analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

FAD & SYAHEERA Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

FAD & SYAHEERA Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

FAD & SYAHEERA Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

FAD & SYAHEERA Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts
1

Assalammualaikum,salam subuh semua..syukur Alhamdulillah,syukur ke hadrat Ilahi,tarikh hari ini 20/10/2020 jam 4:41pagi,isteri saya selamat melahirkan baby boy..welcome baby mmy and ddy,IBRAHIM JIBRIEL BIN MOHAMAD FADZLIE..tq semua yg mendoakan kami๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿปtq so much my love @syaheeraarahman ,I LOVE U SO MUCHโค๏ธ๐Ÿ–คโค๏ธ๐Ÿ–ค

2

Aku pon akan tetap mencintaimu sahabat, ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุงุบู’ููุฑู’ ู„ูŽู‡ู ูˆูŽุงุฑู’ุญูŽู…ู’ู‡ู ูˆูŽุนูŽุงููู‡ู ูˆูŽุงุนู’ูู ุนูŽู†ู’ู‡ู,genap 8 bulan pemergian Allahyarham Syed Umar Mokhtar,AL FATIHAH #hatiinihanyarindu #kitabaikramaisayang #selamanyabocey

3

ุฑุจู‘ ูŠุณู‘ุฑ ูˆู„ุง ุชุนุณู‘ุฑ ุฑุจู‘ ุชู…ู‘ู… ุจุงู„ุฎูŠุฑ , โ€œYa Allah Kau mudahkan,jangan Kau susahkan,Ya Allah Kau akhirkan dengan kebaikanโ€doakan isteri sy mudah dan selamat bersalin ye semua๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป

4

Tumpang team orang jap,nk rasa pukulan itam pink ni mcm mana๐Ÿคช๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ–ค๐Ÿ’–๐Ÿ–ค๐Ÿ’–

5

Good luck to u guys!!!! @syahmisazli @anissafaizul @asifsuhaimi02 @yoe_parey ,tahniah mi..semoga terus sukses dalam kerjaya mu dan bahagia dunia akhirat๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šsama2 kite nantikan filem pertama arahan syahmi guys๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป

6

Lagu ni tiba2 viral kan..cover suke2,jangan marah naaa๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿคช๐Ÿคช

7

#pa&ma season 4 Stylist @thelatifi Make up @alangfazurin Bawal @wawawiencollections Top @merakimelon.my Bottom @larneyofficial

8

Thank you @medi.safetest sebab ada perkhidmatan dtg buat swab test kt rumah .sgt recommend utk family yg ada anak2 tkkan nak heret semua keluar buat test dalam keadaan kes tgh naik ni . . Ktorang tkda simptom tapi mmg nak buat sebab kita expose dkt luar dgn kerja kan .better buat .sebab this virus kita bukan boleh nampak dengan mata kasar . . Diorang ni profesional team so jangan risau .tak sakit pun .punya la takut .rupanya sekejap ja .and test yg diorang buat is PCR test which is mmg recommended by KKM berbanding rapid test .result dalam masa 24 jam . . So big thanks to @mierulelnino_19 @preeti_sidhu05 @ammirulezad sebab mudahkan kerja kami .korang boleh book dengan diorang if nak buat test dkt rumah .diorang akan direct dtg with proper PPE .

9

Coming soon,with abg @ropie_sryn_ & @shuk_hotfm di @awesometv.my dalam rancangan MIC ON ๐ŸŽ™ ๐ŸŽค

10

Assalammualaikum semua,nak share sikit barang baik yg baru sampai tadi,tq brotha ustaz @fakhrulunic ,mmg sedap๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป @unicbizempire #unicchoctubb

Most Recent Posts

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts
1

Assalammualaikum,salam subuh semua..syukur Alhamdulillah,syukur ke hadrat Ilahi,tarikh hari ini 20/10/2020 jam 4:41pagi,isteri saya selamat melahirkan baby boy..welcome baby mmy and ddy,IBRAHIM JIBRIEL BIN MOHAMAD FADZLIE..tq semua yg mendoakan kami๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿปtq so much my love @syaheeraarahman ,I LOVE U SO MUCHโค๏ธ๐Ÿ–คโค๏ธ๐Ÿ–ค

2

ุฑุจู‘ ูŠุณู‘ุฑ ูˆู„ุง ุชุนุณู‘ุฑ ุฑุจู‘ ุชู…ู‘ู… ุจุงู„ุฎูŠุฑ , โ€œYa Allah Kau mudahkan,jangan Kau susahkan,Ya Allah Kau akhirkan dengan kebaikanโ€doakan isteri sy mudah dan selamat bersalin ye semua๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป

3

Assalammualaikum semua,nak share sikit barang baik yg baru sampai tadi,tq brotha ustaz @fakhrulunic ,mmg sedap๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป @unicbizempire #unicchoctubb

4

Coming soon,with abg @ropie_sryn_ & @shuk_hotfm di @awesometv.my dalam rancangan MIC ON ๐ŸŽ™ ๐ŸŽค

5

FREE ITSYBOO PORTABLE WARMER SET TO GIVEAWAY ๐ŸŽ Valid now until 30 Oct 2020 And Stand a chance to be our LUCKY WINNER!๐ŸŽ‰ Follow 3 simple steps to enter:โฃโฃโฃ (1) Follow @itsyboostoreย @itsyboofamily ย and LIKE ๐Ÿ‘๐Ÿป this post (2) Snap a picture of your sweetheart with their favourite bottle (3) Post it with your caption and #itsyboobaby and tag us along on IG @itsyboostore @itsyboofamily This giveaway will be end by 30 October 2020 Winners will be drawn and notified within 48 hours. ๐ŸŽ๐ŸŽ‰PRIZE TO BE WIN ๐ŸŽ๐ŸŽ‰ ITSYBOO PORTABLE BOTTLE WARMER SET ๐Ÿคฉ Winners will be contacted Terms & Condition Apply. SET ITSYBOO PORTABLE BOTTLE WARMER PERCUMA UNTUK DIMENANGI ๐ŸŽ Sah sehingga 30 Okt 2020 Dan Berpeluang untuk menjadi PEMENANG BERTUAH kami! ๐ŸŽ‰ Ikuti 3 langkah mudah untuk penyertaan :- โฃโฃโฃ (1) Follow IG @itsyboostore @itsyboofamily dan LIKE ๐Ÿ‘๐Ÿป post ni (2) Tangkap gambar si manja anda bersama botol susu kegemaran mereka (3) Upload dengan #itsyboobaby dan tag kami di IG @itsyboostore @itsyboofamily Penyertaan ini akan berakhir pada 30 Oktober 2020 Pemenang akan dipilih dan diberitahu dalam masa 48 jam. ๐ŸŽHADIAH UNTUK DIMENANGI๐ŸŽ SET ITSYBOO PORTABLE BOTTLE WARMER ๐Ÿคฉ Pemenang akan dihubungi Bergantung kepada TERMA & SYARAT.

6

Thank you @medi.safetest sebab ada perkhidmatan dtg buat swab test kt rumah .sgt recommend utk family yg ada anak2 tkkan nak heret semua keluar buat test dalam keadaan kes tgh naik ni . . Ktorang tkda simptom tapi mmg nak buat sebab kita expose dkt luar dgn kerja kan .better buat .sebab this virus kita bukan boleh nampak dengan mata kasar . . Diorang ni profesional team so jangan risau .tak sakit pun .punya la takut .rupanya sekejap ja .and test yg diorang buat is PCR test which is mmg recommended by KKM berbanding rapid test .result dalam masa 24 jam . . So big thanks to @mierulelnino_19 @preeti_sidhu05 @ammirulezad sebab mudahkan kerja kami .korang boleh book dengan diorang if nak buat test dkt rumah .diorang akan direct dtg with proper PPE .

7

Good luck to u guys!!!! @syahmisazli @anissafaizul @asifsuhaimi02 @yoe_parey ,tahniah mi..semoga terus sukses dalam kerjaya mu dan bahagia dunia akhirat๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šsama2 kite nantikan filem pertama arahan syahmi guys๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป

8

Lagu ni tiba2 viral kan..cover suke2,jangan marah naaa๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿคช๐Ÿคช

9

Nk belanje sikit bideo masa aminah kecik lagi,memang mintak dikenyam budak ni๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚ #NurAminahMishall

10

Aku pon akan tetap mencintaimu sahabat, ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุงุบู’ููุฑู’ ู„ูŽู‡ู ูˆูŽุงุฑู’ุญูŽู…ู’ู‡ู ูˆูŽุนูŽุงููู‡ู ูˆูŽุงุนู’ูู ุนูŽู†ู’ู‡ู,genap 8 bulan pemergian Allahyarham Syed Umar Mokhtar,AL FATIHAH #hatiinihanyarindu #kitabaikramaisayang #selamanyabocey

11

Tumpang team orang jap,nk rasa pukulan itam pink ni mcm mana๐Ÿคช๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ–ค๐Ÿ’–๐Ÿ–ค๐Ÿ’–

12

#pa&ma season 4 Stylist @thelatifi Make up @alangfazurin Bawal @wawawiencollections Top @merakimelon.my Bottom @larneyofficial

Most Viewed

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert