analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Enzy Storia L Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Enzy Storia L Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Enzy Storia L Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Enzy Storia L Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

Bayi besar onty enjet πŸ’•

2

πŸ’ƒπŸΌ @vier.moments πŸ“Έ

3

Selamat makan siang!

4

Seru nih kalo diulang, gue jago banget πŸ˜‚

5

πŸ‘€

6

Kesampean liburan berdua 2 bulan lalu sebelum akhirnya ngga lama lagi akan jadi istri orang πŸ₯²πŸ’• #akuhappytapigalauditinggalnikahsamakamukum

7

Sebelum berpergian, aku suka banget yang namanya mirror selfie. Aku jadi bisa liat #OOTD hari ini yang kupake udah mix & match atau belum, nih! Apalagi kameranya iphone 12 Pro Max makin canggih bikin hasil fotonya dari warna, low light, sampai bokehnya makin sempurnaa πŸ˜† Buat yang masih penasaran, kamu bisa dapatin rangkaian iphone 12 terbaru dari @digimap_id lho! Baik order via online ataupun ke store, staff yang disana helpful banget dan kamu bisa manfaatin home delivery service itulah kenapa #ichoosedigimap apalagi promo - promonya menarik bgt, terbaik lahh ❀️

8

Yeay enzet berhasil melalui 2020 dengan baik πŸ‘πŸΌ YOK BISA YOK! #exhibition #pegangpegang #kanokotakaya #ubud

9

πŸ“–πŸŒŠ

10

Tahun 2020 jadi tahun yang berarti banget sih buat aku dan keluarga. Diluar dari banyaknya cobaan tapi banyak juga berkahnya salah satunya semakin banyak waktu dihabiskan bersama . Di Tahun 2020 ini aku jadi lebih fokus sama banyak hal dari karir, kesehatan dan keluarga. Semoga 2021 banyak hal baik yang terjadi untuk kita yah, hang on guys! Selamat tahun baru, Salam sayang dari keluarga cemara ku ini ❀️ πŸ“Έ @dhikaananta_ @vier.moments Make up by @stefanylayata

Most Recent Posts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

Kesampean liburan berdua 2 bulan lalu sebelum akhirnya ngga lama lagi akan jadi istri orang πŸ₯²πŸ’• #akuhappytapigalauditinggalnikahsamakamukum

2

Selamat makan siang!

3

Sebelum berpergian, aku suka banget yang namanya mirror selfie. Aku jadi bisa liat #OOTD hari ini yang kupake udah mix & match atau belum, nih! Apalagi kameranya iphone 12 Pro Max makin canggih bikin hasil fotonya dari warna, low light, sampai bokehnya makin sempurnaa πŸ˜† Buat yang masih penasaran, kamu bisa dapatin rangkaian iphone 12 terbaru dari @digimap_id lho! Baik order via online ataupun ke store, staff yang disana helpful banget dan kamu bisa manfaatin home delivery service itulah kenapa #ichoosedigimap apalagi promo - promonya menarik bgt, terbaik lahh ❀️

4

Karena hidup bisa dibikin enak! πŸ˜‹

5

Bayi besar onty enjet πŸ’•

6

❀️

7

πŸ‘€

8

Seru nih kalo diulang, gue jago banget πŸ˜‚

9

πŸ“–πŸŒŠ

10

Yeay enzet berhasil melalui 2020 dengan baik πŸ‘πŸΌ YOK BISA YOK! #exhibition #pegangpegang #kanokotakaya #ubud

11

Tahun 2020 jadi tahun yang berarti banget sih buat aku dan keluarga. Diluar dari banyaknya cobaan tapi banyak juga berkahnya salah satunya semakin banyak waktu dihabiskan bersama . Di Tahun 2020 ini aku jadi lebih fokus sama banyak hal dari karir, kesehatan dan keluarga. Semoga 2021 banyak hal baik yang terjadi untuk kita yah, hang on guys! Selamat tahun baru, Salam sayang dari keluarga cemara ku ini ❀️ πŸ“Έ @dhikaananta_ @vier.moments Make up by @stefanylayata

12

πŸ’ƒπŸΌ @vier.moments πŸ“Έ

Most Viewed

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert