analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Calvin Herryson Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Calvin Herryson Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Calvin Herryson Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Calvin Herryson Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts
1

Pas kemarin perjalanan ke gresik, mampir sebentar ke bakso tambak beras karena lagi laper. Nah, di sini kita khilaf pesen banyak karena pilihannya memang banyak dan menarik. Saking khilafnya gue pikir 1 porsi bakalan sampai 30ribuan, ternyata ps bayar cuman 15ribu aja untuk bakso sebanyak ini! Review lengkapnya ada di vlog Gedein Perut yak! Lokasi : bakso tambak beras, gresik #gedeinperut #gedeinperutgresik #baksotheseries

2

Top list makanan yang mau ku coba di turki, semoga tahun ini kesampaian yak πŸ˜‚ jadi di sini tuh terkenal sama roti isi telur daging yang antri banget. Sekali masak tuh langsung penuh gitu, jadinya banyak yang nontonin dan gue ngilet banget pengen coba! Pokoknya kalau kesampean ke turki gue mau cobain ini! ________________________________________________ . Tag me and use hastag #GedeinPerut for sharing your favorite dish with me, I would love to share your experience in my feeds! πŸ“· by : @tostcu_mahmut . ________________________________________________ . This video are owned by owner mentioned above. Please contact us if something goes wrong with the video credit or request for removal, we would like to assist you. . ________________________________________________

3

Crab omelete 😍 kalau telurnya sebanyak ini bisa untuk brp porsi ya genx? Dan juga pasti harganya udah 6 digit karena daging kepiting mahal πŸ˜… ________________________________________________ . Tag me and use hastag #GedeinPerut for sharing your favorite dish with me, I would love to share your experience in my feeds! πŸ“· by : @ . ________________________________________________ . This video are owned by owner mentioned above. Please contact us if something goes wrong with the video credit or request for removal, we would like to assist you. . ________________________________________________

4

Tertipu kirain mau bikin pizza, ternyata bikin pasta πŸ˜… Jadi ini tuh pasta isi daging, gatau sama atau enggak biasanya pasta isi di sebut ravioli. Nah, ini pakai daging cincang di atasnya jadi tinggal di masak dengan saus aja. ________________________________________________ . Tag me and use hastag #GedeinPerut for sharing your favorite dish with me, I would love to share your experience in my feeds! πŸ“· by : @umihito.vlog . ________________________________________________ . This video are owned by owner mentioned above. Please contact us if something goes wrong with the video credit or request for removal, we would like to assist you. . ________________________________________________

5

Nasi goreng legend medan! Nasi goreng semalam suntuk yang sekali masak sewajan besar penuh 😍 ________________________________________________ . Tag me and use hastag #GedeinPerut for sharing your favorite dish with me, I would love to share your experience in my feeds! πŸ“· by : @kulinerkoko . ________________________________________________ . This video are owned by owner mentioned above. Please contact us if something goes wrong with the video credit or request for removal, we would like to assist you. . ________________________________________________

6

Mendung gini emang paling enak nge indomie kan 😱 ________________________________________________ . Tag me and use hastag #GedeinPerut for sharing your favorite dish with me, I would love to share your experience in my feeds! πŸ“· by : @kunyah_kunyah.id . ________________________________________________ . This video are owned by owner mentioned above. Please contact us if something goes wrong with the video credit or request for removal, we would like to assist you. . ________________________________________________

7

Udah pernah cobain martabak piring? Salah satu yang terkenal di medan namanya martabak piring bang agus ini udah ada sejak 1950an loh genx! Kalau di jakarta bisa kalian cari di pasar baru, jualannya di gerobakan gitu dan rasanya juga lumayan enak loh! ________________________________________________ . Tag me and use hastag #GedeinPerut for sharing your favorite dish with me, I would love to share your experience in my feeds! πŸ“· by : @betamakan.mdn . ________________________________________________ . This video are owned by owner mentioned above. Please contact us if something goes wrong with the video credit or request for removal, we would like to assist you. . ________________________________________________

8

Kuotie next level, sekarang di bikin macam siomay warna warni dan isiannya ga cuman daging cincang aja tetapi juga bisa buah2an πŸ€” sayangnya ini baru ada di taiwan aja, emang bener yak harus jalan2 πŸ”₯ nah, di bagian bawah kuotienya itu ada yang garing2 seperti yang biasa di temuin di gyoza, jadi teksturnya garing lembut gitu πŸ‘Œ ________________________________________________ . Tag me and use hastag #GedeinPerut for sharing your favorite dish with me, I would love to share your experience in my feeds! πŸ“· by : @ovaltinefoodiary . ________________________________________________ . This video are owned by owner mentioned above. Please contact us if something goes wrong with the video credit or request for removal, we would like to assist you. . ________________________________________________

9

Apa kesukaan berlebihan pada chicken rice atau nasi hainam adalah petanda sudah tidak muda lagi? πŸ₯Ί setiap lewat selalu pengen makan ayam tim di Wee Nam Kee, padahal cuman ayam rebus tapi kecapnya bikin nagih dan juga nasi hainamnya eangi banget. Pesen setengah ekor buat sendiri udah deh puas2in makan πŸ˜‚ #gedeinperut

10

Nasi goreng hidden gem dalam komplek mewah di Surabaya yang jdi favorite gue, udah nonton belum genx di youtube Gedein Perut? Nasi goreng Cak Moo ini rasanya enak loh dengan tekstur nasi goreng yang berbulir, kering, dan berbumbu banget. Kalau kesini mending booking dulu biar kebagian karena tiap malam selalu antri, yuks dicoba! #gedeinperut #gedeinperutsurabaya #kulinersurabaya #surabayafoodies

Most Recent Posts

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts
1

Streetfood india tuh kelihatannya enak ya pas lagi di masak, kayak banyak rempah gitu apalagi sering banget liat yg jual sandwich ini. Pokoknya selama ga pusingin gimana cara persiapannya pasti makanan enak2 aja masuk perut πŸ˜… have a nice day! ________________________________________________ . Tag me and use hastag #GedeinPerut for sharing your favorite dish with me, I would love to share your experience in my feeds! πŸ“· by : @ . ________________________________________________ . This video are owned by owner mentioned above. Please contact us if something goes wrong with the video credit or request for removal, we would like to assist you. . ________________________________________________

2

Nasi goreng hidden gem dalam komplek mewah di Surabaya yang jdi favorite gue, udah nonton belum genx di youtube Gedein Perut? Nasi goreng Cak Moo ini rasanya enak loh dengan tekstur nasi goreng yang berbulir, kering, dan berbumbu banget. Kalau kesini mending booking dulu biar kebagian karena tiap malam selalu antri, yuks dicoba! #gedeinperut #gedeinperutsurabaya #kulinersurabaya #surabayafoodies

3

Crab omelete 😍 kalau telurnya sebanyak ini bisa untuk brp porsi ya genx? Dan juga pasti harganya udah 6 digit karena daging kepiting mahal πŸ˜… ________________________________________________ . Tag me and use hastag #GedeinPerut for sharing your favorite dish with me, I would love to share your experience in my feeds! πŸ“· by : @ . ________________________________________________ . This video are owned by owner mentioned above. Please contact us if something goes wrong with the video credit or request for removal, we would like to assist you. . ________________________________________________

4

Apa kesukaan berlebihan pada chicken rice atau nasi hainam adalah petanda sudah tidak muda lagi? πŸ₯Ί setiap lewat selalu pengen makan ayam tim di Wee Nam Kee, padahal cuman ayam rebus tapi kecapnya bikin nagih dan juga nasi hainamnya eangi banget. Pesen setengah ekor buat sendiri udah deh puas2in makan πŸ˜‚ #gedeinperut

5

Nasi goreng legend medan! Nasi goreng semalam suntuk yang sekali masak sewajan besar penuh 😍 ________________________________________________ . Tag me and use hastag #GedeinPerut for sharing your favorite dish with me, I would love to share your experience in my feeds! πŸ“· by : @kulinerkoko . ________________________________________________ . This video are owned by owner mentioned above. Please contact us if something goes wrong with the video credit or request for removal, we would like to assist you. . ________________________________________________

6

Udah pernah cobain martabak piring? Salah satu yang terkenal di medan namanya martabak piring bang agus ini udah ada sejak 1950an loh genx! Kalau di jakarta bisa kalian cari di pasar baru, jualannya di gerobakan gitu dan rasanya juga lumayan enak loh! ________________________________________________ . Tag me and use hastag #GedeinPerut for sharing your favorite dish with me, I would love to share your experience in my feeds! πŸ“· by : @betamakan.mdn . ________________________________________________ . This video are owned by owner mentioned above. Please contact us if something goes wrong with the video credit or request for removal, we would like to assist you. . ________________________________________________

7

Pas kemarin perjalanan ke gresik, mampir sebentar ke bakso tambak beras karena lagi laper. Nah, di sini kita khilaf pesen banyak karena pilihannya memang banyak dan menarik. Saking khilafnya gue pikir 1 porsi bakalan sampai 30ribuan, ternyata ps bayar cuman 15ribu aja untuk bakso sebanyak ini! Review lengkapnya ada di vlog Gedein Perut yak! Lokasi : bakso tambak beras, gresik #gedeinperut #gedeinperutgresik #baksotheseries

8

Emang makan apapun jenisnya harus pake cabe yak biar sah πŸ˜‚ korean bbq favorite gue aja selalu minta cane rawitnya semangkok penuh dan HABIS buat sendiri saking sukanya sama makanan pedas. Eh tapi jangan salfok, ini gue lagi makan bento & ricebowl keuarannya @oppagalbi yang super duper murah, banyak, dan juga enak! Seriusan deh gabakal ketemu ricebowl cuman 23k aja dan bento 35k dengan isi sebanyak ini tetapi juga dagingnya berkuakitas di marinade dengan sempurna πŸ‘Œ bisa langsung pesen ke @oppagalbi yak genx, lumayan banget nih makan enak jadi hemat! #gedeinperut

9

Mendung gini emang paling enak nge indomie kan 😱 ________________________________________________ . Tag me and use hastag #GedeinPerut for sharing your favorite dish with me, I would love to share your experience in my feeds! πŸ“· by : @kunyah_kunyah.id . ________________________________________________ . This video are owned by owner mentioned above. Please contact us if something goes wrong with the video credit or request for removal, we would like to assist you. . ________________________________________________

10

Tertipu kirain mau bikin pizza, ternyata bikin pasta πŸ˜… Jadi ini tuh pasta isi daging, gatau sama atau enggak biasanya pasta isi di sebut ravioli. Nah, ini pakai daging cincang di atasnya jadi tinggal di masak dengan saus aja. ________________________________________________ . Tag me and use hastag #GedeinPerut for sharing your favorite dish with me, I would love to share your experience in my feeds! πŸ“· by : @umihito.vlog . ________________________________________________ . This video are owned by owner mentioned above. Please contact us if something goes wrong with the video credit or request for removal, we would like to assist you. . ________________________________________________

11

Kuotie next level, sekarang di bikin macam siomay warna warni dan isiannya ga cuman daging cincang aja tetapi juga bisa buah2an πŸ€” sayangnya ini baru ada di taiwan aja, emang bener yak harus jalan2 πŸ”₯ nah, di bagian bawah kuotienya itu ada yang garing2 seperti yang biasa di temuin di gyoza, jadi teksturnya garing lembut gitu πŸ‘Œ ________________________________________________ . Tag me and use hastag #GedeinPerut for sharing your favorite dish with me, I would love to share your experience in my feeds! πŸ“· by : @ovaltinefoodiary . ________________________________________________ . This video are owned by owner mentioned above. Please contact us if something goes wrong with the video credit or request for removal, we would like to assist you. . ________________________________________________

12

Top list makanan yang mau ku coba di turki, semoga tahun ini kesampaian yak πŸ˜‚ jadi di sini tuh terkenal sama roti isi telur daging yang antri banget. Sekali masak tuh langsung penuh gitu, jadinya banyak yang nontonin dan gue ngilet banget pengen coba! Pokoknya kalau kesampean ke turki gue mau cobain ini! ________________________________________________ . Tag me and use hastag #GedeinPerut for sharing your favorite dish with me, I would love to share your experience in my feeds! πŸ“· by : @tostcu_mahmut . ________________________________________________ . This video are owned by owner mentioned above. Please contact us if something goes wrong with the video credit or request for removal, we would like to assist you. . ________________________________________________

Most Viewed

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert