analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Didis✨ Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Didis✨ Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Didis✨ Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Didis✨ Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Untuk pertama kaali memberanikan diri buat potong rambut sependek ini wkwkwkw konsepnya New Normal, New Hair???🤣🤣🤣

2

Kangen piknik😢😢

3

Have a nice day☀️

4

gerah pengen nyebur :)

5

masih dalam edisi #DiRumahAja dan #DiRumahTerus jadi ya mon maap gak ada futuu2 baru ya 80% kegiatanku di kamar soaleeee kakak2, tetep jaga kesehatan jaga kebersihan jaga jarak dan jaga hati, OK?😝🌸💖

6

Kangen minum coffee beer di @kamanacoffee setiap jumat sepulang kerja bersama kawan2 sambil update kehidupan masing2, juga di minggu sore nya kesini lagi nyantai2 sama kawan2 biar seninnya kembali kerja dengan semangat! Semoga cepet bisa kembali normal yaaa🥺🙏🏻

7

Nyender-nyender nyaman..

8

Minal Minul yaaa semuanya!✨ Tetap jaga kesehatan & kebersihan yaa salam dari aku dan keluarga tapi belum berkeluarga hehehe🥰🙏🏻

9

Wfh ku di temani kacamata dari @starren.id biar gak puyeng depan laptop teroooz karena ini pake lensa yang Anti Radiasi biar 24/7 depan laptop tetep nyaman, kalian juga bisa ganti pake lensa (+) atau (-) yak!!!🥰 . . Nih yang kemarin pada tanya kacamata yang ku pake atau semua kacamata ku ya dari @starren.id sampe punya banyak aku wkwk soalnya emang gemeyyy2 banget gakuad pen punya semoaaaah!!Terimakaciy @starren.id ❤️❤️

10

lagi jadi topi kojooo ku😜✌🏻

Most Recent Posts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Nyender-nyender nyaman..

2

lagi jadi topi kojooo ku😜✌🏻

3

Kangen piknik😢😢

4

Best friend? Naahhh! She’s my twinniee👯‍♀️

5

Have a nice day☀️

6

Untuk pertama kaali memberanikan diri buat potong rambut sependek ini wkwkwkw konsepnya New Normal, New Hair???🤣🤣🤣

7

masih dalam edisi #DiRumahAja dan #DiRumahTerus jadi ya mon maap gak ada futuu2 baru ya 80% kegiatanku di kamar soaleeee kakak2, tetep jaga kesehatan jaga kebersihan jaga jarak dan jaga hati, OK?😝🌸💖

8

Minal Minul yaaa semuanya!✨ Tetap jaga kesehatan & kebersihan yaa salam dari aku dan keluarga tapi belum berkeluarga hehehe🥰🙏🏻

9

gerah pengen nyebur :)

10

Kangen main air dari sunrise sampe sunset pokonya jadi anak matahari😫💛

11

Kangen minum coffee beer di @kamanacoffee setiap jumat sepulang kerja bersama kawan2 sambil update kehidupan masing2, juga di minggu sore nya kesini lagi nyantai2 sama kawan2 biar seninnya kembali kerja dengan semangat! Semoga cepet bisa kembali normal yaaa🥺🙏🏻

12

Wfh ku di temani kacamata dari @starren.id biar gak puyeng depan laptop teroooz karena ini pake lensa yang Anti Radiasi biar 24/7 depan laptop tetep nyaman, kalian juga bisa ganti pake lensa (+) atau (-) yak!!!🥰 . . Nih yang kemarin pada tanya kacamata yang ku pake atau semua kacamata ku ya dari @starren.id sampe punya banyak aku wkwk soalnya emang gemeyyy2 banget gakuad pen punya semoaaaah!!Terimakaciy @starren.id ❤️❤️

Most Viewed

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert