_indo 7. @batamburger 8. @babycorner_batam 9. @caydenlimjunyang 10. @caydrolim 11. @susyqilin . . Caranya :πŸ”¬πŸ”¦ 1. Repost cover GA ini (no caption ) ,add hashtag #caydencaydrogiveawaypart3 . Trus kasi (contoh) . Cayden, 6 th, boy, batam. . 2. Tag 3 temanmu . 3. Ongkir ditanggung pemenang . 4. Spam like ya biar dpt nilai plus. . . . Baca ya πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Hadiah kita 1> Tempat accesories = 1πŸ† 2> Reflexology massage family plus nonton. Khusus batam = 5πŸ† .contoh. istri pemenang jd bisa ajak suami ya 3> tas couple n kids = 1 πŸ† 4> sepatu yeekidz = 2πŸ† 5> shampoo longrich n conditioner dan odol longrich =2πŸ† 6> lunch box sekat 3 dan dpt sendok dan free Bpa yg tahan panas dan tahan dingin =2πŸ† 7 > makan burger + minuman, khusus batam ya = 5πŸ† 8> babysafe slow cooker light indicator = 1πŸ† Total 19 winner πŸ‘‘πŸ‘‘ . Good Luck n have fun ya πŸŽ‚πŸŽˆ #giveaway #giveawayseptember #giveawayagustus #giveaway #giveawayindonesia #birthdaygiveaway #caydrobirthdaygiveaway #caydenbirthdaygiveaway Periode 3 oct - 14 oct . Pengumuman 17 oct live ya

3

Hunting food 🍲 #kulinernusantara

4

Kiss button lipstick by @heynatureindonesia 1.Red coke 2.Tomato salsa 3.Wine claret #heynatureindonesia

5

Favorite kiss calling button lipstick πŸ’„ from @heynatureindonesia 1.Red coke 2.Tomato salsa 3.Wine claret All so pigmented 😍 bisa juga buat ombre lips πŸ’‹ #heynatureindonesia

6

Still vacation mood πŸ’• #familyvacation

7

Perfume is like a new dress.. It make u quite simple marvelous πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ Kalo lagi berpergian pingin banget bawah parfum.. Tapi ingat beratnya jadi malas..na jadi saya ketemu ada yg isian yg 20ml di olshop langganan aku @juicyperfumes jadi gampang deh bawahnya tinggal masukin ke tas kecil kita 😘 @juicyperfumes ini jual parfum ori ya. Selain ori harganya juga bersahabat banget.. Gak percaya? Kepoin aj Instagram nya 😏 #parfumoriginalmurah

8

Tea time with manggo burnt cheese cake by @sk_cakeandpastry πŸ’• Mangganya manis dan fresh beserta cheese cakenya gak bikin eneg πŸ‘Œ cucok.. πŸ˜‹ Order sekarang juga gais!! β™₯ #cheesecake

9

Love yourself first, because that’s who you’ll be spending the rest of your life with.” #quetos

10

Flamingos πŸ’•

Most Viewed

Wed, 20 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Wed, 20 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Wed, 20 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert