analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Debby Yuni Anita Andri Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Debby Yuni Anita Andri Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Debby Yuni Anita Andri Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Debby Yuni Anita Andri Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Fri, 16 Apr 2021 - Recent Posts
1

Masyallah tabarakallah Alesha n Zeva daily wear by @mk.kidds nyaman bangettt, motifnya juga lucu-lucu parah.

2

Berkurang jatah umur di dunia. Sehat selalu dan murah rezeki babe @boyanklesmana

3

Happy sunday bunndd. Ini kami pake celana kulot rayon premium dari @jualanipit gemes banget motif2nya lucukkk 😍 Harganya cuma 65rb terus muat sampe xl gt, bahannya adem, ga gampang robek, beneran bagus, cobain aja beli satu pasti ntar nagih.

4

We twinkle like the stars ✨ . πŸ“Έ @zlgwn

5

Giveaway alert! Debbyanita x @bebookids Buat yang kemaren pengen samaan bajunya sama alesha bisa ikutan giveawaynya yahhh, caranya slide foto sebelah ya πŸ€—

6

Fearless ✨ . πŸ“Έ @zlgwn

7

Life taste better after a slice of cheesecake! - Jason shaw Lidah gapernah bisa bohong kalo soal cake yang enak. As a cheesecake lovers I recommend you guys to try lotus burn cheesecake by @ayuraskitchen ✨

8

Happy saturdate everyone ✨

9

Buat ngejaga kulit kita dari dalem, kita butuh collagen yang manfaatnya itu ga cuma bikin kulit kita cerah, tapi bisa sebagai penambah anti oksidan dalam tubuh sekaligus menangkal radikal bebas. Bikin kulit lebih cerah dan lembab serta kenyal, serta regenerasi sel kulit kita. Cobain deh, satu box aja udah keliatan hasilnya 😍 Harga perbox 250k isi 10sachet Mumpung ada promo buy 1 get 1 cusss buruan cobain. Terus kalo pengen nyoba sachetan juga bisa πŸ€—

10

Berani bgt pake putih skrg πŸ˜‚

Most Recent Posts

Fri, 16 Apr 2021 - Recent Posts
1

Life taste better after a slice of cheesecake! - Jason shaw Lidah gapernah bisa bohong kalo soal cake yang enak. As a cheesecake lovers I recommend you guys to try lotus burn cheesecake by @ayuraskitchen ✨

2

We twinkle like the stars ✨ . πŸ“Έ @zlgwn

3

Happy sunday bunndd. Ini kami pake celana kulot rayon premium dari @jualanipit gemes banget motif2nya lucukkk 😍 Harganya cuma 65rb terus muat sampe xl gt, bahannya adem, ga gampang robek, beneran bagus, cobain aja beli satu pasti ntar nagih.

4

Berani bgt pake putih skrg πŸ˜‚

5

Happy saturdate everyone ✨

6

Giveaway alert! Debbyanita x @bebookids Buat yang kemaren pengen samaan bajunya sama alesha bisa ikutan giveawaynya yahhh, caranya slide foto sebelah ya πŸ€—

7

Fearless ✨ . πŸ“Έ @zlgwn

8

Khilaf terbesar saat ini adalah suka keracun printilan dapur 😭 gemes gemes bgtttt, coba deh cek lgsg di @purisuryani mana murah meriah lg, ga bikin kantong bolong.

9

Salah satu lotion andalanku selama ini. Buat yang udah tau lama pasti tau kalo aku suka banget pake lotion dari @kuhmilch_distributor beneran bikin lembab, mencerahkan dan wanginya lembut banget πŸ€—

10

Berkurang jatah umur di dunia. Sehat selalu dan murah rezeki babe @boyanklesmana

11

Masyallah tabarakallah Alesha n Zeva daily wear by @mk.kidds nyaman bangettt, motifnya juga lucu-lucu parah.

12

Buat ngejaga kulit kita dari dalem, kita butuh collagen yang manfaatnya itu ga cuma bikin kulit kita cerah, tapi bisa sebagai penambah anti oksidan dalam tubuh sekaligus menangkal radikal bebas. Bikin kulit lebih cerah dan lembab serta kenyal, serta regenerasi sel kulit kita. Cobain deh, satu box aja udah keliatan hasilnya 😍 Harga perbox 250k isi 10sachet Mumpung ada promo buy 1 get 1 cusss buruan cobain. Terus kalo pengen nyoba sachetan juga bisa πŸ€—

Most Viewed

Fri, 16 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Fri, 16 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Fri, 16 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert