analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Elcah Hasha Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Elcah Hasha Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Elcah Hasha Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Elcah Hasha Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

Hidup ni macam roda kadang kadang goyang, kadang kadang helok je berpusing πŸ˜› tibeh! Tiktok self-made hahaha @hamzianhar buat bunyi sendiri tu yang abg tu tengok je aku biol β€œmab0k ket0m” macamtu Jangan lupa support my small business @elcahco open to those nak try jadi agent agent kecil πŸ’• #Bekind #Beyourself #SpreadLovenotHate #Tiktok #TiktokMalaysia #TiktokIndonesia #billieeilish #uniqlo #uniqlomalaysia #uniqlomy

2

Meow? 🐱 Inspired @jharnabhagwani x @cindercella Lens by @lensbrary Full face by @perfectdiaryofficial Aku jadi kucing kampung je warna coklat 😝 Macam biasa TikTok self-made haha Cotton shawl @alyxscarf Aku cari telinga kucing tak jumpa jumpa telinga bear je hahaha (selalunya time nak gunalah dia tak jumpa kalau tidak ada je atas meja mekap tu) geram 😀 #TikTok #TikTokMalaysia #TikTokIndonesia #CatMakeup #beautyinfluencers #catsofinstagram

3

Sebelum kelahiran | Selepas kelahiran πŸ₯Ί Comel tak Atama saya? Hahahahahahahaha Rahsia putih dengan #SlapppyDolls mengunakan πŸ’― buah strawberry, berries, grape seeds & pure vitamin c

4

19 TAHUN DAH KAHWIN? How? Tapi sebenarnya tak kisah nak kahwin bile. dah ready? Elcah dgn bangkim kenal dah lama tapi tak rapat. And rapat terus kahwin tak sampai setahun rasanya, Tengok aku macan eksi, mata duitan tapi im not. Sebab i know i can work for what i want. Ah gitu Kahwin pun elcah guna duit sendiri. And duit hantaran yang bangkim kasi. Hantaran pun bebiasa je. Ok! Wahai lelaki, As long as u know what women wants!! Tahu tanggungjawab u sebagai seorang lelaki ❀️ Too me, idk. Aku mahukan yang can helps u dlm susah senang, ada dgn u bila susah & senang. Setia dengan u dlm apa jua keadaan. Sayang u dgn sepenuh kasih hati dia & care u sebagaimana your mother care and loves you! itulah aku. And bab duit. U sendiri tahu. Kalau rasa itu u patut bagi β€” then do for it. Ada lebih bagi lebih it’s rezeki. Tapi duit tu bagi elcah bagi selesa ringan kn beban seorang bini kau. Mcm kau tahulah apa yang sebenarnya duit lelaki tu for what. Klu kau nak bg hadiah ke apa semua tu it’s extra 😌 kan wahai wanita? Aku jenis simple. And kahwin till now kitaorang masih sama. Masih perangai mcm remaja belum kahwin. Ada anak sorang pun masih sama β€œlive young” orang kata πŸ˜› Jadi ruginya siapa yang mcm binatang dgn aku dulu sbb aku sayang bangkim seperti menatang minyak yang penuh. Ah gitu hahaha So lelaki... Bila bini kau dah sayang kau jangan kau jadi binatang pula. Kang bini kau yang bertukar jadi binatang buas πŸ˜‚ Perempuan ni kuat tau. Kau tengok je dia macam tak buat ape tapi mcm nak arwah dia kemas itu ini ketika kau dibuai mimpi. Cuba kau bagi bini kau cuti sehari dua kau tgk keadaan rumah, dan cuba kau yang uruskan kerja bini kau & bini kau pula dibuai mimpi. Mungkin darah tinggi kau akan naik lah. Hahaha so kau jangan marah2 bini kau β€œapa kau buat” β€œduduk je dkt rumah” betul x mommies-mommies ku? Kalau ada suami macamtu. Elcah ada buat group #BiniBiniKakiPukul boleh join πŸ₯ΊπŸ˜‚ Apa apa pun. Alhamdullilah atas rezeki yang Allah swt berikan pd elcah. Berikan @elcahco yang berjaya! Elcah doakan pasangan diluarsana berjaya & kekal ke jannah ✨ Amin amin amin Set baju raya suami isteri @mekkembangcotton Kulit terlajak putih hasil @elcahco #SlapppyDolls

5

STOP ANIMAL ABUSE & CRUELTY ⚠️ kalau awak jadi binatang, nak jadi apa? Makeup ni aku macam blurr nak buat color ape, haritu iT dah buat purple so aku macam decide nak buat brown sebab guna collection @perfectdiaryofficial cat edition palette 🐱 3 jam! Aku terus rasa nak nangis. Yang aku berjaya untuk create #CatMakeup pukul 9:30pm - 12:30am Settle cuci makeup semua 1:30am Hope korang enjoy! Sorry kalau ada serba kekurangan! Contactlens by @lensbrary #CatMakeup #catsofinstagram #catlover

6

JANGAN PERNAH BERHENTI BERMIMPI apa yang korang nak jadi 😊 Masa sekolah rendah cikgu tanye nak jadi apa, aku cakap nak jadi veterina sebab elcah suka kucing β€” rasa nak bantu haiwan haiwan. Pastu nak jadi cikgu sukan pula sebab elcah olahraga macam seronok ajar budak budak bersukan jadi power wakil sekolah negeri olahraga kan? Pastu naik menengah, aku mcm dah bijak sikit dah boleh berfikir. Berfikir bertapa susahnya nak dapat duit. Susahnya sebenarnya kalau tiada duit untuk hidup. So bila cikgu dan kawan kawan tanya dekat sekolah β€œadila awak nak jadi apa” β€” dengan pantas saya nak jadi orang kaya! Saya jadi bos! Ada yang gelak ada yang wuuuuuu hebat. Tapi siapa sangka sekarang kawan kawan beli produk aku. Ada yang bekerja dengan aku juga. Ada kawan aku tanya β€œ Kenapa kau nak jadi bos weh?” Simple! Sekarang susah untuk budak melayu yang malas belajar, tak pandai belajar ada yang pandai ada yang berbakat pun kekadang susah nak dapat kerja. So elcah nak ada company sendiri ada bisnes sendiri nak bantu kawan kawan yang susah untuk cari kerja. Kawan ke family ke sesiapa sahaja! Yang penting kita sama sama bantu jangan harapkan bulan jatuh ke riba je 😝 Jadi kalau korang bercita cita sesuatu buat sampai jadi β€” mula mula memang susah tapi dengan kesusahan tulah tangga kejayaan korang akan bermula. Ingat pesan elcah mahukan sesuatu jangan malas β€” jangan kejap nak a kejap nak b tengok orang buat tu kau pun nak buat. Buat apa yang kita minat! Buat apa yang kita suka! Buat apa yang diri kita mampu lakukan! Jangan ikut ikut nanti tergendala. Duit habis, impian habis. Diri kita musnah πŸ‘ Bangun pagi selawat, dan bersyukur pastu berdoa supaya harini dipermudahkan β€” ini apa yang elcah lakukan setiap hari ✨ Jdi contoh yang baik sampai ada yang nak follow kita! β€” elcah tanya anak buah elcah β€œok kakak besar nanti nak jadi apa” dia jawab β€œkakak nak jadi macam acik. Nak jadi model dengan bos” Aku terus macam nak nangis. Rasa sebak pun ada. Kau faham tak perasaan tu? Bila family kau sendiri nak jadi macam kau πŸ’š Jadi seorang yang berjaya, baik, dan menghormati orang. Ok semua! Teruskan support @elcahco Alhamdullilah settle semalam jadi talk person @/laneigemy πŸ‘‘

7

AKU YANG DULU BUKAN YANG SEKARANG πŸ˜› tapi cemana? Aku share sikit tips. Kang kata propa pula bila ckp sebab produk @elcahco je kan? STOP TUKAR SKINCARE! 1001 kali dah cakap. Sbb setiap skincare ni ada main ingredient masing2. So bila sebulan sekali kau tukar skincare sekejap aloevera, sekejap timon, sekejap rose, sekejap itu ini dah semua jenis tumbuhan dekat muka terus jadi sensitive sbb x pasti kulit confius nak fokus yg mana satu? So jadilah tumbuhan muka kau. Faham? Kalau dah pakai 1 skincare tu kalau tak break out x timbul redness/gatal gatal pd kulit so continue je dia sesuai dah mungkin cepat / lambat kesan. Sometimes, produk tu pure organic jadi take times untuk healing πŸ’― ok? So apa kena buat? Take a vitamin c. Bila badan kita kurang nutrisi dari buah/sayuran β€” sebab tu kulit senang sgt berjerawat, break out, kering, kusam. Sbb buah & sayuran kandungi *water* yg tinggi πŸ’¦ so kau pergi cari dkt mana mana farmasi yg tinggi vitamin c Tapi jgn amibil terlalu tinggi pure vitamin c ia akn mengeringkn kulit sebab ia panas. Kena minum air putih byk nanti x balance 🍊 Dah 4 tahun dengan @elcahco Setakat ni supplement tambahan @elcahco je yg sesuai ada juga nak try brand lain lepas 3/4 kali makn naik biji biji kecik. Kekdg kulit mcm too oily πŸ˜‚ sebaik ada @elcahco seminggu dua dah flawless balik! So mmg kalau elcah ada redness or jerawat mkn je 2-3 sachets #SlapppyDolls day & night before tidur. Siang makan 1 sachet Malam sebelum tidur 2 sachets Biar mahal asalkan menjadi. Asalkan nampak kesan. Asalkan sesuai dgn badan. Tak membazir 😍 Kalau tak percaya yg tengah break out kulit tu pergilah try @elcahco #SlapppyDolls untuk 1 month or 2-3 minggu. Kulit korang parut pun dia x tinggal kan kesan tau! Hehe siapa nak join #TeamKakEsah modal rendah RM400 je! Tak pandai niaga takpe kita belajar sama sama janji jangan malas, follow rapat rapat apa leader korang buat πŸ”₯ Eh ter promo pula! Hahaha don’t worry pregnant mommies can eat. Lelaki can eat. Eczema pun sesuai tak bagi bad reaction πŸ₯°πŸ˜˜ #KUDAPKUDAPTERUSCANTIK #SharingisCaring #OrganicBeauty Dulu aku pun suka beli skincare β€œUISH! HABIS 1 SET KULIT LICIN MCM BUAH GOLI” sekali...

8

LOOK SETIAP HARI MALAS MALAS Barbie challenge coming soon! Lathi challenge elcah tengah tukar sikit plot story dia 😍 Who is ready for barbie challenge 😱 JANGAN LUPA LIKE SAVE & Share! #TutorialMakeupJiwangElcah @cerave sunblock @maccosmetics brow pencil @maccosmetics concealer nc10 @ainsyahrainz MaryKay brush @cubremi blusher bad girl @nrcosmetics_my compact powder fair @caryacosmetics eyeliner @silkygirlcosmetics mascara @nrcosmetics_my luxury water @maccosmetics selena Boleh teka tak baby @elcahco coming soon nanti 😝 Siapa suka color tu? #makeup #ilovemakeup #makeuptutorial #koreanmakeup #kpopstyle #koreangirl #asiangirls #malaysia #ads #stayHome #makeupvideo #tampilcantik #makeupinspiration #makeuphijab #makeupindonesia #makeupraya #simplemakeup #gadishijab #ads #nrccosmetics #nrccompactpowder #maccosmeticsmalaysia #silkygirlcosmetics #cubremi #marykay #cerave #caryacosmetics #simplemakeup #dailymakeup #everydaymakeup

9

Hi jodoh, awak sihat tak? πŸ’• #AdikNour #bakalmenantumakawak

10

IN THE MAKING #CatMakeup #TheCatInTheHat 🐱 #TutorialMakeupJiwangElcah JANGAN LUPA SAVE LIKE & Share! Love you baby sayang! GIVE AWAY! πŸ”₯🐱 1. Comment β€œ done πŸ±β€ and TAG two friends 2. FOLLOW @perfectdiaryofficial @elcah 3. Repost this video on your story tag @perfectdiaryofficial @elcah Duration: two weeks Qualification: Public account & Good style & Female - - - Full face by @perfectdiaryofficial @perfectdiaryofficial eyeshadow palette 09 CAT @perfectdiaryofficial slim eyeliner @perfectdiaryofficial lash primer mascara @perfectdiaryofficial blurring loose powder 01 @perfectdiaryofficial dreamlike ombre blush 01 @perfectdiaryofficial lipstick - - - Additional : @nyxcosmetics_my #cantstopwontstop concealer @lillylashes mink lash #makeup #ilovemakeup #makeuptutorial #koreanmakeup #kpopstyle #koreangirl #asiangirls #malaysia #ads #stayHome #makeupvideo #tampilcantik #makeupinspiration #makeuphijab #makeupindonesia #makeupraya #simplemakeup #gadishijab #ads #simplemakeup #perfectdiary #nyxcosmeticsmy #giveawaycontest

Most Recent Posts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

AKU YANG DULU BUKAN YANG SEKARANG πŸ˜› tapi cemana? Aku share sikit tips. Kang kata propa pula bila ckp sebab produk @elcahco je kan? STOP TUKAR SKINCARE! 1001 kali dah cakap. Sbb setiap skincare ni ada main ingredient masing2. So bila sebulan sekali kau tukar skincare sekejap aloevera, sekejap timon, sekejap rose, sekejap itu ini dah semua jenis tumbuhan dekat muka terus jadi sensitive sbb x pasti kulit confius nak fokus yg mana satu? So jadilah tumbuhan muka kau. Faham? Kalau dah pakai 1 skincare tu kalau tak break out x timbul redness/gatal gatal pd kulit so continue je dia sesuai dah mungkin cepat / lambat kesan. Sometimes, produk tu pure organic jadi take times untuk healing πŸ’― ok? So apa kena buat? Take a vitamin c. Bila badan kita kurang nutrisi dari buah/sayuran β€” sebab tu kulit senang sgt berjerawat, break out, kering, kusam. Sbb buah & sayuran kandungi *water* yg tinggi πŸ’¦ so kau pergi cari dkt mana mana farmasi yg tinggi vitamin c Tapi jgn amibil terlalu tinggi pure vitamin c ia akn mengeringkn kulit sebab ia panas. Kena minum air putih byk nanti x balance 🍊 Dah 4 tahun dengan @elcahco Setakat ni supplement tambahan @elcahco je yg sesuai ada juga nak try brand lain lepas 3/4 kali makn naik biji biji kecik. Kekdg kulit mcm too oily πŸ˜‚ sebaik ada @elcahco seminggu dua dah flawless balik! So mmg kalau elcah ada redness or jerawat mkn je 2-3 sachets #SlapppyDolls day & night before tidur. Siang makan 1 sachet Malam sebelum tidur 2 sachets Biar mahal asalkan menjadi. Asalkan nampak kesan. Asalkan sesuai dgn badan. Tak membazir 😍 Kalau tak percaya yg tengah break out kulit tu pergilah try @elcahco #SlapppyDolls untuk 1 month or 2-3 minggu. Kulit korang parut pun dia x tinggal kan kesan tau! Hehe siapa nak join #TeamKakEsah modal rendah RM400 je! Tak pandai niaga takpe kita belajar sama sama janji jangan malas, follow rapat rapat apa leader korang buat πŸ”₯ Eh ter promo pula! Hahaha don’t worry pregnant mommies can eat. Lelaki can eat. Eczema pun sesuai tak bagi bad reaction πŸ₯°πŸ˜˜ #KUDAPKUDAPTERUSCANTIK #SharingisCaring #OrganicBeauty Dulu aku pun suka beli skincare β€œUISH! HABIS 1 SET KULIT LICIN MCM BUAH GOLI” sekali...

2

@elcahco ada discount RM2 PER BOX #SlapppyDolls whatsapp cepat sebelum sold out! RM48 je sekotak dah boleh dapat kulit telur rebus pap pap πŸŒ™βœ¨

3

19 TAHUN DAH KAHWIN? How? Tapi sebenarnya tak kisah nak kahwin bile. dah ready? Elcah dgn bangkim kenal dah lama tapi tak rapat. And rapat terus kahwin tak sampai setahun rasanya, Tengok aku macan eksi, mata duitan tapi im not. Sebab i know i can work for what i want. Ah gitu Kahwin pun elcah guna duit sendiri. And duit hantaran yang bangkim kasi. Hantaran pun bebiasa je. Ok! Wahai lelaki, As long as u know what women wants!! Tahu tanggungjawab u sebagai seorang lelaki ❀️ Too me, idk. Aku mahukan yang can helps u dlm susah senang, ada dgn u bila susah & senang. Setia dengan u dlm apa jua keadaan. Sayang u dgn sepenuh kasih hati dia & care u sebagaimana your mother care and loves you! itulah aku. And bab duit. U sendiri tahu. Kalau rasa itu u patut bagi β€” then do for it. Ada lebih bagi lebih it’s rezeki. Tapi duit tu bagi elcah bagi selesa ringan kn beban seorang bini kau. Mcm kau tahulah apa yang sebenarnya duit lelaki tu for what. Klu kau nak bg hadiah ke apa semua tu it’s extra 😌 kan wahai wanita? Aku jenis simple. And kahwin till now kitaorang masih sama. Masih perangai mcm remaja belum kahwin. Ada anak sorang pun masih sama β€œlive young” orang kata πŸ˜› Jadi ruginya siapa yang mcm binatang dgn aku dulu sbb aku sayang bangkim seperti menatang minyak yang penuh. Ah gitu hahaha So lelaki... Bila bini kau dah sayang kau jangan kau jadi binatang pula. Kang bini kau yang bertukar jadi binatang buas πŸ˜‚ Perempuan ni kuat tau. Kau tengok je dia macam tak buat ape tapi mcm nak arwah dia kemas itu ini ketika kau dibuai mimpi. Cuba kau bagi bini kau cuti sehari dua kau tgk keadaan rumah, dan cuba kau yang uruskan kerja bini kau & bini kau pula dibuai mimpi. Mungkin darah tinggi kau akan naik lah. Hahaha so kau jangan marah2 bini kau β€œapa kau buat” β€œduduk je dkt rumah” betul x mommies-mommies ku? Kalau ada suami macamtu. Elcah ada buat group #BiniBiniKakiPukul boleh join πŸ₯ΊπŸ˜‚ Apa apa pun. Alhamdullilah atas rezeki yang Allah swt berikan pd elcah. Berikan @elcahco yang berjaya! Elcah doakan pasangan diluarsana berjaya & kekal ke jannah ✨ Amin amin amin Set baju raya suami isteri @mekkembangcotton Kulit terlajak putih hasil @elcahco #SlapppyDolls

4

IN THE MAKING #CatMakeup #TheCatInTheHat 🐱 #TutorialMakeupJiwangElcah JANGAN LUPA SAVE LIKE & Share! Love you baby sayang! GIVE AWAY! πŸ”₯🐱 1. Comment β€œ done πŸ±β€ and TAG two friends 2. FOLLOW @perfectdiaryofficial @elcah 3. Repost this video on your story tag @perfectdiaryofficial @elcah Duration: two weeks Qualification: Public account & Good style & Female - - - Full face by @perfectdiaryofficial @perfectdiaryofficial eyeshadow palette 09 CAT @perfectdiaryofficial slim eyeliner @perfectdiaryofficial lash primer mascara @perfectdiaryofficial blurring loose powder 01 @perfectdiaryofficial dreamlike ombre blush 01 @perfectdiaryofficial lipstick - - - Additional : @nyxcosmetics_my #cantstopwontstop concealer @lillylashes mink lash #makeup #ilovemakeup #makeuptutorial #koreanmakeup #kpopstyle #koreangirl #asiangirls #malaysia #ads #stayHome #makeupvideo #tampilcantik #makeupinspiration #makeuphijab #makeupindonesia #makeupraya #simplemakeup #gadishijab #ads #simplemakeup #perfectdiary #nyxcosmeticsmy #giveawaycontest

5

STOP ANIMAL ABUSE & CRUELTY ⚠️ kalau awak jadi binatang, nak jadi apa? Makeup ni aku macam blurr nak buat color ape, haritu iT dah buat purple so aku macam decide nak buat brown sebab guna collection @perfectdiaryofficial cat edition palette 🐱 3 jam! Aku terus rasa nak nangis. Yang aku berjaya untuk create #CatMakeup pukul 9:30pm - 12:30am Settle cuci makeup semua 1:30am Hope korang enjoy! Sorry kalau ada serba kekurangan! Contactlens by @lensbrary #CatMakeup #catsofinstagram #catlover

6

Meow? 🐱 Inspired @jharnabhagwani x @cindercella Lens by @lensbrary Full face by @perfectdiaryofficial Aku jadi kucing kampung je warna coklat 😝 Macam biasa TikTok self-made haha Cotton shawl @alyxscarf Aku cari telinga kucing tak jumpa jumpa telinga bear je hahaha (selalunya time nak gunalah dia tak jumpa kalau tidak ada je atas meja mekap tu) geram 😀 #TikTok #TikTokMalaysia #TikTokIndonesia #CatMakeup #beautyinfluencers #catsofinstagram

7

LOOK SETIAP HARI MALAS MALAS Barbie challenge coming soon! Lathi challenge elcah tengah tukar sikit plot story dia 😍 Who is ready for barbie challenge 😱 JANGAN LUPA LIKE SAVE & Share! #TutorialMakeupJiwangElcah @cerave sunblock @maccosmetics brow pencil @maccosmetics concealer nc10 @ainsyahrainz MaryKay brush @cubremi blusher bad girl @nrcosmetics_my compact powder fair @caryacosmetics eyeliner @silkygirlcosmetics mascara @nrcosmetics_my luxury water @maccosmetics selena Boleh teka tak baby @elcahco coming soon nanti 😝 Siapa suka color tu? #makeup #ilovemakeup #makeuptutorial #koreanmakeup #kpopstyle #koreangirl #asiangirls #malaysia #ads #stayHome #makeupvideo #tampilcantik #makeupinspiration #makeuphijab #makeupindonesia #makeupraya #simplemakeup #gadishijab #ads #nrccosmetics #nrccompactpowder #maccosmeticsmalaysia #silkygirlcosmetics #cubremi #marykay #cerave #caryacosmetics #simplemakeup #dailymakeup #everydaymakeup

8

Sebelum kelahiran | Selepas kelahiran πŸ₯Ί Comel tak Atama saya? Hahahahahahahaha Rahsia putih dengan #SlapppyDolls mengunakan πŸ’― buah strawberry, berries, grape seeds & pure vitamin c

9

SUKA MAKEUP PAKAI COMPACT POWDER 😍 wajib tengok makeup tutorial elcah ni! JANGAN LUPA LIKE SAVE & Share! #TutorialMakeupJiwangElcah Untuk dapatkan makeup kulit nampak cantik mampat gitu kena prep dulu dengan waterbank essence & moisturiser cream @laneigemy @nrcosmetics_my foundation fair @nrcosmetics_my compact powder fair @maccosmetics brow pencil @anasism eyeshadow palette rosegold @anasism eyeliner @anasism mascara @maccosmetics powder copperstone @anasism blusher peach please @maccosmetics highlight soft&gentle @nyxcosmetics_my matte finish @anasism lipstick kate Chiffon shawl @solayce_ Syameel : lebih sempurna #makeup #ilovemakeup #makeuptutorial #koreanmakeup #kpopstyle #koreangirl #asiangirls #malaysia #ads #stayHome #makeupvideo #tampilcantik #makeupinspiration #makeuphijab #makeupindonesia #makeupraya #simplemakeup #gadishijab #ads #anasism #anaspopseries #maccosmeticsmalaysia #nyxcosmeticsmy #nrccosmetics #nrccompactpowder #laneige #laneigemy #laneigewaterbank

10

Hi jodoh, awak sihat tak? πŸ’• #AdikNour #bakalmenantumakawak

11

Hidup ni macam roda kadang kadang goyang, kadang kadang helok je berpusing πŸ˜› tibeh! Tiktok self-made hahaha @hamzianhar buat bunyi sendiri tu yang abg tu tengok je aku biol β€œmab0k ket0m” macamtu Jangan lupa support my small business @elcahco open to those nak try jadi agent agent kecil πŸ’• #Bekind #Beyourself #SpreadLovenotHate #Tiktok #TiktokMalaysia #TiktokIndonesia #billieeilish #uniqlo #uniqlomalaysia #uniqlomy

12

JANGAN PERNAH BERHENTI BERMIMPI apa yang korang nak jadi 😊 Masa sekolah rendah cikgu tanye nak jadi apa, aku cakap nak jadi veterina sebab elcah suka kucing β€” rasa nak bantu haiwan haiwan. Pastu nak jadi cikgu sukan pula sebab elcah olahraga macam seronok ajar budak budak bersukan jadi power wakil sekolah negeri olahraga kan? Pastu naik menengah, aku mcm dah bijak sikit dah boleh berfikir. Berfikir bertapa susahnya nak dapat duit. Susahnya sebenarnya kalau tiada duit untuk hidup. So bila cikgu dan kawan kawan tanya dekat sekolah β€œadila awak nak jadi apa” β€” dengan pantas saya nak jadi orang kaya! Saya jadi bos! Ada yang gelak ada yang wuuuuuu hebat. Tapi siapa sangka sekarang kawan kawan beli produk aku. Ada yang bekerja dengan aku juga. Ada kawan aku tanya β€œ Kenapa kau nak jadi bos weh?” Simple! Sekarang susah untuk budak melayu yang malas belajar, tak pandai belajar ada yang pandai ada yang berbakat pun kekadang susah nak dapat kerja. So elcah nak ada company sendiri ada bisnes sendiri nak bantu kawan kawan yang susah untuk cari kerja. Kawan ke family ke sesiapa sahaja! Yang penting kita sama sama bantu jangan harapkan bulan jatuh ke riba je 😝 Jadi kalau korang bercita cita sesuatu buat sampai jadi β€” mula mula memang susah tapi dengan kesusahan tulah tangga kejayaan korang akan bermula. Ingat pesan elcah mahukan sesuatu jangan malas β€” jangan kejap nak a kejap nak b tengok orang buat tu kau pun nak buat. Buat apa yang kita minat! Buat apa yang kita suka! Buat apa yang diri kita mampu lakukan! Jangan ikut ikut nanti tergendala. Duit habis, impian habis. Diri kita musnah πŸ‘ Bangun pagi selawat, dan bersyukur pastu berdoa supaya harini dipermudahkan β€” ini apa yang elcah lakukan setiap hari ✨ Jdi contoh yang baik sampai ada yang nak follow kita! β€” elcah tanya anak buah elcah β€œok kakak besar nanti nak jadi apa” dia jawab β€œkakak nak jadi macam acik. Nak jadi model dengan bos” Aku terus macam nak nangis. Rasa sebak pun ada. Kau faham tak perasaan tu? Bila family kau sendiri nak jadi macam kau πŸ’š Jadi seorang yang berjaya, baik, dan menghormati orang. Ok semua! Teruskan support @elcahco Alhamdullilah settle semalam jadi talk person @/laneigemy πŸ‘‘

Most Viewed

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert