analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Cindy Pricilla Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Cindy Pricilla Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Cindy Pricilla Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Cindy Pricilla Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Thu, 28 Jan 2021 - Recent Posts
1

🌈

2

Sebagai generasi milenial yang hidup di era digital, membuat hidup aku gabisa lepas dari smartphone. Dari mulai gaya hidup hingga kerjaan menuntut aku buat selalu gunain internet yang cepat dan murah. Ada beberapa provider yg menyediakan layanan 4G cepat tapi tidak murah, dan ada juga provider menawarkan internetan murah tapi tidak cepat. Tapi yang lebih ngeselin sama provider yang menawarkan internetan murah dan cepat tapi ada jam-jamnya. Nah seneng banget nih karena sekarang Smartfren @smartfrenworld menawarkan internetan yang CEPAT, MURAH, dan yang paling penting FULL 24 Jam di semua aplikasi! Internetanku jadi bener2 SMART, efektif dan efisien! #GoUnlimited . 📷 @leonardtjoe

3

It’s Wednesday.. Hang on! We’re half way to Friday.. Coffee time anyway

4

Halo gengs! ada yg menarik nih, ayo merapaaaat!! . Dalam rangka ngerayain ulang tahunnya yang ke-9, @Tokopedia ngadain #FlashSaleSpesial9! Mulai besok dari tanggal 15 sampai 17 Agustus di setiap jam 9 pagi dan 9 malam, kalian bisa dapetin banyak banget produk pilihan di Tokopedia mulai dari Rp. 9,999! Terus pantengin gengs karena promonya HANYA berlangsung 99 menit!! . Selain flash sale, kamu bisa tukar KUPON SPESIAL cuma dengan 99 tokopoints! . Sekali lagi dicatet tuh tanggalnya supaya kamu ga ketinggalan apalagi keabisan! Langsung aja klik link di bio aku atau follow @Tokopedia untuk tahu informasinya lebih lanjut! . #9TahunBersama

5

30 reasons why traveling with your best friend is one of life's most amazing experiences . Bulan ini bakalan ada @garuda.indonesia ONLINE TRAVEL FAIR loh! 24-30 Agustus 2018 . @cimb_niaga juga kasih DISKON tambahan HINGGA Rp 7,5juta buat nasabah Kartu Kredit CIMB Niaga! Untuk info lebih lanjut bisa swipe left, hubungi CIMB Niaga di 14041 atau kunjungi bit.ly/CIMBGOTF . Mau liburan? tapi belum punya Kartu Kredit CIMB Niaga? Yuk apply sekarang! . #CIMBNiaga #ForwardYourHoliday #GOTF2018

6

Yeay flight to KL cuma 178rbuan!! Cocok banget buat kalian yg mau lagi cari tiket liburan! Let's check out #KompasTravelFair, get special offers for all their promotions (available for @cimb_niaga credit cards and debit). For more information, please call CIMB NIAGA 14041 or bit.ly/CIMBKTF . @cimb_niaga @ktravelfair #CIMBNiaga #ForwardYourHoliday #KTF2018 #KompasTravelFair

7

I have said it a thousand times and will say it again and again: Kyoto is my favourite city in the whole world! I need to get back at least two more times! Why you ask? It really is a place to see in every season. I know that many places can look different with seasons but Kyoto is something else! . Considering a trip to Kyoto? Plan your visit now and check out #KompasTravelFair, get special offers for all their promotions (available for @cimb_niaga credit cards and debit). For more information, please call CIMB NIAGA 14041 or bit.ly/CIMBKTF . @cimb_niaga @ktravelfair #CIMBNiaga #ForwardYourHoliday #KTF2018 #KompasTravelFair

8

Loving my new @viaalto Iphone case. Stylish and sleek. It’s smooth and fits nicely without being too bulky. I love the leather look, highly recommend

9

Congratulations @phos.coffeeatery on the opening of your 2nd outlet! All the luck to you . 📍@phos.coffeeatery Jl. KH. Hasyim Ashari No. 36, Jakarta.

10

Starve your distractions and feed your focus

Most Recent Posts

Thu, 28 Jan 2021 - Recent Posts
1

Sebagai generasi milenial yang hidup di era digital, membuat hidup aku gabisa lepas dari smartphone. Dari mulai gaya hidup hingga kerjaan menuntut aku buat selalu gunain internet yang cepat dan murah. Ada beberapa provider yg menyediakan layanan 4G cepat tapi tidak murah, dan ada juga provider menawarkan internetan murah tapi tidak cepat. Tapi yang lebih ngeselin sama provider yang menawarkan internetan murah dan cepat tapi ada jam-jamnya. Nah seneng banget nih karena sekarang Smartfren @smartfrenworld menawarkan internetan yang CEPAT, MURAH, dan yang paling penting FULL 24 Jam di semua aplikasi! Internetanku jadi bener2 SMART, efektif dan efisien! #GoUnlimited . 📷 @leonardtjoe

2

It’s Wednesday.. Hang on! We’re half way to Friday.. Coffee time anyway

3

Loving my new @viaalto Iphone case. Stylish and sleek. It’s smooth and fits nicely without being too bulky. I love the leather look, highly recommend

4

Yeay flight to KL cuma 178rbuan!! Cocok banget buat kalian yg mau lagi cari tiket liburan! Let's check out #KompasTravelFair, get special offers for all their promotions (available for @cimb_niaga credit cards and debit). For more information, please call CIMB NIAGA 14041 or bit.ly/CIMBKTF . @cimb_niaga @ktravelfair #CIMBNiaga #ForwardYourHoliday #KTF2018 #KompasTravelFair

5

I have said it a thousand times and will say it again and again: Kyoto is my favourite city in the whole world! I need to get back at least two more times! Why you ask? It really is a place to see in every season. I know that many places can look different with seasons but Kyoto is something else! . Considering a trip to Kyoto? Plan your visit now and check out #KompasTravelFair, get special offers for all their promotions (available for @cimb_niaga credit cards and debit). For more information, please call CIMB NIAGA 14041 or bit.ly/CIMBKTF . @cimb_niaga @ktravelfair #CIMBNiaga #ForwardYourHoliday #KTF2018 #KompasTravelFair

6

Congratulations @phos.coffeeatery on the opening of your 2nd outlet! All the luck to you . 📍@phos.coffeeatery Jl. KH. Hasyim Ashari No. 36, Jakarta.

7

30 reasons why traveling with your best friend is one of life's most amazing experiences . Bulan ini bakalan ada @garuda.indonesia ONLINE TRAVEL FAIR loh! 24-30 Agustus 2018 . @cimb_niaga juga kasih DISKON tambahan HINGGA Rp 7,5juta buat nasabah Kartu Kredit CIMB Niaga! Untuk info lebih lanjut bisa swipe left, hubungi CIMB Niaga di 14041 atau kunjungi bit.ly/CIMBGOTF . Mau liburan? tapi belum punya Kartu Kredit CIMB Niaga? Yuk apply sekarang! . #CIMBNiaga #ForwardYourHoliday #GOTF2018

8

🌈

9

Starve your distractions and feed your focus

10

Halo gengs! ada yg menarik nih, ayo merapaaaat!! . Dalam rangka ngerayain ulang tahunnya yang ke-9, @Tokopedia ngadain #FlashSaleSpesial9! Mulai besok dari tanggal 15 sampai 17 Agustus di setiap jam 9 pagi dan 9 malam, kalian bisa dapetin banyak banget produk pilihan di Tokopedia mulai dari Rp. 9,999! Terus pantengin gengs karena promonya HANYA berlangsung 99 menit!! . Selain flash sale, kamu bisa tukar KUPON SPESIAL cuma dengan 99 tokopoints! . Sekali lagi dicatet tuh tanggalnya supaya kamu ga ketinggalan apalagi keabisan! Langsung aja klik link di bio aku atau follow @Tokopedia untuk tahu informasinya lebih lanjut! . #9TahunBersama

Most Viewed

Thu, 28 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Thu, 28 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Thu, 28 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert