analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

🍓Baby Nana Joe Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

🍓Baby Nana Joe Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

🍓Baby Nana Joe Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

🍓Baby Nana Joe Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts
1

Daddy's little princess forever 🦄👑

2

#throwback with mommys khonglong trip. . Wearing super comfy ophelia dress @veylkids @veylstore match with favourite @littlebluelamb.id shoes ❤️

3

Must watch banget🦔💙📀

4

Blue Diamond Cafe and Gelato Bar, Opening very soon in March 15th🍨🎉sebrang Harum Manis (bawah) Jl Merdeka, . Thankyou onty @jeniyek @cynthiavennyka24 for inviting 🍹🍰🥐 and thankyou so much selalu buatin kue ultah mulai dari Jenna Jaime masi newborn sampe birthday tiap tahun 🙏

5

🐰🐇🥕

6

The real "pijat traditional" 😉 siapa juga doyan ?

7

HAPPY VALS DAY ❤️

8

Minyak Telon baru dari Habbie aroma teanya natural ada 8 varian. Harum, tahan lama, hangat, lembut dan terhindar dari nyamuk, dan ada komposisi bidaranya untuk terapi ain pada bayi😍 thankyou HABBIE

9

Its FRIDAY 🖤 . Jenna in Elva Black, Jaime in Nei Black, all from @veylkids @veylstore

10

Foto begini hampir ga pernah digayain, banyakan gaya sendiri, efek habis makan es gelatonya @cakebluediamond jadi bagus2 moodnya, ntah yang mana dijadiin cover 😁 . Pretty dress @bebibolu super adem, bisa dipake daily karna ringan materialnya, suka banget motif dan cuttingnya, thankyou so much onti 💕

Most Recent Posts

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts
1

Foto begini hampir ga pernah digayain, banyakan gaya sendiri, efek habis makan es gelatonya @cakebluediamond jadi bagus2 moodnya, ntah yang mana dijadiin cover 😁 . Pretty dress @bebibolu super adem, bisa dipake daily karna ringan materialnya, suka banget motif dan cuttingnya, thankyou so much onti 💕

2

Blue Diamond Cafe and Gelato Bar, Opening very soon in March 15th🍨🎉sebrang Harum Manis (bawah) Jl Merdeka, . Thankyou onty @jeniyek @cynthiavennyka24 for inviting 🍹🍰🥐 and thankyou so much selalu buatin kue ultah mulai dari Jenna Jaime masi newborn sampe birthday tiap tahun 🙏

3

Must watch banget🦔💙📀

4

Its FRIDAY 🖤 . Jenna in Elva Black, Jaime in Nei Black, all from @veylkids @veylstore

5

Minyak Telon baru dari Habbie aroma teanya natural ada 8 varian. Harum, tahan lama, hangat, lembut dan terhindar dari nyamuk, dan ada komposisi bidaranya untuk terapi ain pada bayi😍 thankyou HABBIE

6

The real "pijat traditional" 😉 siapa juga doyan ?

7

Minyak serai anti nyamuk yang uda aku pake dari zaman Jenna bayi dan wajib bawa kluar rumah, skrg ada produk barunya @serai.maharati, PINUS spray yang ampuh bunuh virus dan bakteri 99.99%, bisa spray ke udara misalnya tmpt yg apek sperti gudang atau rak spatu, bisa juga spray ke benda, mainan anak, meja atau gagang pintu, lalu lap tisu bersih..

8

HAPPY VALS DAY ❤️

9

#throwback with mommys khonglong trip. . Wearing super comfy ophelia dress @veylkids @veylstore match with favourite @littlebluelamb.id shoes ❤️

10

Ini aromatheraphy yang aku share tadi malem, mostly mamagram udah pada tau kalo anak batuk pilek wajib pakai. . Iya banget biasa malamnya kalo anak2 uda mulai bapil, aku suka diffuse 7-10 tetes RC ke air. Jadi ruangan penuh aromanya, anak2 jadi lebih pulas. . Dan kalau lagi travelling atau mommy belum punya diffuser, boleh pakai roll on, roll di dadanya tapi pake campuran vco, 1:4 (banyakan vco ya moms).. Jadi seolah2 sperti minyak telon tapi ini versi aromatheraphy yang agak ampuh buat pernafasan plong.. . Alat roll on dan tetes smuanya bisa beli di @miraclelivingoil atau yang mau tanya2 lebih detail boleh chat admin mereka #mamajoesharing

11

Daddy's little princess forever 🦄👑

12

🐰🐇🥕

Most Viewed

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert