analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Jasmine Nadiko Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Jasmine Nadiko Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Jasmine Nadiko Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Jasmine Nadiko Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

๐ŸŒด

2

3

Sky above, sand below, peace within.

4

๐ŸŒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐ŸŒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐ŸŒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

5

As you guys requested (ngos2an bgt nyanyi lagu ini๐Ÿคฃ) #jaslullaby . @kevinrinaldi_

6

7

8

Despite whats going on in the past, at least weโ€™re all moving forward, hello 2021 ๐Ÿ˜Š

9

Hai semuanya! Jadi udah sekitar dua minggu ini aku lagi nyoba produk baru dari @hadalaboid yaitu Gokujyun Premium Ultimate Moisturizing Lotion. Sebenarnya aku udah tau produk ini udah dari lama sih, tapi ternyata produknya baru ada di Indonesia. You guys should try it too! Selama pake produk ini aku ngerasa kulit wajahku yang kemarin sempet kering jadi lebih lembap bangeet ๐Ÿ‘๐Ÿผ dan setelah aku cari tau lebih tentang produk ini, ternyata karena ada kandungan 5 Hyaluronic Acid yg rupanya bagus bangeet loh buat melembapkan kulit wajah kita. I highly recommended this apalagi buat cuaca dingin seperti ini kulit wajah kita butuh banget pake hydrating toner dan stay hydrated ๐Ÿฅฐ

10

Super senenggg banget maybelline Lifter Gloss akhirnya launch di Indonesia! This lipgloss is really good bener2 ngelembapin bibir dan bikin bibir plumpjuga soalnya ada efek liftingnya gitu. Ditambah ada Hyaluronic Acid yang bikin nyaman makenya kayak dupes lipgloss branded yang super mahal! Kalian bisa dapetin produk super oke dengan harga yang terjangkau! Kalian udh bisa purchase Maybelline Lifter Gloss ini di ecom yaaa! #liftergloss #lifterglossid #maybellineindonesia

Most Recent Posts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

๐ŸŒด

2

Despite whats going on in the past, at least weโ€™re all moving forward, hello 2021 ๐Ÿ˜Š

3

[GIVEAWAY!] Cool! Analisa Kulit kalian dengan Selfie aja! Beneran deh keren banget ini Skin Genius teknologi baru dari Lโ€™Oreal Paris buat menganalisa kulit wajah kita secara 5 dimensi layaknya skin expert. Gampang banget caranya cuman selfie doang loh! Buat kalian yang udh coba ceritain dong pengalaman kalian di comment, dan jangan lupa mention 3 orang temen dekat kamu supaya ikutan coba juga! Ada 3 hampers dari L'Oreal Paris senilai hingga 1,5 juta untuk 5 komentar yang beruntung ! Yuk cobain skin genius buka www.loreal-paris.co.id kemudian pilih Skin Genius yaa dan cerita tentang pengalaman kamu di kolom komentar yaa. Pake hashtag #MySkinGenius juga pastinya ya #getthelookid

4

Sky above, sand below, peace within.

5

6

Super senenggg banget maybelline Lifter Gloss akhirnya launch di Indonesia! This lipgloss is really good bener2 ngelembapin bibir dan bikin bibir plumpjuga soalnya ada efek liftingnya gitu. Ditambah ada Hyaluronic Acid yang bikin nyaman makenya kayak dupes lipgloss branded yang super mahal! Kalian bisa dapetin produk super oke dengan harga yang terjangkau! Kalian udh bisa purchase Maybelline Lifter Gloss ini di ecom yaaa! #liftergloss #lifterglossid #maybellineindonesia

7

8

9

๐ŸŒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐ŸŒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐ŸŒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

10

As you guys requested (ngos2an bgt nyanyi lagu ini๐Ÿคฃ) #jaslullaby . @kevinrinaldi_

11

Hai semuanya! Jadi udah sekitar dua minggu ini aku lagi nyoba produk baru dari @hadalaboid yaitu Gokujyun Premium Ultimate Moisturizing Lotion. Sebenarnya aku udah tau produk ini udah dari lama sih, tapi ternyata produknya baru ada di Indonesia. You guys should try it too! Selama pake produk ini aku ngerasa kulit wajahku yang kemarin sempet kering jadi lebih lembap bangeet ๐Ÿ‘๐Ÿผ dan setelah aku cari tau lebih tentang produk ini, ternyata karena ada kandungan 5 Hyaluronic Acid yg rupanya bagus bangeet loh buat melembapkan kulit wajah kita. I highly recommended this apalagi buat cuaca dingin seperti ini kulit wajah kita butuh banget pake hydrating toner dan stay hydrated ๐Ÿฅฐ

12

2019.

Most Viewed

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert