analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

E N D A H πŸ’• Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

E N D A H πŸ’• Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

E N D A H πŸ’• Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

E N D A H πŸ’• Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Hmm gaya encok makk 😢

2

Hi Monday πŸ”Š

3

May Allah bless you always ateu kesayangan zeera πŸ’―πŸ€—πŸ’• @tannisadvsnb #happybirthday

4

Masih opor cardigan set ini ya guys... Gercep karna stock limited πŸ’―πŸ‘Œ Dm for info πŸ’•

5

Feeling good pake Hoodie Tie dye ini @dhyhijab with affordable price but Premium Quality πŸ’―πŸ˜Ž

6

Anti Aging Serum Favorite from @elsheskin Setelah Radiant Skin Serum, Active Rejuvinating Night Serum πŸ’•πŸ’― Jadi Ketiga serum itu yang bener2 ngefek dan cocok banget di aku 😭😍 . . Aku pakai ini kombinasiin sama Active Rejuvinating Night Serum, Hasilnya???? Kerutan dibagian mata jadi lebih alus dan bikin kulit plumpy. bahan aktif Anti Aging nya juga bisaΒ melembabkan, menyamarkan tanda-tanda penuaan dini serta dapat merawat elastisitas kulit wajah.Β  . . Efek nya emang lumayan butuh progres, g langsung instans, harus rutin dan aku pakai ini sudah habis 3 botol, asalkan pemakaian teratur kulit wajah menjadi lebihΒ halus, lembut, terawat elastisitasnya dan terjaga kelembabannya. . . #elsheskin #elshesquad #squadendah

7

Friyay chillin chillin 🍦

8

Congratulations for soft opening @pacificdental.clinic So proud of you budokterkuu @mita_mitun Barokalloh yaaaa πŸ’•πŸ’― thanks for today.. And see u again πŸ€—

9

Mi mi apa yg enakk???.... βœ”οΈ Meeju classic chesse @meeju_indonesia Mi mi apa yg sedappp?? βœ”οΈ Meeju spicy bulgogi @meeju_indonesia Mi mi apa yg beda dari yg lain?? βœ”οΈ Yaa Meejuuuuuu @meeju_indonesia Pelopor Mi Keju pertama di Indonesia, mi dengan rasa khas keju yg creamy dan cheese nya tuhhhh lumerrr bangetttt πŸ§€πŸ€€πŸ€€ ... πŸ’―πŸ’― you must try guysss... Enak nya lebih enak dari NGEBUCINNNNN πŸ€­πŸ˜‚πŸ˜Ž #meejuindonesia

10

Lagi suka monocrhom giniii.. One set @nazeera.project

Most Recent Posts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Congratulations for soft opening @pacificdental.clinic So proud of you budokterkuu @mita_mitun Barokalloh yaaaa πŸ’•πŸ’― thanks for today.. And see u again πŸ€—

2

Hi Monday πŸ”Š

3

Lagi suka monocrhom giniii.. One set @nazeera.project

4

Ga bakat joget2 ala tiktok πŸ˜… . . Outfit @nazeera.project

5

May Allah bless you always ateu kesayangan zeera πŸ’―πŸ€—πŸ’• @tannisadvsnb #happybirthday

6

Mi mi apa yg enakk???.... βœ”οΈ Meeju classic chesse @meeju_indonesia Mi mi apa yg sedappp?? βœ”οΈ Meeju spicy bulgogi @meeju_indonesia Mi mi apa yg beda dari yg lain?? βœ”οΈ Yaa Meejuuuuuu @meeju_indonesia Pelopor Mi Keju pertama di Indonesia, mi dengan rasa khas keju yg creamy dan cheese nya tuhhhh lumerrr bangetttt πŸ§€πŸ€€πŸ€€ ... πŸ’―πŸ’― you must try guysss... Enak nya lebih enak dari NGEBUCINNNNN πŸ€­πŸ˜‚πŸ˜Ž #meejuindonesia

7

Feeling good pake Hoodie Tie dye ini @dhyhijab with affordable price but Premium Quality πŸ’―πŸ˜Ž

8

Hmm gaya encok makk 😢

9

10

Friyay chillin chillin 🍦

11

Anti Aging Serum Favorite from @elsheskin Setelah Radiant Skin Serum, Active Rejuvinating Night Serum πŸ’•πŸ’― Jadi Ketiga serum itu yang bener2 ngefek dan cocok banget di aku 😭😍 . . Aku pakai ini kombinasiin sama Active Rejuvinating Night Serum, Hasilnya???? Kerutan dibagian mata jadi lebih alus dan bikin kulit plumpy. bahan aktif Anti Aging nya juga bisaΒ melembabkan, menyamarkan tanda-tanda penuaan dini serta dapat merawat elastisitas kulit wajah.Β  . . Efek nya emang lumayan butuh progres, g langsung instans, harus rutin dan aku pakai ini sudah habis 3 botol, asalkan pemakaian teratur kulit wajah menjadi lebihΒ halus, lembut, terawat elastisitasnya dan terjaga kelembabannya. . . #elsheskin #elshesquad #squadendah

12

Masih opor cardigan set ini ya guys... Gercep karna stock limited πŸ’―πŸ‘Œ Dm for info πŸ’•

Most Viewed

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert