analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Dhea Audrey • Beauty Vlogger Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Dhea Audrey • Beauty Vlogger Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Dhea Audrey • Beauty Vlogger Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Dhea Audrey • Beauty Vlogger Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

Don't try to look for me on #Tinder tho. I'm definitely not there 😂 #DollyPartonChallenge . . #LinkedIn #Instagram #Facebook

2

Get yourself a guy who, basically wears Jordan on their feet, too!🥰 Melanjutkan ceritaku tentang Tamansari, kita diantar ke tempat-tempat cantik sama guide yang super seru & jago banget photography. Di Tamansari, guide gak boleh buka harga, jadi kalian bisa kasih seiklasnya. Dia yang ngarahin gayanya, angle fotonya, sampe hidden spots! Di tempat yang super rame gini aja, bisa ga bocor karena dia bantu untuk ngomong ke pengunjung buat permisi untuk foto. Dang! I'll spam you in the next few days photo-photo yang diambil sama guidenya. Kalau kalian mau main ke tamansari, just DM her! @Salsabillafitri_ 🙏🏼 . . . #tamansari #tamansariphotography #jogja #yogyakarta

3

Semakin effort main #TIKTOK nya dengan lagu #SaySo !😂 siapa yang disini malam-malam masih bukan atau main tiktok wahai #tiktokers ?! 🤔

4

#Tiktok terakhir di Instagram? Tidak mungkin! 😌 Ini kagetnya natural bebque, beneran bingung kenapa bisa pas HAHAHAHA 😂 #JelekBodoAmat

5

Audrey in #Tiktok back again, versi less keringetan 😂😂 #sugar

6

What's #Tiktok without this #JelekBodoAmat challenge?😂😂

7

#tiktok 😌✊

8

Tenang, masih 8 jam lagi menuju Senin 🙂

9

Mon amour🖤

10

The best feeling is when I look at you & you're already staring. #caelah

Most Recent Posts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

Get yourself a guy who, basically wears Jordan on their feet, too!🥰 Melanjutkan ceritaku tentang Tamansari, kita diantar ke tempat-tempat cantik sama guide yang super seru & jago banget photography. Di Tamansari, guide gak boleh buka harga, jadi kalian bisa kasih seiklasnya. Dia yang ngarahin gayanya, angle fotonya, sampe hidden spots! Di tempat yang super rame gini aja, bisa ga bocor karena dia bantu untuk ngomong ke pengunjung buat permisi untuk foto. Dang! I'll spam you in the next few days photo-photo yang diambil sama guidenya. Kalau kalian mau main ke tamansari, just DM her! @Salsabillafitri_ 🙏🏼 . . . #tamansari #tamansariphotography #jogja #yogyakarta

2

What keeps my skin hidrate while travelling for more than 18 hours in flight? @celebon_korea 's mask🖤 #Celebon #CelebonMask

3

Mon amour🖤

4

Don't try to look for me on #Tinder tho. I'm definitely not there 😂 #DollyPartonChallenge . . #LinkedIn #Instagram #Facebook

5

#Tiktok terakhir di Instagram? Tidak mungkin! 😌 Ini kagetnya natural bebque, beneran bingung kenapa bisa pas HAHAHAHA 😂 #JelekBodoAmat

6

Tenang, masih 8 jam lagi menuju Senin 🙂

7

What's #Tiktok without this #JelekBodoAmat challenge?😂😂

8

Audrey in #Tiktok back again, versi less keringetan 😂😂 #sugar

9

[LIP TINT 40ribuan!] Just upload a new review video on YouTube!🥰 first video of the year! Kalau kalian inget aku sempet belanja di Watsons trus salah 1 produknya ada @pixycosmetics 's Tint Me ini. Aku beli ketiga shadenya supaya kalian bisa liat full review & warna-warnanya di kulit aku hehe. Check it out now, click link di bio🖤 . . . #pixy #pixycosmetics #pixyindonesia #pixytintme #tintme #youtubevideo #indonesian #indonesianbeautyvlogger #ibv #indobeautygram #videobeauty #liptint #liptintreview #reviewjujur #youtubereview

10

#tiktok 😌✊

11

Semakin effort main #TIKTOK nya dengan lagu #SaySo !😂 siapa yang disini malam-malam masih bukan atau main tiktok wahai #tiktokers ?! 🤔

12

The best feeling is when I look at you & you're already staring. #caelah

Most Viewed

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert