analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Emina Cosmetics Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Emina Cosmetics Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Emina Cosmetics Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Emina Cosmetics Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

Here’s a review from @ailuropile at Twitter about Emina Mild Foundie! Btw, kamu sudah follow Twitter Emina belum? Bulan ini mau ada giveaway lho, make sure kamu follow sekarang yaa! Also, jangan lupa nge-tweet review produk Emina favoritmu biar bisa difeature seperti ini! πŸ₯°β­ #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved #littlefoundietonsofjoy

2

Apa 3 kata yang pertama kali kamu liat dari random words di atas? Comment and mention your besties! πŸ₯°βœ¨ #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

3

Look how easy it is to apply Emina Mild Foundie! Hasilnya super duper natural dan perfect buat daily makeup look kamu walaupun di rumah aja, girls! Kamu bisa lengkapi makeup dengan: πŸ’– Pop Rouge Pressed Eyeshadow shade Nude πŸ’– Cheeklit Pressed Blush Marshmallow Lady πŸ’– Glossy Stain Candy Rain Repost @raniaacantika #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved #LittleFoundieTonsofJoy

4

Sambut tahun baru dengan senyuman ya, girls! Thank you for being strong melalui masa-masa sulit di 2020 πŸ’– #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

5

Sudah bikin list berisi resolusi atau keinginan kamu di 2021? Coba share di komen! Mention your besties and ask them to share too! #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

6

Siapa yang nonton K-Drama True Beauty? Moon Gayoung emang paling cocok buat meranin Lim Jukyung ya! ✨ C a n t i k ✨ Kamu juga bisa lho recreate makeup look-nya pakai Emina! Save this post ya girls, terus upload foto kamu yang udah dandan pakai produk-produk di atas! Don’t forget to tag us πŸ’– #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

7

Barang apa sih yang wajib ada di tas kamu, girls? Share dong di comment! Kalau mau buat video seperti ini juga boleh banget lho! Upload ke Instagram feed kamu dan tag @eminacosmetics yaa! πŸ’– #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

8

It’s the last day of 2020! WOW gak kerasa ya besok sudah memasuki tahun 2021 πŸ₯³πŸ€© Be proud and thank yourself, karena tahun ini adalah tahun yang berat, but we are all strong enough to get through it! ⭐ Congrats ⭐ Happy new year, girls! Share dong apa aja hal yang kamu capai di 2020, dan apa resolusi selanjutnya untuk 2021? #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

9

Merry Christmas, girls! Stay safe, keep sharing happiness and kindness. May you and your loved ones spend today and the rest of the year with joy πŸŽ„πŸŽ #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

10

Akhir tahun biasanya kamu liburan kemana girls? Karena kita lagi gak bisa liburan kemana-mana, Ayo share di kolom komen liburan halu versi kamu ya! repost: tiktok @denandss #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

Most Recent Posts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

πŸ’– Bright Stuff Loose Powder gives you a bright, smooth, and natural matte look. Diformulasikan dengan partikel microsmooth dan glitter yang ringan mudah menyatu dengan kulit πŸ’– Repost: @kamilahfauziaah #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

2

Apa 3 kata yang pertama kali kamu liat dari random words di atas? Comment and mention your besties! πŸ₯°βœ¨ #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

3

Sudah bikin list berisi resolusi atau keinginan kamu di 2021? Coba share di komen! Mention your besties and ask them to share too! #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

4

Sambut tahun baru dengan senyuman ya, girls! Thank you for being strong melalui masa-masa sulit di 2020 πŸ’– #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

5

It’s the last day of 2020! WOW gak kerasa ya besok sudah memasuki tahun 2021 πŸ₯³πŸ€© Be proud and thank yourself, karena tahun ini adalah tahun yang berat, but we are all strong enough to get through it! ⭐ Congrats ⭐ Happy new year, girls! Share dong apa aja hal yang kamu capai di 2020, dan apa resolusi selanjutnya untuk 2021? #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

6

Kegiatan baru @asha.assuncao di rumah yaitu ✨ painting ✨ Explore hal baru yang fun ditemani sama Emina buat mood & confident booster! Kalau kamu punya hobby baru apa di rumah, girls? Share juga dong produk Emina apa yang setia menemani kegiatan kamu di rumah! πŸ₯°πŸ‘πŸ» Kalau Asha, ga bisa lepas dari Emina Aloe Vera Hand Spray dan Emina Glossy Stain! #BestieRemajaIndonesia #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

7

Akhir tahun biasanya kamu liburan kemana girls? Karena kita lagi gak bisa liburan kemana-mana, Ayo share di kolom komen liburan halu versi kamu ya! repost: tiktok @denandss #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

8

Merry Christmas, girls! Stay safe, keep sharing happiness and kindness. May you and your loved ones spend today and the rest of the year with joy πŸŽ„πŸŽ #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

9

Siapa yang nonton K-Drama True Beauty? Moon Gayoung emang paling cocok buat meranin Lim Jukyung ya! ✨ C a n t i k ✨ Kamu juga bisa lho recreate makeup look-nya pakai Emina! Save this post ya girls, terus upload foto kamu yang udah dandan pakai produk-produk di atas! Don’t forget to tag us πŸ’– #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

10

Barang apa sih yang wajib ada di tas kamu, girls? Share dong di comment! Kalau mau buat video seperti ini juga boleh banget lho! Upload ke Instagram feed kamu dan tag @eminacosmetics yaa! πŸ’– #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved

11

Here’s a review from @ailuropile at Twitter about Emina Mild Foundie! Btw, kamu sudah follow Twitter Emina belum? Bulan ini mau ada giveaway lho, make sure kamu follow sekarang yaa! Also, jangan lupa nge-tweet review produk Emina favoritmu biar bisa difeature seperti ini! πŸ₯°β­ #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved #littlefoundietonsofjoy

12

Look how easy it is to apply Emina Mild Foundie! Hasilnya super duper natural dan perfect buat daily makeup look kamu walaupun di rumah aja, girls! Kamu bisa lengkapi makeup dengan: πŸ’– Pop Rouge Pressed Eyeshadow shade Nude πŸ’– Cheeklit Pressed Blush Marshmallow Lady πŸ’– Glossy Stain Candy Rain Repost @raniaacantika #eminacosmetics #beautyisfun #borntobeloved #LittleFoundieTonsofJoy

Most Viewed

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert