analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

🍭 U M A M I T A πŸ¦„ Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

🍭 U M A M I T A πŸ¦„ Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

🍭 U M A M I T A πŸ¦„ Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

🍭 U M A M I T A πŸ¦„ Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 26 Jan 2021 - Recent Posts
1

Gak usah dah pake caption yah!? 🀟🏻

2

πŸ˜€πŸ€ŸπŸ»

3

β€œYou didn’t mean to fall in love. And, We never meant for it to mean this much”_ 🌼

4

My yellow team πŸ€—πŸ’›

5

Editan Allah yg paling the best. MasyaAllah 🧑

6

Bunga Sawi πŸ˜… Bunga terbaru, telah hadir di Hypermart kesayangan anda πŸ˜…πŸ€£

7

My lovely Twin πŸ€—πŸ˜˜

8

Aku tau kok gak ada yg natap kamu kayak gini kan ?! 😜 @shelaa_df

9

GIVE AWAY TIME 😍 Bismillah Assalaamualaikum Shalihah. Ada kabar gembira dari kami. Pengen sebarin love-love di #GAyumnabyft ? Bakalan seru nih ukhty, karena hadiahnya special banget !!! Cek dan follow rules nya πŸ‘‡ 1. Follow akun ig @yumna.byft ( https://www.instagram.com/yumna.byft/ ) atau like fanpage facebook : Yumna Official 2. Posting foto kamu yang menarik memakai produk dari yumna dan tag ke akun instagram kami atau posting ke fanpage kami (Semakin profesional semakin bagus) dan kalau foto wajah, di blur yaa ukhty 3. Bagi yang tidak memiliki produk yumna, repost postingan give away ini dan tag kami (instagram/facebook). Caption tentang give away dan kalimat yang menarik tentang yumna 4. Comment "Alhamdulillah Join, semoga rezeki πŸ’ž" di postingan kami jika sudah menyelesaikan poin 1-3 dan sapa minimal 5 temen kamu biar makin seru ya γ€°γ€°γ€°γ€°γ€°γ€° πŸ’› Give away ini berlaku dari tanggal 25 sept-8 okt 2018, dan pengumuman akan disampaikan pada Rabu, 10 Okt 2018 πŸ’› Semakin banyak ngajakin temen ukhty dan like/comment di postingan-postingan kami dapat nilai +++ πŸ’› Dipilih 3 PEMENANG yang beruntung. Dan masing-masing mendapatkan hadiah special berbeda dari kami. Ongkir ditanggung pemenang jika berada di luar NTB Semoga beruntung dan menjadi rezeki ukhty yaa #giveaway #giveawaytime #giveawayindonesia #giveawaygamis #giveawayjilbab #giveawayyumna #yumnabyft #yumnaofficial #yumna #fitritjahyani #giveawayhijab #gamisgratis #hijabgratis #gamissetsyari #gamisset Semoga beruntung ya. πŸ˜‡

10

#Repost @esapaksi97 with @get_repost ・・・ Opening Ceremony @sailmoyotambora2018 . . . #sailmoyotambora2018 @genpilomboksumbawa @kemenpar @insidelombok @indoflashlightntb @explorebima @indotravellers.co @sumbawaholiday @poltekpel_sby

Most Recent Posts

Tue, 26 Jan 2021 - Recent Posts
1

β€œYou didn’t mean to fall in love. And, We never meant for it to mean this much”_ 🌼

2

GIVE AWAY TIME 😍 Bismillah Assalaamualaikum Shalihah. Ada kabar gembira dari kami. Pengen sebarin love-love di #GAyumnabyft ? Bakalan seru nih ukhty, karena hadiahnya special banget !!! Cek dan follow rules nya πŸ‘‡ 1. Follow akun ig @yumna.byft ( https://www.instagram.com/yumna.byft/ ) atau like fanpage facebook : Yumna Official 2. Posting foto kamu yang menarik memakai produk dari yumna dan tag ke akun instagram kami atau posting ke fanpage kami (Semakin profesional semakin bagus) dan kalau foto wajah, di blur yaa ukhty 3. Bagi yang tidak memiliki produk yumna, repost postingan give away ini dan tag kami (instagram/facebook). Caption tentang give away dan kalimat yang menarik tentang yumna 4. Comment "Alhamdulillah Join, semoga rezeki πŸ’ž" di postingan kami jika sudah menyelesaikan poin 1-3 dan sapa minimal 5 temen kamu biar makin seru ya γ€°γ€°γ€°γ€°γ€°γ€° πŸ’› Give away ini berlaku dari tanggal 25 sept-8 okt 2018, dan pengumuman akan disampaikan pada Rabu, 10 Okt 2018 πŸ’› Semakin banyak ngajakin temen ukhty dan like/comment di postingan-postingan kami dapat nilai +++ πŸ’› Dipilih 3 PEMENANG yang beruntung. Dan masing-masing mendapatkan hadiah special berbeda dari kami. Ongkir ditanggung pemenang jika berada di luar NTB Semoga beruntung dan menjadi rezeki ukhty yaa #giveaway #giveawaytime #giveawayindonesia #giveawaygamis #giveawayjilbab #giveawayyumna #yumnabyft #yumnaofficial #yumna #fitritjahyani #giveawayhijab #gamisgratis #hijabgratis #gamissetsyari #gamisset Semoga beruntung ya. πŸ˜‡

3

Aku tau kok gak ada yg natap kamu kayak gini kan ?! 😜 @shelaa_df

4

My lovely Twin πŸ€—πŸ˜˜

5

Bunga Sawi πŸ˜… Bunga terbaru, telah hadir di Hypermart kesayangan anda πŸ˜…πŸ€£

6

My yellow team πŸ€—πŸ’›

7

#Repost @esapaksi97 with @get_repost ・・・ Opening Ceremony @sailmoyotambora2018 . . . #sailmoyotambora2018 @genpilomboksumbawa @kemenpar @insidelombok @indoflashlightntb @explorebima @indotravellers.co @sumbawaholiday @poltekpel_sby

8

Editan Allah yg paling the best. MasyaAllah 🧑

9

πŸ˜€πŸ€ŸπŸ»

10

Gak usah dah pake caption yah!? 🀟🏻

Most Viewed

Tue, 26 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Tue, 26 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Tue, 26 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert