analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Jazzy Dee #designerdoyanmakan Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Jazzy Dee #designerdoyanmakan Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Jazzy Dee #designerdoyanmakan Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Jazzy Dee #designerdoyanmakan Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

Tasty and tender gyu katsu at a hidden 'speak easy' bar and restaurant @elevenjkt at Sopo Del Tower. Literally hidden and you need a secret password to enter the premise! More details coming soon on the blog. #designerdoyanmakan

2

When in Korea, eat a lot of Korean BBQ! For my Indonesian palate, it might tasted a bit underseasoned. Yeah, I am used with bold flavors all my life. But I do love the juiciness of the chicken. That, my friends, is spot on! Overall, not too disappointing at all. #designerdoyanmakan #designerdoyanmakaninkorea

3

Let it drip, baby.. #designerdoyanmakan

4

Best finding in Bogor! Jadi kemarin pas lagi ke Bogor, mampir di Roof Park yg ada di lantai 3 Raja Factory Outlet. Tempatnya ciamik dan makanannya enak. Pesenan gue ini namanya Bebek Gelo yg bener2 gelo enaknya. Nasi uduknya gurih, kaya bgt santannya trus bebek gorengnya jg juicy abis. Sambel ijonya sih juara banget. Cuma sayang aja ukuran bebeknya agak kecil tapi kalau ngeliat harganya sih worth it banget. Bakal balik lagi sih kesini. Ada yg uda pernah coba dateng kesini? Tips: datengnya malem aja soalnya lebih bagus tempatnya dan hati2 kalau bawa anak kecil soalnya ini open space jd banyak orang ngerokok. #designerdoyanmakan

5

Oh hello @instagram long time no see #designerdoyanmakan

6

Happiness is as simple as finding a street vendor who sells delicious fried rice after a full day of office work. #designerdoyanmakan

7

[BLOGGED] Ramadhan Iftar at Cafe One @wyndhamcasablancajakarta Been wanting to this post this but @instagram just can't be refreshed these past few days. But anyways, enjoy the review. Click on the link on my profile to read more. #designerdoyanmakan

8

Telat banget gue buat join the hype. Jadi kemarin2 ini di timeline penuh sama milk tea @gooma.id ini n jadinya penasaran dong pengen nyobain milk tea rasa obat batuk 🤣 Yg gue coba adalah Pei Pa Koa Milk Tea sama Taste of Ginza, sesuai sama yg hilir mudik di feed. Yg gue suka sih si Pei Pa Koa Milk Tea ini soalnya creamy and wangi. Tp kalo yg gak suka rasa obat batuk bisa cobain yg Taste of Ginza. Ini juga enak walopun matchanya kalah sama si watermelon. But overall good! #designerdoyanmakan #gooma #milktea #jktfoodbang

9

One of the must try dishes when visiting Korea is the Samgyetang. A whole young chicken stuffed with rice, drenched in a soup cooked with garlic, jujube, and a one-year-old Korean ginseng. It's healthy and totally heart-warming. A perfect meal for a cold night in Seoul. #designerdoyanmakan #designerdoyanmakaninkorea #korea #koreanfood

10

Reminiscing about the moment walking around Nami island accompanied with a cone of creamy soft serve matcha vanilla ice cream, seeing the beautiful cherry blossoms and feeling the smooth breeze of air. Take me back here again.. #designerdoyanmakan #designerdoyanmakaninkorea

Most Recent Posts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

Best finding in Bogor! Jadi kemarin pas lagi ke Bogor, mampir di Roof Park yg ada di lantai 3 Raja Factory Outlet. Tempatnya ciamik dan makanannya enak. Pesenan gue ini namanya Bebek Gelo yg bener2 gelo enaknya. Nasi uduknya gurih, kaya bgt santannya trus bebek gorengnya jg juicy abis. Sambel ijonya sih juara banget. Cuma sayang aja ukuran bebeknya agak kecil tapi kalau ngeliat harganya sih worth it banget. Bakal balik lagi sih kesini. Ada yg uda pernah coba dateng kesini? Tips: datengnya malem aja soalnya lebih bagus tempatnya dan hati2 kalau bawa anak kecil soalnya ini open space jd banyak orang ngerokok. #designerdoyanmakan

2

[BLOGGED] Ramadhan Iftar at Cafe One @wyndhamcasablancajakarta Been wanting to this post this but @instagram just can't be refreshed these past few days. But anyways, enjoy the review. Click on the link on my profile to read more. #designerdoyanmakan

3

Telat banget gue buat join the hype. Jadi kemarin2 ini di timeline penuh sama milk tea @gooma.id ini n jadinya penasaran dong pengen nyobain milk tea rasa obat batuk 🤣 Yg gue coba adalah Pei Pa Koa Milk Tea sama Taste of Ginza, sesuai sama yg hilir mudik di feed. Yg gue suka sih si Pei Pa Koa Milk Tea ini soalnya creamy and wangi. Tp kalo yg gak suka rasa obat batuk bisa cobain yg Taste of Ginza. Ini juga enak walopun matchanya kalah sama si watermelon. But overall good! #designerdoyanmakan #gooma #milktea #jktfoodbang

4

One of the must try dishes when visiting Korea is the Samgyetang. A whole young chicken stuffed with rice, drenched in a soup cooked with garlic, jujube, and a one-year-old Korean ginseng. It's healthy and totally heart-warming. A perfect meal for a cold night in Seoul. #designerdoyanmakan #designerdoyanmakaninkorea #korea #koreanfood

5

Reminiscing about the moment walking around Nami island accompanied with a cone of creamy soft serve matcha vanilla ice cream, seeing the beautiful cherry blossoms and feeling the smooth breeze of air. Take me back here again.. #designerdoyanmakan #designerdoyanmakaninkorea

6

When in Korea, eat a lot of Korean BBQ! For my Indonesian palate, it might tasted a bit underseasoned. Yeah, I am used with bold flavors all my life. But I do love the juiciness of the chicken. That, my friends, is spot on! Overall, not too disappointing at all. #designerdoyanmakan #designerdoyanmakaninkorea

7

Let it drip, baby.. #designerdoyanmakan

8

Oh hello @instagram long time no see #designerdoyanmakan

9

I don't post too often this year but sincerely I would like to thank everyone for tapping that love icon. See you next year at 2019. Goodbye 2018. You've been wonderful.

10

Yuk ikutan KUIS DARI BANK PERMATA UNTUK NONTON MILLY DAN MAMET BARENG ARTISNYA ! Kompetisi ini bukan kompetisi biasa, ini hadiahnya keren banget soalnya: 1. Kamu akan punya 1 private studio – ada 100 seats yang tersedia jadi kamu bisa ajak siapapun yang mau kamu traktir nonton. Ada total 5 studio untuk masing-masing pemenang di 5 kota: Medan, Makassar, Palembang, Jakarta, dan Surabaya 2. Kerennya lagi kamu bisa pilih cast yang kamu ingin hadir di private studio kamu! #CountMEinMilly untuk pilih Milly atau #CountMEinMamet untuk pilih Mamet 3. Caranya sangat mudah! Cukup dengan download PermataMobile X dan posting foto PermataMobile X sambil menyebutkan di caption kamu mau nonton nya sama siapa #CountMEinMilly atau #CountMEinMamet. Sertakan juga #MillyMametMovie dan tag @PermataBank @MillyMametMovie . Syarat lengkap ada di www.countmein.id Yuk cuss ikutan! Kalo gw sih uda jelas #CountMEinMilly dongs!

11

Tasty and tender gyu katsu at a hidden 'speak easy' bar and restaurant @elevenjkt at Sopo Del Tower. Literally hidden and you need a secret password to enter the premise! More details coming soon on the blog. #designerdoyanmakan

12

Happiness is as simple as finding a street vendor who sells delicious fried rice after a full day of office work. #designerdoyanmakan

Most Viewed

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert