analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Dewisiska Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Dewisiska Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Dewisiska Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Dewisiska Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

2020 has been a challenging year. Let go of what’s gone. Be grateful for what remains. Look forward to what’s coming. Happy new year 2021.

2

Pleated skirt from @kiranathelabel 💕Rok kaya gini bisa di pakein banyak style loh.. untuk casual summer” gini bisa, untuk formal pakein blazer buat atasannya juga cakep dan pakein sweater gitu juga lucu bgt jd korean style 🥰 . . . . #me #girl #throwback #asian #ootd #potd #beauty #summer #lookbook #korean #makeup #hairstyle #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #momlife #momtobe #selfie #white #flawless #cute #stayhome #stayathome #bathroom #balloons

3

Cardigan top from @felicite_closet 🖤✨ love! . . . . #me #girl #throwback #asian #ootd #potd #beauty #summer #lookbook #korean #makeup #hairstyle #outfit #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #flawless #newyear

4

Meleleh mami kalo di senyumin gini Ell 🥰 lagi pake baju gemes bgt pula dari @petitececha 💕 1 set ama topinya, trus kalo mau jadiin gift bisa di packing lucu gitu. Koleksinya @petitececha lucu2 aku sampe binggung loh pilihnya 🙈 . . . . #me #girl #throwback #asian #ootd #potd #beauty #summer #lookbook #korean #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #momlife #baby #babygirl #white #flawless #newborn #blessed #chubby #chubbybaby #cuteoverload #happybaby #cutebaby #cute

5

In @chlorineclothe ‘s Esme collection 💜

6

Natal lewat, tahun baru lewat. Siap2 CNY guys 🙈♥️ CNY dress by @dlookapparels simple yet elegant, love! . . . . . #me #girl #throwback #asian #ootd #potd #beauty #korean #makeup #hairstyle #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #momlife #white #flawless #cute #stayhome #stayathome #CNY #newyear #cheongsam

7

Piyama favorit aku dari @twoan.twoan 🎈ini super gemes si aku rekomen banget! Modelnya super lucu udah ama bando, masker dan penutup mata juga. Bahannya juga super adem 💕 . . . . #me #girl #throwback #asian #ootd #potd #beauty #summer #lookbook #korean #makeup #hairstyle #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #momlife #momtobe #selfie #white #flawless #cute #stayhome #stayathome #pajamas #balloons

8

Uber comfy crop tee from @qualitees_id x @elikaboen ♥️ lucu2 koleksinya dan pastinya nyaman buat sehari2.. Kacamata Rieti dari @olin_chang . . . . . #me #girl #throwback #asian #ootd #potd #beauty #korean #makeup #hairstyle #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #momlife #white #flawless #cute #stayhome #stayathome #casual #style

9

Kebayang kan ramenya pengambilan foto ini? Yang terakhir auto jadi ending dari photoshootnya wkwk Para modelnya ambyarrrr @callieellagrace @hellobabyxander @wassupnoel . . . . . #throwback #korean #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #momlife #baby #babygirl #flawless #newborn #blessed #chubby #chubbybaby #cuteoverload #happybaby #cutebaby #cute #babies #playdate #hectic #cuteness

10

Skincare ella aku percayakan sama @budsorganics.id dari dia baru lahir sampe sekarang 💙 Aman untuk kulit baby karna kandungan di dalamnya organik. Kulit Ella baru ketauan sensitif pas dia mau sebulanan gitu. untuk pake varian apa aja bisa cek ke highlight aku yg “Ella’s Skincare” ya.. di sana aku jelasin awalnya pake apa aja dan skr pake apa aja.

Most Recent Posts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

Kebayang kan ramenya pengambilan foto ini? Yang terakhir auto jadi ending dari photoshootnya wkwk Para modelnya ambyarrrr @callieellagrace @hellobabyxander @wassupnoel . . . . . #throwback #korean #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #momlife #baby #babygirl #flawless #newborn #blessed #chubby #chubbybaby #cuteoverload #happybaby #cutebaby #cute #babies #playdate #hectic #cuteness

2

Uber comfy pajamas from @sama_sleepwear 🖤 Ada yg celana pendeknya juga dan warna navy . . . . #me #girl #throwback #asian #ootd #potd #beauty #summer #lookbook #korean #makeup #hairstyle #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #momlife #momtobe #selfie #white #flawless #cute #stayhome #stayathome #pajamas

3

Pleated skirt from @kiranathelabel 💕Rok kaya gini bisa di pakein banyak style loh.. untuk casual summer” gini bisa, untuk formal pakein blazer buat atasannya juga cakep dan pakein sweater gitu juga lucu bgt jd korean style 🥰 . . . . #me #girl #throwback #asian #ootd #potd #beauty #summer #lookbook #korean #makeup #hairstyle #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #momlife #momtobe #selfie #white #flawless #cute #stayhome #stayathome #bathroom #balloons

4

Pompa asi hands-free by @gabagindonesia 💛 pake kode ‘GABAGDEWI’ DISKON 10% di official store Gabag di Shopee, sampe akhir Januari ini aja. Ini stocknya terbatas bgt, kemaren batch 1 sold out dalam semunggu, batch 2 ini harus gercep moms! Ini praktis bgt loh lagi berpergian atau lg kerja. Tangan kita tetap bisa beraktifitas bebas dan bentuknya kecil jadi bawaannya ga banyak. . . . . #me #girl #throwback #asian #ootd #potd #beauty #summer #lookbook #korean #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #momlife #baby #babygirl #white #flawless #newborn #blessed #chubby #chubbybaby #cuteoverload #happybaby #cutebaby #cute

5

Uber comfy crop tee from @qualitees_id x @elikaboen ♥️ lucu2 koleksinya dan pastinya nyaman buat sehari2.. Kacamata Rieti dari @olin_chang . . . . . #me #girl #throwback #asian #ootd #potd #beauty #korean #makeup #hairstyle #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #momlife #white #flawless #cute #stayhome #stayathome #casual #style

6

Natal lewat, tahun baru lewat. Siap2 CNY guys 🙈♥️ CNY dress by @dlookapparels simple yet elegant, love! . . . . . #me #girl #throwback #asian #ootd #potd #beauty #korean #makeup #hairstyle #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #momlife #white #flawless #cute #stayhome #stayathome #CNY #newyear #cheongsam

7

Meleleh mami kalo di senyumin gini Ell 🥰 lagi pake baju gemes bgt pula dari @petitececha 💕 1 set ama topinya, trus kalo mau jadiin gift bisa di packing lucu gitu. Koleksinya @petitececha lucu2 aku sampe binggung loh pilihnya 🙈 . . . . #me #girl #throwback #asian #ootd #potd #beauty #summer #lookbook #korean #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #momlife #baby #babygirl #white #flawless #newborn #blessed #chubby #chubbybaby #cuteoverload #happybaby #cutebaby #cute

8

Cardigan top from @felicite_closet 🖤✨ love! . . . . #me #girl #throwback #asian #ootd #potd #beauty #summer #lookbook #korean #makeup #hairstyle #outfit #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #flawless #newyear

9

2020 has been a challenging year. Let go of what’s gone. Be grateful for what remains. Look forward to what’s coming. Happy new year 2021.

10

Skincare ella aku percayakan sama @budsorganics.id dari dia baru lahir sampe sekarang 💙 Aman untuk kulit baby karna kandungan di dalamnya organik. Kulit Ella baru ketauan sensitif pas dia mau sebulanan gitu. untuk pake varian apa aja bisa cek ke highlight aku yg “Ella’s Skincare” ya.. di sana aku jelasin awalnya pake apa aja dan skr pake apa aja.

11

In @chlorineclothe ‘s Esme collection 💜

12

Piyama favorit aku dari @twoan.twoan 🎈ini super gemes si aku rekomen banget! Modelnya super lucu udah ama bando, masker dan penutup mata juga. Bahannya juga super adem 💕 . . . . #me #girl #throwback #asian #ootd #potd #beauty #summer #lookbook #korean #makeup #hairstyle #lightroom #love #pretty #pastel #peach #dreamy #momlife #momtobe #selfie #white #flawless #cute #stayhome #stayathome #pajamas #balloons

Most Viewed

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert