analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Haviza Devi Anjani Alfayed Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Haviza Devi Anjani Alfayed Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Haviza Devi Anjani Alfayed Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Haviza Devi Anjani Alfayed Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts
1

Mengawali dan mengakhiri tahun dengan rambut gelap 👩🏻

2

Siapa yang udah nungguin tayangan ‘Dua Hati Satu Irama’? Nonton yaa sore ini 17.00 WIB di @indosiar 📸 @fmjpictures

3

Iya? Kenapa? Hehe.. 📸 @imnotady

4

NANA, TATA & DODO ♥️ Tungguin ftv kita yah ‘DUA HATI SATU IRAMA’ segera di @indosiar 🥰 📸 @fmjpictures

5

UAS hari pertama; ketawa sambil nangis. Siapa yang lebih suka belajar tatap muka daripada online? 🙋🏻‍♀️ sama aku juga. Walaupun harus bangun pagi gojekan atau kadang-kadang dari lokasi langsung ke kampus, belom lagi rebutan naik lift kalo waktunya mepet harus naik tangga bisa sampe lantai 13, terus drama deg-degan presentasi di kelas, lari-lari panik nge-print tugas. Mau beli gorengan di lantai 4, mau geybok sambel paling pedes, soto idola+nasi+indomie, haha-hihi di bucks/a&w, antri atm yang panjangnya ampun, numpang tidur di WMKT atau futsal, nongkrong di tangdur sampe kampus tutup 🥺 hhh kangen.. semoga semester depan udah bisa normal lagi. Yang lagi UAS juga, semangat yuk dikit lagi libur bebas netflix-an 10 hari 10 malam tanpa dipusingin sama tugas 💪🏻🥳

6

Real is rare.

7

Anak Ayah Bunda lagi kompak nih, bundanya @mettapermadi89 ayahnya siapa coba?

8

Latepost from Halloween Bike Ride 💥🚴🎃

9

Thankyou, Bajo. Where to go next?

10

Aduh pagi-pagi kangen sunset

Most Recent Posts

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts
1

STOP THE ABUSE Psikologi Remaja (Y) @deborabasaria • Fenomena remaja pengguna narkoba semakin marak bahkan bertambah setiap tahun nya. Stigma bahwa menggunakan narkoba adalah ‘keren’ dan ‘sudah dewasa’ harus betul-betul dihapuskan karena narkoba sesungguhnya dapat menghancurkan hidup kita maupun lingkungan sekitar kita. Narkoba yang dianggap menjadi tempat pelarian paling populer di kalangan remaja, sesungguhnya adalah tempat menuju kematian. Bagaimana tidak, narkoba bisa merusak saraf hingga mental penggunanya. Yuk simak penjelasan berikut.

2

Real is rare.

3

Latepost from Halloween Bike Ride 💥🚴🎃

4

UAS hari pertama; ketawa sambil nangis. Siapa yang lebih suka belajar tatap muka daripada online? 🙋🏻‍♀️ sama aku juga. Walaupun harus bangun pagi gojekan atau kadang-kadang dari lokasi langsung ke kampus, belom lagi rebutan naik lift kalo waktunya mepet harus naik tangga bisa sampe lantai 13, terus drama deg-degan presentasi di kelas, lari-lari panik nge-print tugas. Mau beli gorengan di lantai 4, mau geybok sambel paling pedes, soto idola+nasi+indomie, haha-hihi di bucks/a&w, antri atm yang panjangnya ampun, numpang tidur di WMKT atau futsal, nongkrong di tangdur sampe kampus tutup 🥺 hhh kangen.. semoga semester depan udah bisa normal lagi. Yang lagi UAS juga, semangat yuk dikit lagi libur bebas netflix-an 10 hari 10 malam tanpa dipusingin sama tugas 💪🏻🥳

5

First timer 🔫😬

6

Siapa yang udah nungguin tayangan ‘Dua Hati Satu Irama’? Nonton yaa sore ini 17.00 WIB di @indosiar 📸 @fmjpictures

7

NANA, TATA & DODO ♥️ Tungguin ftv kita yah ‘DUA HATI SATU IRAMA’ segera di @indosiar 🥰 📸 @fmjpictures

8

Mengawali dan mengakhiri tahun dengan rambut gelap 👩🏻

9

Thankyou, Bajo. Where to go next?

10

Aduh pagi-pagi kangen sunset

11

Anak Ayah Bunda lagi kompak nih, bundanya @mettapermadi89 ayahnya siapa coba?

12

Iya? Kenapa? Hehe.. 📸 @imnotady

Most Viewed

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert