analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Cristine Liman, MDRT MDiT Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Cristine Liman, MDRT MDiT Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Cristine Liman, MDRT MDiT Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Cristine Liman, MDRT MDiT Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

[The Power of Nature] Plant seeds of happiness, hope, success and love. It will all come back to you in abundance. This is the law of Nature. Live in each season as it passes, enjoy every moment, breath the air, taste the joy, and always be grateful. . #backtoNature #standinawe #Godisgood #alwaysgrateful #beautifulmindMakesEverythingbeautiful

2

๐—ช๐ž ๐ฐ๐ข๐ฅ๐ฅ ๐ง๐ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐ค๐ง๐จ๐ฐ ๐ฐ๐ก๐š๐ญ ๐ฐ๐ž ๐œ๐š๐ง ๐š๐œ๐ก๐ข๐ž๐ฏ๐ž ๐ฎ๐ง๐ญ๐ข๐ฅ ๐ฐ๐ž ๐ญ๐ซ๐ฒ. We might say that Insurance business is not my passion, ๐›๐ฎ๐ญ ๐๐š๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง ๐œ๐š๐ง ๐›๐ž ๐›๐ฎ๐ข๐ฅ๐ญ. โฃ โฃ I started this business as a client, coming from an awareness on how important it is to insure my whole family. Until then, i joined the business, happily helping others, and so grateful to witness one by one my wishlist come true through this business. โฃ โฃ what is your Dream? have you found a right vehicle to see it come true? โฃ ๐—ช๐ž ๐ฐ๐ž๐ฅ๐œ๐จ๐ฆ๐ž ๐ฒ๐จ๐ฎ ๐ญ๐จ ๐ฃ๐จ๐ข๐ง ๐ญ๐ก๐ข๐ฌ ๐›๐ฎ๐ฌ๐ข๐ง๐ž๐ฌ๐ฌ ๐š๐ง๐ ๐ฆ๐š๐ค๐ž ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ซ ๐๐ซ๐ž๐š๐ฆ๐ฌ ๐œ๐จ๐ฆ๐ž ๐ญ๐ซ๐ฎ๐ž ๐ฐ๐ข๐ญ๐ก ๐ฎ๐ฌ.โฃ โฃ Cristine Limanโฃ 0815-900-8573โฃ www.perlindungankeluargaku.comโฃ link.tree/cristineliman

3

[๐Ž๐’๐€๐ˆ๐—ช๐’๐€๐Ž... ๐Ž๐ญ๐ก๐ž๐ซ๐ฌ ๐’๐ž๐ž ๐€๐ฌ ๐ˆ๐ฆ๐ฉ๐จ๐ฌ๐ฌ๐ข๐›๐ฅ๐ž ๐—ช๐ž ๐’๐ž๐ž ๐€๐ฌ ๐Ž๐ฉ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ฎ๐ง๐ข๐ญ๐ฒ]โฃ Pandemik.. mendengar kata ini, adalah normal ketika reaksi muncul dalam bentukย  khawatir, bertanya-tanya kapan berakhir, kecemasan akan kondisi finansial, pengurangan gaji, ekonomi lesu, rumah sakit penuh, dan segala kerepotan lainnya.โฃ Tapi di sisi lain, ๐๐š๐ง๐๐ž๐ฆ๐ข๐œ ๐ฆ๐ž๐ฆ๐›๐š๐ฐ๐š ๐›๐š๐ง๐ฒ๐š๐ค ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ข ๐ฉ๐จ๐ฌ๐ข๐ญ๐ข๐Ÿ ๐ฃ๐ฎ๐ ๐š : waktu bersama keluarga tercinta semakin banyak, bumi istirahat sejenak dari polusi, manusia manusia kembali mencintai sepeda, orang2 suka tidak suka harus belajar mencintai teknologi, terbiasa dengan online, makin kreatif melihat peluang dan segala keluarbiasaan manusia yg sebelumnya tidak pernah muncul.โฃ ๐ƒ๐ข ๐ฆ๐š๐ฌ๐š ๐๐š๐ง๐๐ž๐ฆ๐ข ๐ฉ๐ฎ๐ฅ๐š, ๐ฉ๐ซ๐จ๐๐ฎ๐ค ๐š๐ฌ๐ฎ๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐ข ๐๐š๐ง ๐›๐ข๐ฌ๐ง๐ข๐ฌ ๐š๐ฌ๐ฎ๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐ข ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐ฌ๐ž๐ฆ๐ฉ๐š๐ญ ๐ฉ๐ž๐ซ๐ง๐š๐ก ๐ฆ๐ž๐ง๐ฃ๐š๐๐ข ๐ฎ๐ซ๐ฎ๐ญ๐š๐ง ๐ฉ๐ซ๐จ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ข ๐๐š๐ง ๐›๐ข๐ฌ๐ง๐ข๐ฌ ๐ญ๐ž๐ซ๐š๐ค๐ก๐ข๐ซ ๐ฒ๐  ๐๐ข๐ฉ๐ข๐ฅ๐ข๐ก ๐จ๐ซ๐š๐ง๐ , ๐ญ๐ž๐ซ๐ง๐ฒ๐š๐ญ๐š ๐๐ข ๐ž๐ซ๐š ๐ข๐ง๐ข ๐ฆ๐ž๐ซ๐ฎ๐ฉ๐š๐ค๐š๐ง ๐ฌ๐š๐ฅ๐š๐ก ๐ฌ๐š๐ญ๐ฎ ๐›๐ข๐ฌ๐ง๐ข๐ฌ ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐ฉ๐š๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐›๐ž๐ซ๐ญ๐š๐ก๐š๐ง, ๐ฆ๐ž๐ง๐ฃ๐š๐๐ข ๐ฆ๐š๐ค๐ข๐ง ๐๐ข๐ฌ๐ฎ๐ค๐š๐ข, ๐ฆ๐š๐ค๐ข๐ง ๐๐ข๐œ๐ข๐ง๐ญ๐š๐ข. โฃ ๐“๐ž๐ซ๐ข๐ฆ๐š ๐ค๐š๐ฌ๐ข๐ก ๐“๐ฎ๐ก๐š๐ง... ๐Š๐ž๐ญ๐ข๐ค๐š ๐ฌ๐ข๐ญ๐ฎ๐š๐ฌ๐ข ๐ญ๐ž๐ซ๐ฅ๐ข๐ก๐š๐ญ ๐ญ๐ข๐๐š๐ค ๐ฆ๐ฎ๐ง๐ ๐ค๐ข๐ง, ๐„๐ง๐ ๐ค๐š๐ฎ ๐ฆ๐ž๐ฆ๐›๐š๐ง๐ญ๐ฎ ๐ค๐š๐ฆ๐ข ๐ฆ๐ž๐ฅ๐ข๐ก๐š๐ญ๐ง๐ฒ๐š ๐ฌ๐ž๐›๐š๐ ๐š๐ข ๐ฌ๐ž๐›๐ฎ๐š๐ก ๐ค๐ž๐ฌ๐ž๐ฆ๐ฉ๐š๐ญ๐š๐ง.โฃ (๐‚๐ซ๐ข๐ฌ๐ญ๐ข๐ง๐ž ๐‹๐ข๐ฆ๐š๐ง - ๐๐‚๐‹) #osaiwsao #MDRT2021 #mdrtdierapandemi #MDiT #MDRTMDiTAllianz #cristinelimanMDRT

4

[๐‚๐ซ๐ข๐ฌ๐ข๐ฌ ๐ฏ๐ฌ ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌt ๐ข๐ฌ]โฃ Hanya di era Pandemi kayaknya bisa main film 1 frame bersama Donny Yen dan Jet lee ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. โฃ โฃ Pandemi memang berdampak ๐‚๐ซ๐ข๐ฌ๐ข๐ฌ. Tapi jika kita bisa ๐Ÿ๐จ๐ค๐ฎ๐ฌ ๐ฉ๐š๐๐š ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ๐ญ ๐ข๐ฌ, kt ubah mindset dan beriman bhw ๐š๐๐š ๐ซ๐ž๐ง๐œ๐š๐ง๐š ๐“๐ฎ๐ก๐š๐ง ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐๐š๐ก ๐ฅ๐ž๐ฐ๐š๐ญ ๐ฉ๐š๐ง๐๐ž๐ฆ๐ข๐ค ๐ข๐ง๐ข, maka di situasi yang challenging ini, ๐›๐š๐ง๐ฒ๐š๐ค ๐ข๐๐ž ๐ค๐ซ๐ž๐š๐ญ๐ข๐Ÿ ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐›๐ข๐ฌ๐š ๐ค๐ž๐ฅ๐ฎ๐š๐ซ, ๐›๐š๐ง๐ฒ๐š๐ค ๐ฉ๐ž๐ฅ๐ฎ๐š๐ง๐  ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐›๐ข๐ฌ๐š ๐ค๐ญ ๐ฃ๐š๐ฅ๐š๐ง๐ค๐š๐ง, ๐›๐š๐ง๐ฒ๐š๐ค ๐ข๐๐ž ๐›๐š๐ซ๐ฎ ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐›๐ข๐ฌ๐š ๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐š๐ฅ๐ข๐ฌ๐š๐ฌ๐ข๐ค๐š๐ง.โฃ โฃ Contohnya main film Mulan bersama Jet lee dan Donny Yen. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ (Untuk alasan copyright, audio asli tdk dipakai).โฃ โฃ To God be the glory. #CrisisvsChristIs #grateful #Mulan2020 #SundayserviceGKDI #shineMinistry2020

5

[๐Ÿ๐ŸŽ.๐Ÿ๐ŸŽ.๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ]โฃ โฃ ๐Š๐ž๐ฌ๐ž๐ฆ๐ฉ๐š๐ญ๐š๐ง ๐ข๐ญ๐ฎ ๐ฌ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ ๐ค๐š๐ฅ๐ข ๐๐š๐ญ๐š๐ง๐  ๐ก๐š๐ง๐ฒ๐š ๐ฌ๐ž๐ค๐š๐ฅ๐ข. Sama seperti tanggal 10.10.2020 yang hanya terjadi sekali dan tidak pernah akan datang lagi.โฃ โฃ ๐€๐ฉ๐š ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐ฌ๐ฎ๐๐š๐ก ๐ค๐ข๐ญ๐š ๐ฅ๐š๐ค๐ฎ๐ค๐š๐ง ๐ฎ๐ง๐ญ๐ฎ๐ค ๐ฆ๐ž๐ฆ๐›๐ฎ๐š๐ญ ๐ก๐š๐ซ๐ข ๐ข๐ง๐ข ๐ข๐ฌ๐ญ๐ข๐ฆ๐ž๐ฐ๐š? ๐Š๐š๐ซ๐ž๐ง๐š ๐ก๐š๐ซ๐ข ๐ข๐ง๐ข ๐š๐๐š๐ฅ๐š๐ก ๐ฌ๐ž๐›๐ฎ๐š๐ก "๐ก๐š๐๐ข๐š๐ก"..Itulah kenapa dia dinamakan "๐๐‘๐„๐’๐„๐๐“" ..โฃ โฃ Hari ini aku belajar sebuah hal baru.โฃ Karena orang berkata, jika di situasi Pandemi ini kita tidak belajar sesuatu yang baru, itu namanya kita tidak mengupgrade diri. Terima kasih Tuhan atas kesempatan ini. Semoga ilmu yg kupelajari ini bermanfaat bagi Dunia. ๐ˆ๐ฅ๐ฆ๐ฎ ๐š๐ฉ๐š? Nantikan terus ya kisahnya. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ #selfupgrade #newskills #todayispresent #grateful #thankGodfortoday #cristineliman #10102020

6

[Onitsuka] Inilah keluarga Onitsuka. Kita cuci dompet belanja bareng di Jepang kala itu, menikmati hasil kerja di Allianz. Tahun ini, gak ada Onitsuka baru. Cukup pake yang tahun lalu aja. Kenapa? Karena Pandemi, jalan jalannya gak jauh jauh. Tahun ini banyak bersyukur diberikan kesehatan oleh Tuhan sampai detik ini. Keluarga sehat, dompet sehat, bisnis sehat, semua sehat. Tapi kt terus beriman, suatu hari ketika Pandemi berakhir, kita pergi lagi ke Negara Onitsuka. Tentu saja dengan pasukan yang lebih besar, tim yg lbh besar, dan sama sama kita capai Million dolar Income Team. To God be the glory. #onitsuka #onitsukaLadies #MDITBuilder #webuildMDiT #cristinelimanAgency

7

Wiseman said : The Sky is not the limit. Your Mind is.โฃ In 2019, I made a breakthrough. In 2020, again another breakthrough. Now on my way to Doble.โฃ โฃ And now I choose to believe : ๐Ž๐ฎ๐ซ ๐Œ๐ข๐ง๐ ๐ข๐ฌ ๐š ๐ฅ๐ข๐ฆ๐ข๐ญ๐ฅ๐ž๐ฌ๐ฌ ๐ฌ๐ค๐ฒ. To God be the glory. #billionunitclub2020 #webuildmdits #AllianzIndonesia #quotesofinstagra #theskyisnotthelimit #mindprogramming #cristineliman

8

Ikigai berasal dari โ€˜Ikiโ€™ yang artinya kehidupan dan โ€˜Gaiโ€™ berarti nilai. Ikigaiย  lahir dari kebiasaan orang Jepang yang bikin mereka lebih semangat lagi menjalani hari. New video uploaded on Cristine Liman Youtube Channel. please visit www.youtube.com/c/Cristineliman Find Your Voice. . . Find Your IKIGAI Cristineliman 0815-900-8573 www.perlindungankeluargaku.com #ikigai #findyourIkigai #cristineliman #motivation #youtuber #vlog #vlogger

9

Utk semua wanita, tetaplah menjadi sosok yang tidak permah padam. Selalu bersinar. โ€ข Teruslah bermimpi...teruslah bermimpi. Bermimpilah selama engkau dapat bermimpi. Bila tiada impian, apalah jadinya hidup. โ€ข โ€ข Raih Impianmu bersama kami... Karena wanita itu Bisa Sukses... Apa Impianmu? Income, Piknik Gratis, Trip Free bahkan Bisnis yang bisa diwariskan (Legacy) itu adalah Hakmu.. Mari kita wujudkan bersama. Selamat Hari Kartini. #cristinelimanAgency #weareallianzlifechangers #kartiniday #harikartini2020 #harikartini #wanitahebat #supermoms #wanitahebatindonesia #wanitatangguhindonesia #quoteoftheday #motivasi

10

Your Mind will always believe everything you tell it. So keep feeding it with Faith, with Truth and with LOVE. . . Have a magical weekend everyone ๐Ÿ’žโฃ๏ธ . . #beautifulmind #quote #quotesofinstagram #mindprogramming #faith #hope #love #thisisme #cristineliman

Most Recent Posts

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

[๐‚๐ซ๐ข๐ฌ๐ข๐ฌ ๐ฏ๐ฌ ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌt ๐ข๐ฌ]โฃ Hanya di era Pandemi kayaknya bisa main film 1 frame bersama Donny Yen dan Jet lee ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. โฃ โฃ Pandemi memang berdampak ๐‚๐ซ๐ข๐ฌ๐ข๐ฌ. Tapi jika kita bisa ๐Ÿ๐จ๐ค๐ฎ๐ฌ ๐ฉ๐š๐๐š ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ๐ญ ๐ข๐ฌ, kt ubah mindset dan beriman bhw ๐š๐๐š ๐ซ๐ž๐ง๐œ๐š๐ง๐š ๐“๐ฎ๐ก๐š๐ง ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐๐š๐ก ๐ฅ๐ž๐ฐ๐š๐ญ ๐ฉ๐š๐ง๐๐ž๐ฆ๐ข๐ค ๐ข๐ง๐ข, maka di situasi yang challenging ini, ๐›๐š๐ง๐ฒ๐š๐ค ๐ข๐๐ž ๐ค๐ซ๐ž๐š๐ญ๐ข๐Ÿ ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐›๐ข๐ฌ๐š ๐ค๐ž๐ฅ๐ฎ๐š๐ซ, ๐›๐š๐ง๐ฒ๐š๐ค ๐ฉ๐ž๐ฅ๐ฎ๐š๐ง๐  ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐›๐ข๐ฌ๐š ๐ค๐ญ ๐ฃ๐š๐ฅ๐š๐ง๐ค๐š๐ง, ๐›๐š๐ง๐ฒ๐š๐ค ๐ข๐๐ž ๐›๐š๐ซ๐ฎ ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐›๐ข๐ฌ๐š ๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐š๐ฅ๐ข๐ฌ๐š๐ฌ๐ข๐ค๐š๐ง.โฃ โฃ Contohnya main film Mulan bersama Jet lee dan Donny Yen. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ (Untuk alasan copyright, audio asli tdk dipakai).โฃ โฃ To God be the glory. #CrisisvsChristIs #grateful #Mulan2020 #SundayserviceGKDI #shineMinistry2020

2

[Yosua 24:15] ... Tetapi aku dan seisi rumahku..kami akan beribadah kepada Tuhan. GKDI Married Ministry Shine... Sunday Service, 1 November 2020 Come and join us To worship and serve Him "the Service of the Lord's People" To God be the glory #GKDISundayservice #ShineMinistry

3

[Onitsuka] Inilah keluarga Onitsuka. Kita cuci dompet belanja bareng di Jepang kala itu, menikmati hasil kerja di Allianz. Tahun ini, gak ada Onitsuka baru. Cukup pake yang tahun lalu aja. Kenapa? Karena Pandemi, jalan jalannya gak jauh jauh. Tahun ini banyak bersyukur diberikan kesehatan oleh Tuhan sampai detik ini. Keluarga sehat, dompet sehat, bisnis sehat, semua sehat. Tapi kt terus beriman, suatu hari ketika Pandemi berakhir, kita pergi lagi ke Negara Onitsuka. Tentu saja dengan pasukan yang lebih besar, tim yg lbh besar, dan sama sama kita capai Million dolar Income Team. To God be the glory. #onitsuka #onitsukaLadies #MDITBuilder #webuildMDiT #cristinelimanAgency

4

[The Power of Nature] Plant seeds of happiness, hope, success and love. It will all come back to you in abundance. This is the law of Nature. Live in each season as it passes, enjoy every moment, breath the air, taste the joy, and always be grateful. . #backtoNature #standinawe #Godisgood #alwaysgrateful #beautifulmindMakesEverythingbeautiful

5

Wiseman said : The Sky is not the limit. Your Mind is.โฃ In 2019, I made a breakthrough. In 2020, again another breakthrough. Now on my way to Doble.โฃ โฃ And now I choose to believe : ๐Ž๐ฎ๐ซ ๐Œ๐ข๐ง๐ ๐ข๐ฌ ๐š ๐ฅ๐ข๐ฆ๐ข๐ญ๐ฅ๐ž๐ฌ๐ฌ ๐ฌ๐ค๐ฒ. To God be the glory. #billionunitclub2020 #webuildmdits #AllianzIndonesia #quotesofinstagra #theskyisnotthelimit #mindprogramming #cristineliman

6

Ikigai berasal dari โ€˜Ikiโ€™ yang artinya kehidupan dan โ€˜Gaiโ€™ berarti nilai. Ikigaiย  lahir dari kebiasaan orang Jepang yang bikin mereka lebih semangat lagi menjalani hari. New video uploaded on Cristine Liman Youtube Channel. please visit www.youtube.com/c/Cristineliman Find Your Voice. . . Find Your IKIGAI Cristineliman 0815-900-8573 www.perlindungankeluargaku.com #IKIGAIepisode1 #ikigai #findyourIkigai #cristineliman #motivation #youtuber #vlog #vloggerlifestyle

7

Ikigai berasal dari โ€˜Ikiโ€™ yang artinya kehidupan dan โ€˜Gaiโ€™ berarti nilai. Ikigaiย  lahir dari kebiasaan orang Jepang yang bikin mereka lebih semangat lagi menjalani hari. New video uploaded on Cristine Liman Youtube Channel. please visit www.youtube.com/c/Cristineliman Find Your Voice. . . Find Your IKIGAI Cristineliman 0815-900-8573 www.perlindungankeluargaku.com #ikigai #findyourIkigai #cristineliman #motivation #youtuber #vlog #vlogger

8

๐—ช๐ž ๐ฐ๐ข๐ฅ๐ฅ ๐ง๐ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐ค๐ง๐จ๐ฐ ๐ฐ๐ก๐š๐ญ ๐ฐ๐ž ๐œ๐š๐ง ๐š๐œ๐ก๐ข๐ž๐ฏ๐ž ๐ฎ๐ง๐ญ๐ข๐ฅ ๐ฐ๐ž ๐ญ๐ซ๐ฒ. We might say that Insurance business is not my passion, ๐›๐ฎ๐ญ ๐๐š๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง ๐œ๐š๐ง ๐›๐ž ๐›๐ฎ๐ข๐ฅ๐ญ. โฃ โฃ I started this business as a client, coming from an awareness on how important it is to insure my whole family. Until then, i joined the business, happily helping others, and so grateful to witness one by one my wishlist come true through this business. โฃ โฃ what is your Dream? have you found a right vehicle to see it come true? โฃ ๐—ช๐ž ๐ฐ๐ž๐ฅ๐œ๐จ๐ฆ๐ž ๐ฒ๐จ๐ฎ ๐ญ๐จ ๐ฃ๐จ๐ข๐ง ๐ญ๐ก๐ข๐ฌ ๐›๐ฎ๐ฌ๐ข๐ง๐ž๐ฌ๐ฌ ๐š๐ง๐ ๐ฆ๐š๐ค๐ž ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ซ ๐๐ซ๐ž๐š๐ฆ๐ฌ ๐œ๐จ๐ฆ๐ž ๐ญ๐ซ๐ฎ๐ž ๐ฐ๐ข๐ญ๐ก ๐ฎ๐ฌ.โฃ โฃ Cristine Limanโฃ 0815-900-8573โฃ www.perlindungankeluargaku.comโฃ link.tree/cristineliman

9

[๐Ÿ๐ŸŽ.๐Ÿ๐ŸŽ.๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ]โฃ โฃ ๐Š๐ž๐ฌ๐ž๐ฆ๐ฉ๐š๐ญ๐š๐ง ๐ข๐ญ๐ฎ ๐ฌ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ ๐ค๐š๐ฅ๐ข ๐๐š๐ญ๐š๐ง๐  ๐ก๐š๐ง๐ฒ๐š ๐ฌ๐ž๐ค๐š๐ฅ๐ข. Sama seperti tanggal 10.10.2020 yang hanya terjadi sekali dan tidak pernah akan datang lagi.โฃ โฃ ๐€๐ฉ๐š ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐ฌ๐ฎ๐๐š๐ก ๐ค๐ข๐ญ๐š ๐ฅ๐š๐ค๐ฎ๐ค๐š๐ง ๐ฎ๐ง๐ญ๐ฎ๐ค ๐ฆ๐ž๐ฆ๐›๐ฎ๐š๐ญ ๐ก๐š๐ซ๐ข ๐ข๐ง๐ข ๐ข๐ฌ๐ญ๐ข๐ฆ๐ž๐ฐ๐š? ๐Š๐š๐ซ๐ž๐ง๐š ๐ก๐š๐ซ๐ข ๐ข๐ง๐ข ๐š๐๐š๐ฅ๐š๐ก ๐ฌ๐ž๐›๐ฎ๐š๐ก "๐ก๐š๐๐ข๐š๐ก"..Itulah kenapa dia dinamakan "๐๐‘๐„๐’๐„๐๐“" ..โฃ โฃ Hari ini aku belajar sebuah hal baru.โฃ Karena orang berkata, jika di situasi Pandemi ini kita tidak belajar sesuatu yang baru, itu namanya kita tidak mengupgrade diri. Terima kasih Tuhan atas kesempatan ini. Semoga ilmu yg kupelajari ini bermanfaat bagi Dunia. ๐ˆ๐ฅ๐ฆ๐ฎ ๐š๐ฉ๐š? Nantikan terus ya kisahnya. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ #selfupgrade #newskills #todayispresent #grateful #thankGodfortoday #cristineliman #10102020

10

[๐Ž๐’๐€๐ˆ๐—ช๐’๐€๐Ž... ๐Ž๐ญ๐ก๐ž๐ซ๐ฌ ๐’๐ž๐ž ๐€๐ฌ ๐ˆ๐ฆ๐ฉ๐จ๐ฌ๐ฌ๐ข๐›๐ฅ๐ž ๐—ช๐ž ๐’๐ž๐ž ๐€๐ฌ ๐Ž๐ฉ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ฎ๐ง๐ข๐ญ๐ฒ]โฃ Pandemik.. mendengar kata ini, adalah normal ketika reaksi muncul dalam bentukย  khawatir, bertanya-tanya kapan berakhir, kecemasan akan kondisi finansial, pengurangan gaji, ekonomi lesu, rumah sakit penuh, dan segala kerepotan lainnya.โฃ Tapi di sisi lain, ๐๐š๐ง๐๐ž๐ฆ๐ข๐œ ๐ฆ๐ž๐ฆ๐›๐š๐ฐ๐š ๐›๐š๐ง๐ฒ๐š๐ค ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ข ๐ฉ๐จ๐ฌ๐ข๐ญ๐ข๐Ÿ ๐ฃ๐ฎ๐ ๐š : waktu bersama keluarga tercinta semakin banyak, bumi istirahat sejenak dari polusi, manusia manusia kembali mencintai sepeda, orang2 suka tidak suka harus belajar mencintai teknologi, terbiasa dengan online, makin kreatif melihat peluang dan segala keluarbiasaan manusia yg sebelumnya tidak pernah muncul.โฃ ๐ƒ๐ข ๐ฆ๐š๐ฌ๐š ๐๐š๐ง๐๐ž๐ฆ๐ข ๐ฉ๐ฎ๐ฅ๐š, ๐ฉ๐ซ๐จ๐๐ฎ๐ค ๐š๐ฌ๐ฎ๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐ข ๐๐š๐ง ๐›๐ข๐ฌ๐ง๐ข๐ฌ ๐š๐ฌ๐ฎ๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐ข ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐ฌ๐ž๐ฆ๐ฉ๐š๐ญ ๐ฉ๐ž๐ซ๐ง๐š๐ก ๐ฆ๐ž๐ง๐ฃ๐š๐๐ข ๐ฎ๐ซ๐ฎ๐ญ๐š๐ง ๐ฉ๐ซ๐จ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ข ๐๐š๐ง ๐›๐ข๐ฌ๐ง๐ข๐ฌ ๐ญ๐ž๐ซ๐š๐ค๐ก๐ข๐ซ ๐ฒ๐  ๐๐ข๐ฉ๐ข๐ฅ๐ข๐ก ๐จ๐ซ๐š๐ง๐ , ๐ญ๐ž๐ซ๐ง๐ฒ๐š๐ญ๐š ๐๐ข ๐ž๐ซ๐š ๐ข๐ง๐ข ๐ฆ๐ž๐ซ๐ฎ๐ฉ๐š๐ค๐š๐ง ๐ฌ๐š๐ฅ๐š๐ก ๐ฌ๐š๐ญ๐ฎ ๐›๐ข๐ฌ๐ง๐ข๐ฌ ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐ฉ๐š๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐›๐ž๐ซ๐ญ๐š๐ก๐š๐ง, ๐ฆ๐ž๐ง๐ฃ๐š๐๐ข ๐ฆ๐š๐ค๐ข๐ง ๐๐ข๐ฌ๐ฎ๐ค๐š๐ข, ๐ฆ๐š๐ค๐ข๐ง ๐๐ข๐œ๐ข๐ง๐ญ๐š๐ข. โฃ ๐“๐ž๐ซ๐ข๐ฆ๐š ๐ค๐š๐ฌ๐ข๐ก ๐“๐ฎ๐ก๐š๐ง... ๐Š๐ž๐ญ๐ข๐ค๐š ๐ฌ๐ข๐ญ๐ฎ๐š๐ฌ๐ข ๐ญ๐ž๐ซ๐ฅ๐ข๐ก๐š๐ญ ๐ญ๐ข๐๐š๐ค ๐ฆ๐ฎ๐ง๐ ๐ค๐ข๐ง, ๐„๐ง๐ ๐ค๐š๐ฎ ๐ฆ๐ž๐ฆ๐›๐š๐ง๐ญ๐ฎ ๐ค๐š๐ฆ๐ข ๐ฆ๐ž๐ฅ๐ข๐ก๐š๐ญ๐ง๐ฒ๐š ๐ฌ๐ž๐›๐š๐ ๐š๐ข ๐ฌ๐ž๐›๐ฎ๐š๐ก ๐ค๐ž๐ฌ๐ž๐ฆ๐ฉ๐š๐ญ๐š๐ง.โฃ (๐‚๐ซ๐ข๐ฌ๐ญ๐ข๐ง๐ž ๐‹๐ข๐ฆ๐š๐ง - ๐๐‚๐‹) #osaiwsao #MDRT2021 #mdrtdierapandemi #MDiT #MDRTMDiTAllianz #cristinelimanMDRT

11

Utk semua wanita, tetaplah menjadi sosok yang tidak permah padam. Selalu bersinar. โ€ข Teruslah bermimpi...teruslah bermimpi. Bermimpilah selama engkau dapat bermimpi. Bila tiada impian, apalah jadinya hidup. โ€ข โ€ข Raih Impianmu bersama kami... Karena wanita itu Bisa Sukses... Apa Impianmu? Income, Piknik Gratis, Trip Free bahkan Bisnis yang bisa diwariskan (Legacy) itu adalah Hakmu.. Mari kita wujudkan bersama. Selamat Hari Kartini. #cristinelimanAgency #weareallianzlifechangers #kartiniday #harikartini2020 #harikartini #wanitahebat #supermoms #wanitahebatindonesia #wanitatangguhindonesia #quoteoftheday #motivasi

12

Your Mind will always believe everything you tell it. So keep feeding it with Faith, with Truth and with LOVE. . . Have a magical weekend everyone ๐Ÿ’žโฃ๏ธ . . #beautifulmind #quote #quotesofinstagram #mindprogramming #faith #hope #love #thisisme #cristineliman

Most Viewed

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert