analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Brandon Salim Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Brandon Salim Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Brandon Salim Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Brandon Salim Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

πŸ¦ πŸ’™

2

Finally! ARIGATO INDONESIA PROMOTION WEEK has started. Grab your favorite UNIQLO products at 20-26 November at @uniqloindonesia 🀩 Don't miss this rare opportunity!πŸ€ͺ #ARIGATOINDONESIA #UniqloIndonesia #UniqloLifeWear

3

29 #Strafford APTS

4

πŸŒˆβœ¨πŸ’™

5

Gue yakin, banyak dari kita yang kalo disuruh milih antara nyimpen perasaan atau ungkapin isi hati ke orang yang lagi disuka, pasti milihnya mending nyimpen perasaan. karena gue tau, mengungkapkan #KataHati itu gak gampang. jangankan buat lo yg pemalu, yg orangnya cuek aja kadang2 pasti bakal ketemu momen2 sulit utk ungkapin. Nah, playlist #KataHati Malu Malu Mau gue di @JOOXID ini gue jamin bisa bikin elo lebih rileks untuk keluarin isi hati lo ke dia ;) dengerin nih di https://bit.ly/Joox-Playlist-Brandon trus kalo udah dengerin dan ada hasil positifnya, jangan lupa kalian lapor di sini ya.. (Sambil tag orgnya juga dong kalau berani!). good luck guys! πŸ’ͺ #JOOXID #RumahJagoanLokal

6

🌈✌🏻✨

7

in the reckless gritty chaos of things, You are lπŸ’™ved You are seen β€οΈπŸŒˆπŸ’

8

πŸ¦ πŸ’™πŸŒˆ

9

πŸ’™

10

Most Recent Posts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

2

πŸ¦ πŸ’™

3

πŸ’™

4

🌈✌🏻✨

5

Gue yakin, banyak dari kita yang kalo disuruh milih antara nyimpen perasaan atau ungkapin isi hati ke orang yang lagi disuka, pasti milihnya mending nyimpen perasaan. karena gue tau, mengungkapkan #KataHati itu gak gampang. jangankan buat lo yg pemalu, yg orangnya cuek aja kadang2 pasti bakal ketemu momen2 sulit utk ungkapin. Nah, playlist #KataHati Malu Malu Mau gue di @JOOXID ini gue jamin bisa bikin elo lebih rileks untuk keluarin isi hati lo ke dia ;) dengerin nih di https://bit.ly/Joox-Playlist-Brandon trus kalo udah dengerin dan ada hasil positifnya, jangan lupa kalian lapor di sini ya.. (Sambil tag orgnya juga dong kalau berani!). good luck guys! πŸ’ͺ #JOOXID #RumahJagoanLokal

6

πŸŒˆβœ¨πŸ’™

7

Finally! ARIGATO INDONESIA PROMOTION WEEK has started. Grab your favorite UNIQLO products at 20-26 November at @uniqloindonesia 🀩 Don't miss this rare opportunity!πŸ€ͺ #ARIGATOINDONESIA #UniqloIndonesia #UniqloLifeWear

8

Hey guys, I can’t wait for tomorrow’s ARIGATO INDONESIA PROMOTION WEEK to start! Exciting day to start the weekend indeed! Selama pekan promosi ARIGATO INDONESIA di tanggal 20-26 November, akan ada banyak PENAWARAN KHUSUS untuk produk favorit UNIQLO di semua toko @uniqloindonesia. Kalian juga bisa dapat Thermal Mug Edisi Arigato untuk setiap pembelanjaan minimal Rp 500.000. It’s only a week guys, so don’t miss it! #ARIGATOINDONESIA #UniqloIndonesia #UniqloLifeWear

9

Akhirnya brand favorit gue, UNIQLO mengadakan ARIGATO INDONESIA PROMOTION WEEK sebagai bentuk terima kasih mereka kepada pelanggan setianya, kayak gue ini. Akan ada banyak PENAWARAN KHUSUS selama ARIGATO INDONESIA PROMOTION WEEK, 20-26 November di seluruh toko @uniqloindonesia! Nah, untuk kamu yang juga fans UNIQLO, kamu bisa mendapatkan satu set look sesuai dengan style pilihanmu di video ini. Caranya: 1. Follow @uniqloindonesia 2. Screen-capture salah satu style yang ada di video ini. 3. Upload di Instagram Story kamu dengan mention @uniqloindonesia dan #ArigatoIndonesia 4. Ceritakan pengalamanmu dengan produk UNIQLO dan tag 3 temanmu di kolom komentar post video ini di akun @uniqloindonesia 5. Dua puluh orang pemenang akan mendapatkan 1 set look pilihan mereka. Cek Instagram Story @uniqloindonesia untuk info lebih detil. #ARIGATOINDONESIA #UniqloIndonesia #UniqloLifeWear

10

πŸ¦ πŸ’™πŸŒˆ

11

in the reckless gritty chaos of things, You are lπŸ’™ved You are seen β€οΈπŸŒˆπŸ’

12

29 #Strafford APTS

Most Viewed

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert