analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Ayudia C Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Ayudia C Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Ayudia C Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Ayudia C Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sat, 16 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Coba dong, Nak. Tatap mata Dido seperti ini lalu bilang @dittopercussion “Dido, ayooo aku mau punya Adik, it’s okay Dido! Jangan senewen. Aku dan Mama sudah siap. Tinggal nungguin Dido aja nih” hahahahaha. Tolong, Nak :D . . 📷 @terralogical

2

never thought that welcoming thirtiessss will be this fun together with you Didoooooo @dittopercussion ♥️🥲🎉🤪

3

happy birthday, champ! You are the best husband I could ever ask for~ terima kasih sudah selalu menjadi diri kamu yg jujur, seru dan menegangkan hahaha. Love you so much it hurts ♥️

4

January vibes~ @fotofotobumi 💥

5

akhirnya hari ini kamu berumur 30 tahun juga. jadi kita seumuran, tos~ goodbye twentiessssssss

6

udah lamaa gak ke pantai, sekalinya ke pantai sebentar banget. karena sesaat setelah ini, gerimis, terus kaburrrr~ 🤣 • #tapfordetails . . . 📷 @rogbi

7

which slide is your fav?! ;)) . . #coachNY #CoachIndonesia @kanmogroup.fashion @coach . . shop from home! more info check this one up! —> @kanmogroup.fashion

8

Ini foto saat pelanginya kelihatan sedikit dari sudut pandang saat aku berdiri. Pas maju lagi beberapa ratus meter, langsung shock karena ternyata bisa lihat pelanginya penuh berbentuk setengah lingkaran. 🌈 Pesan yg sangat dalam! menurut kamu, pesan apa yg bisa kita dapat? 🥲

9

awal tahun dipenuhi dengan banyak jadwalnya taping @podcastdaritadi setelah melewati beberapa episode, emang ya LDR itu SULIT huhu! Semangat untuk semua para pejuang LDR (podcast) LOL. Setelah trial and error dan sempet kresek-kresek plus delay, akhirnya nemuin formula dimana suara bisa bagus lagi kaya satu studio bareng @gyaps @tarrabudiman • terima kasih warga setia #podcastdaritadi tungguin episode kita yang kualitas suaranya bagus pasca LDR yahhhh! ♥️

10

#ngulet • Friday Flexin’ be likeeeee~ 🤪 . . 📷 @stoicmobility

Most Recent Posts

Sat, 16 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Coba dong, Nak. Tatap mata Dido seperti ini lalu bilang @dittopercussion “Dido, ayooo aku mau punya Adik, it’s okay Dido! Jangan senewen. Aku dan Mama sudah siap. Tinggal nungguin Dido aja nih” hahahahaha. Tolong, Nak :D . . 📷 @terralogical

2

kata Ditto ada banyak orang yg gak suka eskrim. Karena dia gak suka. Emang iya? Aku gak percaya! Siapa di sini yang suka eskrim kaya akooooo 🤪

3

which slide is your fav?! ;)) . . #coachNY #CoachIndonesia @kanmogroup.fashion @coach . . shop from home! more info check this one up! —> @kanmogroup.fashion

4

awal tahun dipenuhi dengan banyak jadwalnya taping @podcastdaritadi setelah melewati beberapa episode, emang ya LDR itu SULIT huhu! Semangat untuk semua para pejuang LDR (podcast) LOL. Setelah trial and error dan sempet kresek-kresek plus delay, akhirnya nemuin formula dimana suara bisa bagus lagi kaya satu studio bareng @gyaps @tarrabudiman • terima kasih warga setia #podcastdaritadi tungguin episode kita yang kualitas suaranya bagus pasca LDR yahhhh! ♥️

5

never thought that welcoming thirtiessss will be this fun together with you Didoooooo @dittopercussion ♥️🥲🎉🤪

6

akhirnya hari ini kamu berumur 30 tahun juga. jadi kita seumuran, tos~ goodbye twentiessssssss

7

happy birthday, champ! You are the best husband I could ever ask for~ terima kasih sudah selalu menjadi diri kamu yg jujur, seru dan menegangkan hahaha. Love you so much it hurts ♥️

8

Kamar tidur • Jadi area yang sangat sangat penting. Karena di sini tempat isi baterai tubuh, tempat isi energi setelah lelah bekerja dsb dan tempat kita memadu kasih, mau tidur kelonan, bangun tidur juga dusel-dusel hehehe. Juga, tempat paling lama kita tinggali loh dari semua area di rumah. Di kamar kita bisa 8-10 jam buat istirahat. Jadi jangan lupa ‘dandanin’ dan rawat kamar untuk kualitas istirahat yang terbaikkkk. . . . sekalian jawab kmrn pas story diffusernya buanyak bgt yg nanya ⬇️⬇️⬇️ . . in frame: diffuser + air purifiernyaa dari @iuiga.id . . bedsheet kecintaan baruk, premium cotton bedsheet dari @sleepproject_indonesia

9

udah lamaa gak ke pantai, sekalinya ke pantai sebentar banget. karena sesaat setelah ini, gerimis, terus kaburrrr~ 🤣 • #tapfordetails . . . 📷 @rogbi

10

Ini foto saat pelanginya kelihatan sedikit dari sudut pandang saat aku berdiri. Pas maju lagi beberapa ratus meter, langsung shock karena ternyata bisa lihat pelanginya penuh berbentuk setengah lingkaran. 🌈 Pesan yg sangat dalam! menurut kamu, pesan apa yg bisa kita dapat? 🥲

11

#ngulet • Friday Flexin’ be likeeeee~ 🤪 . . 📷 @stoicmobility

12

January vibes~ @fotofotobumi 💥

Most Viewed

Sat, 16 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Sat, 16 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Sat, 16 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert