analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Cella Vanessa Tjahyanto Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Cella Vanessa Tjahyanto Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Cella Vanessa Tjahyanto Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Cella Vanessa Tjahyanto Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

Merry Christmas from the Tjahyantos🎄🎅🏻 May the peace and blessings of Christmas be yours & the coming year be filled with happiness ❤️ God Bless You & your family 🤗 #blessed #myeverything #familyphoto #family #christmas

2

Yesterday Christmas eve celebration with family🎄Blessed to have them in my life❤️ Jadi natal tahun ini agak beda dari sebelumnya, ga ke gereja & ga kemana2. Cuma doa bersama di rumah, terus dinner take away, tukeran kado, nonton xmas movie & wearing pajamas!🍿🎁🎅🏻 and we had so much fun!! Apalagi anak2 happy bukain kado😍 #dirumahaja #christmas #family #familyphoto #stayhome #blessed

3

All I want for #christmas is you❤️🎄 #christmasdecorations #decoration #potd #selenaalicia

4

HAPPY NEW YEAR 2021 from the Liemans! 🥂🎇💋 #newyear #2021 #bye2020 #family #blessed #potd #fireworks

5

OMG it’s December 24th already! So excited for this #christmas 🎅🏻 meskipun tahun ini ga kemana2 for xmas / new year holiday tp tetep bersyukur masih diberi kesehatan, berkat & keluarga yg bisa rayain natal bersama❤️ Btw, karena ga kemana2 akhirnya lebih extra buat decorating rumah!🎄 buat yg tny ‘kok ga panggil decorator aja?’ Noooo... kita menikmati proses nenghiasnya! Mungkin ga sebagus decorator tp moment ky gn belum tentu terulang lagi🤗 selama hampir 1 minggu tiap malem menghias rumah & pohon natal bareng2 sambil dengerin lagu natal. Semua ikutan loh! Bahkan alicia & max too💕 soalnya kalau tahun2 sebelumnya setiap natal / tahun baru pasti pergi liburan or banyak event2 ky xmas dinner, dll jadi ga sempet hias rmh, paling hias xmas tree aja🎄that’s why i’m still so grateful for this year🥰 jadi pny banyak waktu buat dihabisin sama family 💕 #christmas #christmasdecorations #decorations #family

6

Hello 2021 🥂 May this year bring new happiness, new goals & new achievements on our lives ❤️ wishing you all the best!🎉 - Wearing gorgeous top on new year’s eve from @maisonlila x @stephaniegunawan2310 😍 #bye2020 #2021 #newyear #blessed

7

Me & my best friend ❤️ - We are wearing dress from @kidokio.id x @kethagustine 👗 and shoes from my upcoming collaboration with @ohcraft.exclusive 👠 Pssstt.. launching soon on 25.01.2021!✨ #shoes #ootd #outfit #motherdaughter

8

Have you prepared your #CNY outfit? - Wearing beautiful #cheongsam dress from @taciefad_cheongsam 😍 love every details of this dress!❤️ - Ps: bought my H bag at @belleandkate.h 100% trusted! #ootd #cnyoutfit #hermes

9

Loving my new bag from @by.domka 👜 Bag nya sebagus itu! Bener2 kokoh & rapi bahkan herbag aja ga sekokoh ini. Trs i love the details juga! Warnanya cakepp leather & canvas jd simple classy bisa matching with any outfits! Free custom initial up to 2 letters & free twilly too😍 seriously ini #musthave - #ootd wearing set top & pants from @camillebyrenee x @lilystephaniee bahannya nyaman! Dan ini bisa dipakai for formal office looks or dipakai santai2 bisa juga 🥰 #bag #outfit

10

I’ve been using this Micellar Foaming Cleanser from @rayou.me since few weeks ago and I Love this product!💦 Ini itu 2-in-1 daily makeup & face cleanser jadi bisa dipakai sebagai makeup remover & facial cleanser sekaligus. Jadi praktis, buat yang males repot or traveling ga perlu bawa products banyak2 cukup ini aja. Dan aku udah cobain sendiri & beneran bersih makeup, debu & kotoran ke angkat semua karena ada kandungan ‘micellar’ nya. Foam nya juga lembut, ga bikin kulit kering, PH Balanced & cocok for all skin types. Mengandung dragonfruit extract yang rich in vitamin c & antioxidants, jicama extract, purslane extract that soothe the skin & make your skin glow✨ - ‼️GIVEAWAY‼️ 3 Micellar Foaming Cleanser & GoPay IDR 600,000 for total 3 winners! Caranya: Must be one of my follower Follow @rayou.me Like this post! Comment anything & Tag 2 friends. Periode giveaway: 13 - 16 Jan 2020 Good luck!💕 #giveaway #skincare #cosmetic #beauty

Most Recent Posts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

Me & my best friend ❤️ - We are wearing dress from @kidokio.id x @kethagustine 👗 and shoes from my upcoming collaboration with @ohcraft.exclusive 👠 Pssstt.. launching soon on 25.01.2021!✨ #shoes #ootd #outfit #motherdaughter

2

Waktu pagi, sore / malam hari aku biasa sempetin buat quality time dengan mengoleskan Nyonya Meneer Minyak Telon untuk Alicia. Kalau malam biasa sambil aku pijet2 in badannya. Kenapa aku pilih Nyonya Meneer Minyak Telon? Karena Nyonya Meneer udah terkenal sebagai brand herbal dan baby care terpercaya sejak dulu serta merupakan pelopor Minyak Telon di Indonesia. Aromanya khas bayi banget, hangatnya juga pas, tidak pernah berubah dan masih persis seperti Nyonya Meneer Minyak Telon yang aku pakai sejak kecil dulu. Btw sekarang Nyonya Meneer Telon ada kemasan Sachet Plus juga loh! Dan mereka adalah brand Minyak telon pertama yang ada varian sachetnya. Terdapat kandungan minyak citronella yang selain berkhasiat anti nyamuk🦟 aromanya juga wangi dan seger banget. Bentuk sachetnya praktis buat aku waktu travelling, sepedaan, jalan-jalan ke taman, ke mall, sampai ke luar negeri pun bakal aku bawa. Apalagi saat ini musim hijan banyak nyamuk, serangga, jadi kalau Alicia mau bermain di luar rumah aku selalu sedia dan mengoleskan Nyonya Meneer Minyak Telon Sachet Plus ke Alicia🤗 - Nyonya Meneer Minyak Telon sudah tersedia di apotek, babyshop, toko-toko, dan online😊 #nyonyameneerminyaktelon #reviewtelonplus #wanginyangangenin #banggamenjadibunda #nyonyameneer #nyonyameneerminyaktelonplus #minyaktelonsachet #hargairitnyamukgakmaugigit #hargahematkayamanfaat #pioneerminyaktelon #peloporminyaktelon #pioneerminyaktelonsachet

3

Have you prepared your #CNY outfit? - Wearing beautiful #cheongsam dress from @taciefad_cheongsam 😍 love every details of this dress!❤️ - Ps: bought my H bag at @belleandkate.h 100% trusted! #ootd #cnyoutfit #hermes

4

I’ve been using this Micellar Foaming Cleanser from @rayou.me since few weeks ago and I Love this product!💦 Ini itu 2-in-1 daily makeup & face cleanser jadi bisa dipakai sebagai makeup remover & facial cleanser sekaligus. Jadi praktis, buat yang males repot or traveling ga perlu bawa products banyak2 cukup ini aja. Dan aku udah cobain sendiri & beneran bersih makeup, debu & kotoran ke angkat semua karena ada kandungan ‘micellar’ nya. Foam nya juga lembut, ga bikin kulit kering, PH Balanced & cocok for all skin types. Mengandung dragonfruit extract yang rich in vitamin c & antioxidants, jicama extract, purslane extract that soothe the skin & make your skin glow✨ - ‼️GIVEAWAY‼️ 3 Micellar Foaming Cleanser & GoPay IDR 600,000 for total 3 winners! Caranya: Must be one of my follower Follow @rayou.me Like this post! Comment anything & Tag 2 friends. Periode giveaway: 13 - 16 Jan 2020 Good luck!💕 #giveaway #skincare #cosmetic #beauty

5

Loving my new bag from @by.domka 👜 Bag nya sebagus itu! Bener2 kokoh & rapi bahkan herbag aja ga sekokoh ini. Trs i love the details juga! Warnanya cakepp leather & canvas jd simple classy bisa matching with any outfits! Free custom initial up to 2 letters & free twilly too😍 seriously ini #musthave - #ootd wearing set top & pants from @camillebyrenee x @lilystephaniee bahannya nyaman! Dan ini bisa dipakai for formal office looks or dipakai santai2 bisa juga 🥰 #bag #outfit

6

First day of work! Gimana udah pada mulai activities atau masih liburan?🥰 - Anw, don’t forget to always wear your sunscreen everyday☀️ mau indoor, outdoor, panas, hujan, tetap wajib pakai sunscreen yah! Karena sinar UV A tetap bisa terkena kulit & menembus kaca. Sinar UV A ini bisa menyebabkan kulit kusam, kerutan, aging, dark spot, dll. @azarinecosmeticofficial baru aja keluarin hydrasoothe sunscreen gel with spf 45 PA ++++ ☀️ Why I love this sunscreen: - 0% alcohol (bisa untuk kulit sensitif) - 0 % Oil ( bisa untuk kulit berminyak, kombinasi dan berjerawat) - 0% Silicone - Fungal acne Friendly - No Whitecast - Cepat meresap, ringan dan dingin untuk SPF tinggi - Mengandung ekstrak alami untuk kulit: aloevera, greentea, propolis & pomegranade - Melembabkan kulit We are open for reseller / agen / distributors. Contact @azarinecosmeticofficial for more info💋 #azarinecosmetic #cantikitukeputusan #yourdailysuncare #selfie #potd #skincare #beauty #cosmetic #sunscreen

7

Hello 2021 🥂 May this year bring new happiness, new goals & new achievements on our lives ❤️ wishing you all the best!🎉 - Wearing gorgeous top on new year’s eve from @maisonlila x @stephaniegunawan2310 😍 #bye2020 #2021 #newyear #blessed

8

HAPPY NEW YEAR 2021 from the Liemans! 🥂🎇💋 #newyear #2021 #bye2020 #family #blessed #potd #fireworks

9

Yesterday Christmas eve celebration with family🎄Blessed to have them in my life❤️ Jadi natal tahun ini agak beda dari sebelumnya, ga ke gereja & ga kemana2. Cuma doa bersama di rumah, terus dinner take away, tukeran kado, nonton xmas movie & wearing pajamas!🍿🎁🎅🏻 and we had so much fun!! Apalagi anak2 happy bukain kado😍 #dirumahaja #christmas #family #familyphoto #stayhome #blessed

10

Merry Christmas from the Tjahyantos🎄🎅🏻 May the peace and blessings of Christmas be yours & the coming year be filled with happiness ❤️ God Bless You & your family 🤗 #blessed #myeverything #familyphoto #family #christmas

11

OMG it’s December 24th already! So excited for this #christmas 🎅🏻 meskipun tahun ini ga kemana2 for xmas / new year holiday tp tetep bersyukur masih diberi kesehatan, berkat & keluarga yg bisa rayain natal bersama❤️ Btw, karena ga kemana2 akhirnya lebih extra buat decorating rumah!🎄 buat yg tny ‘kok ga panggil decorator aja?’ Noooo... kita menikmati proses nenghiasnya! Mungkin ga sebagus decorator tp moment ky gn belum tentu terulang lagi🤗 selama hampir 1 minggu tiap malem menghias rumah & pohon natal bareng2 sambil dengerin lagu natal. Semua ikutan loh! Bahkan alicia & max too💕 soalnya kalau tahun2 sebelumnya setiap natal / tahun baru pasti pergi liburan or banyak event2 ky xmas dinner, dll jadi ga sempet hias rmh, paling hias xmas tree aja🎄that’s why i’m still so grateful for this year🥰 jadi pny banyak waktu buat dihabisin sama family 💕 #christmas #christmasdecorations #decorations #family

12

All I want for #christmas is you❤️🎄 #christmasdecorations #decoration #potd #selenaalicia

Most Viewed

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert