analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

π΄π‘€π‘Žπ‘™π‘–π‘§π‘Ž π‘†π‘’π‘π‘‘β„Žπ‘’π‘Ž π‘‰π‘–π‘Ÿπ‘”π‘–π‘› β™‘ Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

π΄π‘€π‘Žπ‘™π‘–π‘§π‘Ž π‘†π‘’π‘π‘‘β„Žπ‘’π‘Ž π‘‰π‘–π‘Ÿπ‘”π‘–π‘› β™‘ Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

π΄π‘€π‘Žπ‘™π‘–π‘§π‘Ž π‘†π‘’π‘π‘‘β„Žπ‘’π‘Ž π‘‰π‘–π‘Ÿπ‘”π‘–π‘› β™‘ Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

π΄π‘€π‘Žπ‘™π‘–π‘§π‘Ž π‘†π‘’π‘π‘‘β„Žπ‘’π‘Ž π‘‰π‘–π‘Ÿπ‘”π‘–π‘› β™‘ Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts
1

semoga tidur nyenyak ✨

2

good nighttttttt mimpi indah ✨✨✨

3

Tegang kaya mau di lamar

4

Cepet otwwww

5

Selamat Hari Ibu, aku 🀍

6

Satu atau dua pilih aku atau dia

7

Dingin

8

Night routine timeeee! Selalu pake night cream dari @nbs_officialstore πŸ’• Ini membantu aku bgt buat mencerahkan, melembabkan, bahkan bikin glowing. Yg mau tanya-tanya soal skincare ini boleh di comment ya! πŸ€— #nofilter

9

#tgif πŸ’– πŸ‘š Inara set @kesa___id

10

Ga kebayang kalo ga nemu skincare @nbs_officialstore muka ku bakal kaya gimana. Semenjak pake ini perubahannya bener-bener kerasa banget! Muka jadi lebih cerah, halus, kenyal, dan glowing juga. Ditambah semua produknya udah BPOM jadi pasti lebih aman juga pakenya. Loveee banget pokoknya❣️

Most Recent Posts

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts
1

Jangan lama lama ngeliatinnya

2

Selamat Hari Ibu, aku 🀍

3

Ga kebayang kalo ga nemu skincare @nbs_officialstore muka ku bakal kaya gimana. Semenjak pake ini perubahannya bener-bener kerasa banget! Muka jadi lebih cerah, halus, kenyal, dan glowing juga. Ditambah semua produknya udah BPOM jadi pasti lebih aman juga pakenya. Loveee banget pokoknya❣️

4

good nighttttttt mimpi indah ✨✨✨

5

Dingin

6

Night routine timeeee! Selalu pake night cream dari @nbs_officialstore πŸ’• Ini membantu aku bgt buat mencerahkan, melembabkan, bahkan bikin glowing. Yg mau tanya-tanya soal skincare ini boleh di comment ya! πŸ€— #nofilter

7

#tgif πŸ’– πŸ‘š Inara set @kesa___id

8

semoga tidur nyenyak ✨

9

Cepet otwwww

10

Guys, dalam situasi yg mengharuskan kita dirumah aja kaya gini, kondisi tubuh kita juga harus tetap sehat. Salah satu cara yg bisa kita lakukan untuk menjaga kesehatan adalah rutin minum air putih. Dan sekarang @modenaindonesia menghadirkan Water Dispenser DD 7181 L yg berteknologi Biopad. Dengan teknologi Biopad ini, bisa menghasilkan air putih dengan struktur molekul heksagonal yg mampu mengikat oksigen lebih banyak dan meningkatkan antibodi yg membantu mempertahankan kesehatan tubuh. Waaah.. keren banget ya! Yuk, sama-sama jaga kesehatan dimulai dari cara yg paling sederhana. Jangan males minum air putih ya!πŸ€— Modena DD 7181L bisa di dapatkan melalui www.modena.co.id dan bisa beli di delaer delaer resmi Modena untuk wilayah bogor di @mitra10_bogor @depo_bangunan @informa.bogor untuk wilayah bandung @informa.plazaibcc @bjhome_bandung @login_megastore dan bisa di dapat ditoko-toko elektronik lainya. info lebih lanjut dapat menghubungi #MODENACallCenter 15.007.15 atau Whatsapp 08151.15.007.15 #MODENAhomeAppliances #MODENAIndonesia #MODENASmartLiving #CiaoMODENA

11

Satu atau dua pilih aku atau dia

12

Tegang kaya mau di lamar

Most Viewed

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert