analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

غِتا ايشح Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

غِتا ايشح Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

غِتا ايشح Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

غِتا ايشح Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts
1

We’ve annoyed each other since 7th grade and still do today 😆

2

You don’t need any filters at this place. 🖤

3

Eyes on you.

4

Chaser of the sun ☀️☀️☀️

5

🤍🤍🤍

6

It’s me again. 📸 @tikadgirl

7

Good night good night! Got this cute & cozy pajamas from @daisydoohomewear ✨

8

Sekarang ini, kalau mau nyari brand fashion pasti selalu merhatiin kualitas, design, dan valuenya. Nah belakangan ini, ada fashion store yang bener-bener ngelengkapin ketiga poin di atas loh! @maxfashionsindonesia punya banyak banget koleksi produk fashion dengan harga di bawah Rp149.000! Nah buat kalian yang belum tau, Max Fashions ini brand fashion terbesar di Dubai, Timur Tengah! Mereka udah punya beberapa store di Indonesia sekarang dan buat kalian yang mau belanja di Max Fashions Deli Park Medan, dapatkan diskon up to 30% buat pengguna CC BCA dan Mandiri! #MaxFashionsIndonesia #FashionDibawahRp149ribu #MaxFashionsMedan #DeliparkMedan Photo by: @galihglsk 🙏🏻

9

Congratulations on your Grand Opening @gotchafreshtea.id 🖤 pasti selalu dateng lagi kesini karena minumannya ga ada yang ga enak! thanks for having meee ✨

10

Jangan sampai ketinggalan End Of Season Sale Discount Up To 70% The Little Things She Needs! Kamu bisa dapatkan koleksi sepatu dari TLTSN 🖤 Yuk segera kunjungi outlet TLTSN & Mezzo terdekat. Happy shopping! ✨ Info lebih lanjut follow IG @tltsn_id. #SheNeedsSeasonSale #TLTSNSeasonSale

Most Recent Posts

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts
1

We’ve annoyed each other since 7th grade and still do today 😆

2

Terkadang segala aktivitas itu bikin kita penat, apalagi kalau harus berkegiatan seharian. Gak jarang juga jadi bikin kebersihan area kewanitaan kita terganggu karena terlalu capek. Ups, don’t worry girls! Sekarang udah ada Lavish Feminine Wipes yang selalu aku bawa kemana-mana. Lavish Feminine Wipes adalah tisu pembersih daerah kewanitaan dengan formula aman berbahan Chamomile & Aloe Vera yang dapat menjaga keseimbangan pH daerah kewanitaan kita. Terjamin aman karena sudah LULUS uji dermatologi, ginekologi, alergi dan bersertifikat HALAL MUI. Lavish sudah tersedia di Alfamart seluruh Indonesia ya, girls! #LavishWipes #PinkCheck

3

Jangan sampai ketinggalan End Of Season Sale Discount Up To 70% The Little Things She Needs! Kamu bisa dapatkan koleksi sepatu dari TLTSN 🖤 Yuk segera kunjungi outlet TLTSN & Mezzo terdekat. Happy shopping! ✨ Info lebih lanjut follow IG @tltsn_id. #SheNeedsSeasonSale #TLTSNSeasonSale

4

Sekarang ini, kalau mau nyari brand fashion pasti selalu merhatiin kualitas, design, dan valuenya. Nah belakangan ini, ada fashion store yang bener-bener ngelengkapin ketiga poin di atas loh! @maxfashionsindonesia punya banyak banget koleksi produk fashion dengan harga di bawah Rp149.000! Nah buat kalian yang belum tau, Max Fashions ini brand fashion terbesar di Dubai, Timur Tengah! Mereka udah punya beberapa store di Indonesia sekarang dan buat kalian yang mau belanja di Max Fashions Deli Park Medan, dapatkan diskon up to 30% buat pengguna CC BCA dan Mandiri! #MaxFashionsIndonesia #FashionDibawahRp149ribu #MaxFashionsMedan #DeliparkMedan Photo by: @galihglsk 🙏🏻

5

Congratulations on your Grand Opening @gotchafreshtea.id 🖤 pasti selalu dateng lagi kesini karena minumannya ga ada yang ga enak! thanks for having meee ✨

6

Chaser of the sun ☀️☀️☀️

7

It’s me again. 📸 @tikadgirl

8

You don’t need any filters at this place. 🖤

9

Good morning beloveds, it’s the best time to get that ‘glow’ on your skin! ♥️ @siska_msglowmedan @msglowbinjaiofficial

10

Eyes on you.

11

🤍🤍🤍

12

Good night good night! Got this cute & cozy pajamas from @daisydoohomewear ✨

Most Viewed

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert