analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Dedes Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Dedes Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Dedes Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Dedes Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts
1

nyak gaya aeng.. luv tie dye @mahida_id

2

jangan bosen liat si baju hitam:)

3

di akhiri dengan merenyeng😖 🌙🌞 @localdealer_id

4

happy weekend! @pow_mask @powkenneth 🔥

5

☺️☺️☺️

6

@its3second family store udah buka di daerah pusat fashion di Bandung: jl. RE. Martadinata no. 61 dengan tempat yang lebih luas, lengkap dan nyaman. The biggest family store di Indonesia, ada Disc up to 50% juga loh! Yukkk langsung ajak keluarga kalian untuk belanja #3second: #its3second #weare3second

7

hai guys i’m wearing @localdealer_id this is the best accessories in town, especially the ring. look at those details, isn’t it beautiful❤️

8

Siapa nih disini yang deg - deg an tunggu pemenang #Funspiration dari @floridinaid ? Emang sih collaboration #Funspiration @floridinaid x @patrobas.id ini keren banget. siapa tau OOTD gue kali ini bisa kasih #Funspiration buat kalian. sambil cari ide OOTD #Funspiration , jangan lupa sambil minum Floridina yang bulir-nya banyak dan utuh plussss mengandung vitamin C tentunya. Pokoknya Floridina, So juicy!

9

peregangan yang di abadikan☺️ btw i’m wearing barcelent by @wods.id

10

👚 @mindi.official ❤️❤️

Most Recent Posts

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts
1

peregangan yang di abadikan☺️ btw i’m wearing barcelent by @wods.id

2

👚 @mindi.official ❤️❤️

3

Ada yang malem minggunya mau jalan-jalan bareng motorku? . . . . @yamaha.jabar #yamahajabar #kangyama #naikyamahaaja #lexi #smartisthenewsexy #semakindidepan #yamaha #yamahaindo #pakailexi #akudanlexi

4

hai guys i’m wearing @localdealer_id this is the best accessories in town, especially the ring. look at those details, isn’t it beautiful❤️

5

happy weekend! @pow_mask @powkenneth 🔥

6

jangan bosen liat si baju hitam:)

7

di akhiri dengan merenyeng😖 🌙🌞 @localdealer_id

8

Siapa nih disini yang deg - deg an tunggu pemenang #Funspiration dari @floridinaid ? Emang sih collaboration #Funspiration @floridinaid x @patrobas.id ini keren banget. siapa tau OOTD gue kali ini bisa kasih #Funspiration buat kalian. sambil cari ide OOTD #Funspiration , jangan lupa sambil minum Floridina yang bulir-nya banyak dan utuh plussss mengandung vitamin C tentunya. Pokoknya Floridina, So juicy!

9

#SemingguJadiSultan cuma modal Rp11? Bisa donk di Dana 11.11, kalian beli vouchernya bagiin ke temen2 kalian Dan rasakan Seminggu jadi Sultan, menangin juga iPhone 11 Pro, Dan gadget lainnya . Cuma di tanggal 9-11 Nov ya banyak hadiah menanti! download sekarang juga @dana.id

10

☺️☺️☺️

11

@its3second family store udah buka di daerah pusat fashion di Bandung: jl. RE. Martadinata no. 61 dengan tempat yang lebih luas, lengkap dan nyaman. The biggest family store di Indonesia, ada Disc up to 50% juga loh! Yukkk langsung ajak keluarga kalian untuk belanja #3second: #its3second #weare3second

12

nyak gaya aeng.. luv tie dye @mahida_id

Most Viewed

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert