analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Chloeclau Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Chloeclau Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Chloeclau Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Chloeclau Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Jatuh belum tentu tergeletak. Bukan begitu @andyyanata ๐ŸŒŒ

2

@andrarmd ๐Ÿบ

3

๐Ÿ•Š

4

Jumat malam terakhir sebelum mulai PSBB lagi. Udah pada siap belum untuk kembali dirumah aja. Mari berteman dengan diri sendiri dan sekitar. Mendekatkan diri sama yang di atas. Karena setiap kejadian pasti ada rencana baik sesudahnya. Ambil positifnya aja ya teman". Kalo ada sekitar yang lagi kesusahan mari di bantu di angkat di hibur di temanin. Karena kita semua lagi berjuang di masa" kaya gini ya. Anw ini kerjaan terakhir sebelum PSBB lagi. Bersama team yang lovely dan berbakat pakai baju design nya sayang aku @andyyanata @prabowbow @makeupbyengelinez ๐Ÿ’™

5

Helloo. Ga kerasa seminggu berlalu di bulan Juli nih. Udah setengah tahun cuy 2020. Gimana nasib kalian di luar sana. Masih bertahaannn???? Kalo gw sih mayan sakit kepala ya, berharap semua cepet berlalu. Tapiiiii tetap kuat ya gaeyss. Selalu support orangโ€ terdekat kalian. Lakukan halโ€ positif. Karena kalian ga sendiri. Kita semua laluin masa berat ini samaโ€ Ingat semua akan indah pada waktunya ๐Ÿ’™ Love you all ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ•Š

6

When you canโ€™t do what you do. You do what you can ๐ŸŒน

7

Nothing will last, they say๐Ÿ‚

8

๐Ÿฏ @rocknrollmafia @ykhaamelz

9

Bakerman is baking bread ๐Ÿ

10

np kiss ๐Ÿ’ซ

Most Recent Posts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Bakerman is baking bread ๐Ÿ

2

Happy birthday to you @michaelpondaag . I adore you since day 1. Happy selaluuuu terus menginspirasi. Love youu mas Mike ๐Ÿ’™๐ŸŒ™

3

Bon souvenir๐ŸŒฟ

4

When you canโ€™t do what you do. You do what you can ๐ŸŒน

5

Nothing will last, they say๐Ÿ‚

6

np kiss ๐Ÿ’ซ

7

๐Ÿฏ @rocknrollmafia @ykhaamelz

8

Jatuh belum tentu tergeletak. Bukan begitu @andyyanata ๐ŸŒŒ

9

Jumat malam terakhir sebelum mulai PSBB lagi. Udah pada siap belum untuk kembali dirumah aja. Mari berteman dengan diri sendiri dan sekitar. Mendekatkan diri sama yang di atas. Karena setiap kejadian pasti ada rencana baik sesudahnya. Ambil positifnya aja ya teman". Kalo ada sekitar yang lagi kesusahan mari di bantu di angkat di hibur di temanin. Karena kita semua lagi berjuang di masa" kaya gini ya. Anw ini kerjaan terakhir sebelum PSBB lagi. Bersama team yang lovely dan berbakat pakai baju design nya sayang aku @andyyanata @prabowbow @makeupbyengelinez ๐Ÿ’™

10

@andrarmd ๐Ÿบ

11

Helloo. Ga kerasa seminggu berlalu di bulan Juli nih. Udah setengah tahun cuy 2020. Gimana nasib kalian di luar sana. Masih bertahaannn???? Kalo gw sih mayan sakit kepala ya, berharap semua cepet berlalu. Tapiiiii tetap kuat ya gaeyss. Selalu support orangโ€ terdekat kalian. Lakukan halโ€ positif. Karena kalian ga sendiri. Kita semua laluin masa berat ini samaโ€ Ingat semua akan indah pada waktunya ๐Ÿ’™ Love you all ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ•Š

12

๐Ÿ•Š

Most Viewed

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert