analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

An Actress Lah Pokoknya Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

An Actress Lah Pokoknya Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

An Actress Lah Pokoknya Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

An Actress Lah Pokoknya Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Thu, 15 Apr 2021 - Recent Posts
1

🤍🖤 2️⃣0️⃣

2

already missing bali :/ @bvillabali

3

this isnt in france but in ✨Indonesia✨ thank you @phoenixhotelyogyakarta for such a wonderful stay🥺❤️++ sempet tour ke kantor kerja Almarhum mantan presiden , Pak Soekarno di hotel ini 😋

4

country girl at heart 🍃🌳 virtual shoot with @summertimexstudios

5

eyeing up spring . 📷 : @aviantony_ 💄 : @beautybykaymori 💎 : @gemsbabystudio

6

“ouch . im 20” . Photographer: @winstongomez #winstongomez MUA : @archangelachelsea Stylist : @fherriioo Hair Do : @oca_ps Location : @2dcoffeeandtea Outfit : @fruthboutique Nail Artist: @linneabeautybar_id DI: @satriyawildan @11.11studiojakarta Fashion team: @agamzone

7

YES !! Indah banget Hari hariku setelah ada Samsung #GalaxyM02. Memory bisa ditambah hingga 1 TB , batere nya long last bangeeett ...buat aku yang kadang shooting seharian dan ngga ada waktu spesial buat nge- charge HP, jadi membantu banget !! Udah gitu, harganya juga terjangkau ! No debat eh 😉 Buat #SobatAntiLowbat yang pengen dapetin #GalaxyM02 Kaya punyaku, you're in luck! Aku punya 1 #GalaxyM02 gratis buat kamu !! Caranya gampang , tinggal jawab pertanyaan ini 'Berapa besar sih batere dari #GalaxyM02?' tulis yuk di kolom komen dan jangan lupa pake hastag #GalaxyM02 & #SobatAntiLowbat ya and mention juga tenan kamu yang mau ikutan ! Priode ditunggu sampe 21 Maret , tunggu pengumuman pemenang nya di IG Story @samsungindonesia ya!

8

20+ Photographer: @winstongomez #winstongomez MUA : @archangelachelsea Stylist : @fherriioo Hair Do : @oca_ps Location : @2dcoffeeandtea Outfit : @fruthboutique Nail Artist: @linneabeautybar_id DI: @satriyawildan @11.11studiojakarta Fashion team: @agamzone

9

⏳ . Photographer: @winstongomez #winstongomez MUA : @archangelachelsea Stylist : @fherriioo Hair Do : @oca_ps Location : @2dcoffeeandtea Outfit : @fruthboutique Nail Artist: @linneabeautybar_id DI: @satriyawildan @11.11studiojakarta Fashion team: @agamzone

10

Here's my New @imploracosmetics URBAN LIP CREAM MATTE !! My new baby !! Fav banget ...yg warna no 06 LUMIERE !! Teksturnya Creamy, mengandung vitamin E utk lembabkan bibir, tahan lama, transferproof and tersedia beragam shade dari nude hingga bold . Kemaren aku order 4 shade langsung ..Dusky Nude, Dark Berry , Lumiere dan Pink Latte !! Ayo pilihan kalian yg Mana?? Kemaren pas shooting Serial baruku aku pake Dusky Nude seharian , Karena cocok buat peranku yg jadi anak High School !! Upload yuk foto kalian pake warna pilihan kalian dari koleksi Urban lip cream matte nya Implora!!! Dijamin harga ekonomis dan kualitas terjamin !! #imploraLipMatte #ImploraCosmetics #ApproveByMe Kalian bisa check koleksi mereka di Official Store at Shopee, Tokopedia, Lazada atau link in web at www.implora.co.id

Most Recent Posts

Thu, 15 Apr 2021 - Recent Posts
1

eyeing up spring . 📷 : @aviantony_ 💄 : @beautybykaymori 💎 : @gemsbabystudio

2

Hi gais tau kan kalo sabar itu sulit.. . . Iya sulit soalnya ada SMS masuk!!! ShopeePay Mantul sale alias SMS selalu kembali. Mulai dari sekarang sih mending yang pasti2 aja... SMS tuh selalu Kembali di tanggal 25, Kalian udah pasang alarm belom? Besok adalah #ShopeeSMS. Ada Serba Seribu, Vouchers Deals Rp1 plus Cashback s/d 110% dan Gratis Ongkir Rp0 kalian sampe bisa makan sepuasnya dari @Alfamidi_ku @Dominos_id @Eatlahjkt @Genkisushiindonesia dll! Ayoo, tunggu apa lagi? Jangan lupa Pasang Alarm untuk jam 10 pagi dan 5 sore supaya ga kehabisan Voucher nya, FOLLOW @ShopeePay_id nya ya! #ShopeePayMantulSale Check link di bio aku ya ! ❤️

3

YES !! Indah banget Hari hariku setelah ada Samsung #GalaxyM02. Memory bisa ditambah hingga 1 TB , batere nya long last bangeeett ...buat aku yang kadang shooting seharian dan ngga ada waktu spesial buat nge- charge HP, jadi membantu banget !! Udah gitu, harganya juga terjangkau ! No debat eh 😉 Buat #SobatAntiLowbat yang pengen dapetin #GalaxyM02 Kaya punyaku, you're in luck! Aku punya 1 #GalaxyM02 gratis buat kamu !! Caranya gampang , tinggal jawab pertanyaan ini 'Berapa besar sih batere dari #GalaxyM02?' tulis yuk di kolom komen dan jangan lupa pake hastag #GalaxyM02 & #SobatAntiLowbat ya and mention juga tenan kamu yang mau ikutan ! Priode ditunggu sampe 21 Maret , tunggu pengumuman pemenang nya di IG Story @samsungindonesia ya!

4

🤍🖤 2️⃣0️⃣

5

20+ Photographer: @winstongomez #winstongomez MUA : @archangelachelsea Stylist : @fherriioo Hair Do : @oca_ps Location : @2dcoffeeandtea Outfit : @fruthboutique Nail Artist: @linneabeautybar_id DI: @satriyawildan @11.11studiojakarta Fashion team: @agamzone

6

⏳ . Photographer: @winstongomez #winstongomez MUA : @archangelachelsea Stylist : @fherriioo Hair Do : @oca_ps Location : @2dcoffeeandtea Outfit : @fruthboutique Nail Artist: @linneabeautybar_id DI: @satriyawildan @11.11studiojakarta Fashion team: @agamzone

7

“ouch . im 20” . Photographer: @winstongomez #winstongomez MUA : @archangelachelsea Stylist : @fherriioo Hair Do : @oca_ps Location : @2dcoffeeandtea Outfit : @fruthboutique Nail Artist: @linneabeautybar_id DI: @satriyawildan @11.11studiojakarta Fashion team: @agamzone

8

Here's my New @imploracosmetics URBAN LIP CREAM MATTE !! My new baby !! Fav banget ...yg warna no 06 LUMIERE !! Teksturnya Creamy, mengandung vitamin E utk lembabkan bibir, tahan lama, transferproof and tersedia beragam shade dari nude hingga bold . Kemaren aku order 4 shade langsung ..Dusky Nude, Dark Berry , Lumiere dan Pink Latte !! Ayo pilihan kalian yg Mana?? Kemaren pas shooting Serial baruku aku pake Dusky Nude seharian , Karena cocok buat peranku yg jadi anak High School !! Upload yuk foto kalian pake warna pilihan kalian dari koleksi Urban lip cream matte nya Implora!!! Dijamin harga ekonomis dan kualitas terjamin !! #imploraLipMatte #ImploraCosmetics #ApproveByMe Kalian bisa check koleksi mereka di Official Store at Shopee, Tokopedia, Lazada atau link in web at www.implora.co.id

9

this isnt in france but in ✨Indonesia✨ thank you @phoenixhotelyogyakarta for such a wonderful stay🥺❤️++ sempet tour ke kantor kerja Almarhum mantan presiden , Pak Soekarno di hotel ini 😋

10

Buat celebrate International women's week aku and @hellobody_id berkolaborasi utk adain Giveaway buat kalian ...get the perfect face care and body care set senilai 5 juta rupiah untuk kamu dan sahabat kamu dari Hello Body ! Ini saatnya buat women supporting women and cause there's nothing better than a beauty day with your best friend !! Upload foto paling keren and cool kalian bareng bestie yg mengingatkan momen spesial kalian dan gimana kalian selalu saling support selama ini ❤️ . Nih semua persyaratan GA nya ya guys ! A) Follow @hellobody_id and me B) Like and share post ini di stories kalian C) Foto dengan bestie kamu dan tag @hellobody_id dengan caption kenapa kamu sama sahabat kamu layak dapetin set dari HelloBody. Jangan lupa include #womensupportingwomen Periode Giveaway : 10-16 Maret Pengumuman: 17 Maret Yuk guyss join this GA bareng best friend kamu and Good luck ❤️❤️❤️

11

country girl at heart 🍃🌳 virtual shoot with @summertimexstudios

12

already missing bali :/ @bvillabali

Most Viewed

Thu, 15 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Thu, 15 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Thu, 15 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert