analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

An Actress Lah Pokoknya Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

An Actress Lah Pokoknya Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

An Actress Lah Pokoknya Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

An Actress Lah Pokoknya Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts
1

loves ❤️ and a belated Merry Christmas !❤️ 🎄 (sorry ga update di hari Natalnya guys !! kemarin2 beneran mau enjoy malam Natal dan hari Natal bersama mereka dan mau fokus rayainnya hehe ❤️)

2

twinkling among the lights 📸 : @summertimexstudios 💄 : @beautybykaymori 💍 : @gemsbabystudio

3

btw guys Cinta Mulia besok dan lusa tidak tayang yaa tapi akan kembali tayang tanggal 2 Januari 2021 ! ❤️ (ada bonus buat fansnya kak @hitocaesar di slide terakhir , jgn bunuh aku kak HSBDB)

4

bonjour, life is giving me french cafe vibes ☕️🗼🇫🇷🌹✨ 📸 : @summertimexstudios 💄 : @itsme.tiffani

5

Love this party outfit from @namelis.id thank you 🥰 . . 📸 : my mom

6

I see you just as how you see me . 📸 : @aviantony_ 💄 : @beautybykaymori

7

siri cue the song “mistletoe” by justin bieber #Starring @cassandraslee Photographer : @winstongomez #winstongomez Fashion Designer : @yosepsinudarsono MUA : @vinaavaniaa Hairdo : @rurypadwa Corgi : @galadriel_corgi DI : @satriyawildan #1111studiojakarta Studio : @11.11studiojakarta Jewellery : @swanjewelleryid Nail artist : @linneabeautybar_id Shoes : @cavaprive Decor : @orlinsevents

8

Ada yang marah gak nih kalo aku senyumin kamu? ♥️✨ Pemutih Gigi Ter - Luvv @beautylab.inc

9

Kolaborasi terbaru dari @dove deodorant x @nkcthi, buat kalian yg belum punya produknya buruan belii sekarang yaa sebanyak banyaknya karena makin banyak kalian belanja produknya makin besar kesempatan kalian untuk dapet hadiak menarik. Ikutin collect and win nya yaa caranya gampang banget tinggal beli produk dove deo x nkcthi lalu upload struknya di www.bit.ly/DoveDeoNKCTHI, ditunggu sampe tgl 31 Desember 2020 yaa! #dovedeodorantxnkcthi

10

GIVEAWAY ALERT #JDYEARENDGIVEAWAY! Seperti biasa, langganan belanja online-ku, @jdid nggak pernah ngecewain aku! Selain #DijaminOri, mereka selalu menawarkan banyak promo menarik yang bikin kita bisa lebih hemat, seperti promo HURRY PAYDAY yang bisa kamu nikmati sekarang! Nggak cuma itu, di akhir tahun ini, aku mau bagi-bagi 2 smartphone Redmi Note 9 GRATIS buat kamu yang beruntung! Giveaway ini adalah program #JDYEARENDGIVEAWAY persembahan JD.ID buat kamu yang selalu setia follow aku! Caranya gampang guys! 1) Follow instagram @jdid SEKARANG 2) Kalau sudah follow, langsung komen DONE di postingan ini ditambah komentar unik ala kamu. Yes, karena komentar unik akan jadi salah satu bagian dari penilaian 3) Priode giveaway 28 Desember - 4 Januari 2020 4) Check pengumuman pemenang maksimal 11 Januari 2021 di IG Story @jdid 5) Keputusan pemenang tidak bisa diganggu gugat Tunggu apalagi guys! Good luck!!! #JDID #DijaminOri #Dijaminsampai #JDYearEndGIVEAWAY

Most Recent Posts

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts
1

thanks @shirayuri.official for keeping my hair shiny wherever I go

2

Love this party outfit from @namelis.id thank you 🥰 . . 📸 : my mom

3

I see you just as how you see me . 📸 : @aviantony_ 💄 : @beautybykaymori

4

twinkling among the lights 📸 : @summertimexstudios 💄 : @beautybykaymori 💍 : @gemsbabystudio

5

btw guys Cinta Mulia besok dan lusa tidak tayang yaa tapi akan kembali tayang tanggal 2 Januari 2021 ! ❤️ (ada bonus buat fansnya kak @hitocaesar di slide terakhir , jgn bunuh aku kak HSBDB)

6

Cinta Mulia Setiap hari jam 18.10 wib di @sctv . Thanks for support !!

7

Kolaborasi terbaru dari @dove deodorant x @nkcthi, buat kalian yg belum punya produknya buruan belii sekarang yaa sebanyak banyaknya karena makin banyak kalian belanja produknya makin besar kesempatan kalian untuk dapet hadiak menarik. Ikutin collect and win nya yaa caranya gampang banget tinggal beli produk dove deo x nkcthi lalu upload struknya di www.bit.ly/DoveDeoNKCTHI, ditunggu sampe tgl 31 Desember 2020 yaa! #dovedeodorantxnkcthi

8

GIVEAWAY ALERT #JDYEARENDGIVEAWAY! Seperti biasa, langganan belanja online-ku, @jdid nggak pernah ngecewain aku! Selain #DijaminOri, mereka selalu menawarkan banyak promo menarik yang bikin kita bisa lebih hemat, seperti promo HURRY PAYDAY yang bisa kamu nikmati sekarang! Nggak cuma itu, di akhir tahun ini, aku mau bagi-bagi 2 smartphone Redmi Note 9 GRATIS buat kamu yang beruntung! Giveaway ini adalah program #JDYEARENDGIVEAWAY persembahan JD.ID buat kamu yang selalu setia follow aku! Caranya gampang guys! 1) Follow instagram @jdid SEKARANG 2) Kalau sudah follow, langsung komen DONE di postingan ini ditambah komentar unik ala kamu. Yes, karena komentar unik akan jadi salah satu bagian dari penilaian 3) Priode giveaway 28 Desember - 4 Januari 2020 4) Check pengumuman pemenang maksimal 11 Januari 2021 di IG Story @jdid 5) Keputusan pemenang tidak bisa diganggu gugat Tunggu apalagi guys! Good luck!!! #JDID #DijaminOri #Dijaminsampai #JDYearEndGIVEAWAY

9

loves ❤️ and a belated Merry Christmas !❤️ 🎄 (sorry ga update di hari Natalnya guys !! kemarin2 beneran mau enjoy malam Natal dan hari Natal bersama mereka dan mau fokus rayainnya hehe ❤️)

10

Ada yang marah gak nih kalo aku senyumin kamu? ♥️✨ Pemutih Gigi Ter - Luvv @beautylab.inc

11

siri cue the song “mistletoe” by justin bieber #Starring @cassandraslee Photographer : @winstongomez #winstongomez Fashion Designer : @yosepsinudarsono MUA : @vinaavaniaa Hairdo : @rurypadwa Corgi : @galadriel_corgi DI : @satriyawildan #1111studiojakarta Studio : @11.11studiojakarta Jewellery : @swanjewelleryid Nail artist : @linneabeautybar_id Shoes : @cavaprive Decor : @orlinsevents

12

bonjour, life is giving me french cafe vibes ☕️🗼🇫🇷🌹✨ 📸 : @summertimexstudios 💄 : @itsme.tiffani

Most Viewed

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert