analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

π€π’π˜π€π‹π‹πˆπ„π„ π€π‡πŒπ€πƒ Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

π€π’π˜π€π‹π‹πˆπ„π„ π€π‡πŒπ€πƒ Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

π€π’π˜π€π‹π‹πˆπ„π„ π€π‡πŒπ€πƒ Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

π€π’π˜π€π‹π‹πˆπ„π„ π€π‡πŒπ€πƒ Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts
1

Walaupun pregnant kali ketiga tapi kebanyakkan lupa macam mana rasa pregnant 🀣 lupa itu lupa ini, sampai susu pun lupa minum susu apa dulu. Short term memory macam ni la πŸ˜… Orang keliling gigih cuba ingatkan balik ingatan kita ni Patutnya semalam check-up baby tu pun lupa ayokkk, so harini pergi la klinik yang dekat dengan rumah, Ya Allah aktif sangat anak mommy dalam tummy ni Macam biasa setiap kali pregnant memang perut payah nak nampak memang kecik tapi tunggu la 8 ke 9 bulan nanti besaq sampai mommy mengah gila Cumanya alahan air liur banyak & mulut rasa kelat tak hilang-hilang lagi 😭 Sampai orang luar pelik β€œapehal dia ni?!” so terpaksa la husband kena explain dan translate kan 🀣

2

Sekarang baru asya tahu kenapa Allah swt bagi ujian-ujian kepada asya sebelum ni, Allah swt tahu yang sebenarnya asya mampu untuk hadapinya, asya kuat untuk bertahan dan Allah swt nak asya bergantung denganNya (bertawakal) Kalau diimbas kembali kenangan dulu ya Allah tak sanggup rasanya untuk hadapi lagi. Sangat berat! tapi asya mampu sedangkan masa tu asya masih budak dan muda tapi asya kuat lakukannya Bila orang tanya β€œkalau dapat kembali pada zaman dulu, apa yang asya nak ubah?” Asya cakap takde apa yang nak ubah. Kerana bukan disebabkan ujian-ujian itu tidak dapatlah hikmah-hikmahnya sekarang. Cuma kalau dapat kembali masa lalu, nak banyak spend time dengan arwah mak. Asya tak nak ubah masa lalu, kerana masa lalu yang buat masa sekarang asya dapat BANTU RAMAI ORANG 🀍 Rezeki yang Allah swt kurniakan pada asya, asya dapat KONGSI REZEKI tersebut. Allah swt asbabkan asya untuk tolong orang2 lain. Asya takkan pernah menyesal. Asya bersyukur Allah tetapkan takdir asya begini 🀍

3

Rindu sangat-sangat dekat mereka 🀍 Kalau mereka masih ada akan ku lakukan segalanya untuk mereka walaupun tak terbalas jasa mereka. I miss youu ;’)

4

EMPTY HOUSE TOUR uploaded! 🀍 Disebabkan ramai yang request asya buat house tour so asya dah upload dah dkat youtube! korang boleh pi tengok full video dekat youtube asya TEKAN JE LINK DEKAT BIO OK Asya buat part 1 dulu rumah kosong nanti siap renovate asya akan buat part 2 bila rumah dah siap hias ya. hope you like it as i do ✨

5

Tahniah kepada Anis @loveliee.umianis & Nisa @lovelieebeauty.nisa kerana berjaya buat top sale bulan lepas. So semalam dan hari ni asya datang sendiri jumpa mereka untuk bagi reward kepada mereka iPad Air & iPhone XR ☺️ Asya dah cakap dekat mereka ini bukan reward semata-mata reward, sebab asya taknak mereka hanya bisnes untuk reward. Tapi ini adalah hadiah penghargaan dari asya & eboy sendiri untuk mereka kerana berjaya improve diri sentiasa. Mereka tak pernah putus asa, kalau down sentiasa cari cara untuk naikkan balik dan tidak bagi banyak alasan Anis @loveliee.umianis yang bermula dari zero, yang kurang percaya pada asya dulu. Tapi asya ajak jumpa anis dan asya cakap β€œkak anis asya akan buktikan kak anis akan berjaya dan naik dengan guide dari asya. Kak anis serah je kepercayaan kak anis pada asya dan asya akan buktikan pada kak anis suatu hari nanti” Dan sekarang seorang suri rumah, dari buat bisnes sorang2 je now dah banyak anak team bawah anis sekarang. Dan bulan lepas buat pertama kali dia menjadi top sale setelah 2 tahun lebih buat bisnes loveliee ni Nisa @lovelieebeauty.nisa yang sentiasa menjaga KPI dan momentum sentiasa meningkat dari semasa ke semasa, even tengah pregnant, sarat pregnant dan berpantang pun boleh maintain kan bisnes dia sebab nisa tak banyak alasan yang dia bagi, dia sentiasa belajar dan belajar. Sanggup berhenti kerja demi nak fokus loveliee 100% mashaAllah Kenapa asya bagi reward ni dekat mereka supaya kerja mereka lagi senang lepas ni untuk coaching dengan team mereka, untuk buat content dan sebagainya. Ini antara manfaat yang dapat asya & eboy bagi kepada LUVBABE SQUAD 🀍

6

Happy monday ✨ Kita dah nak sampai ke penghujung bulan 2020 dan banyak yang kita hadapi sepanjang 2020 ni. Tapi banyak juga yang dibelajar sepanjangan tahun ni, banyak yang kena improve. InshaAllah untuk tahun 2021 kita akan fight with business strategic planning. Perkara yang kita kena bersedia hadapi nanti Moga 2021 ni akan bagi nafas baru setelah sesak di 2020 sebab banyak planning terbantut. InshaAllah bila dah sedia strategic planning kita akan sedia nak hadapi apa yang akan kita hadapi New game, new strategic, new aura for @lovelieebeautyhq 🀍

7

PENGGUNA YANG BIJAK MEMILIH Sekarang banyak dah produk local yang BERKUALITI keluaran malaysian local 😊 Termasuklah @lovelieebeautyhq 🀍 Kami ada sijil halal untuk supplement kami, kami ada lab test untuk serum kami. Dan produk skincare kami kelulusan KKM βœ… Alhamdullilah Bahan-bahan yang ada didalam produk kami semua nya bahan yang berkualiti dan selamat untuk diguna. Dah banyak testimoni yang berjaya dengan produk @lovelieebeautyhq dan produk kami pun diproseskan dari kilang yang bertaraf GMP Terima kasih kepada semua yang percaya dengan asya dan @lovelieebeautyhq πŸ€πŸ’—

8

Kemahuan kita untuk kejayaan HARUS LEBIH BESAR dari ketakutan kita akan kegagalan πŸ’ͺ🏻 whatever you do you must believe in yourself @lovelieebeautyhq

9

Susah lah nak kemas rumah kalau berwayar & berat lagi-lagi time pregnant ni. Asya baru je dapatkan Dyson Digital Slim Fluffy Extra ni. Senang betul nak pakai.β € β € Ringan, sedutan yang kuat & cordless (tanpa wayar). 3 benda yang memang Asya cari pada vacuum. Lagi best, ada macam-macam tools kita boleh tukar untuk kesesuaian tempat kita nak vacuum!β € β € Takut habis bateri? Eco Mode dia boleh panjangkan masa penggunaan selama 40 minit! Sedutan pon kuat, kerja pun jadi cepat. β € β € Alhamdulillah, pregnant kali ni senang sikit nak kemas rumah sebab senang nya penggunaan Dyson Digital Slim Fluffy Extra niβ € β € Untuk lebih info #DysonDigitalSlim www.dyson.myβ € #DysonToTheRescueβ € #DysonMYβ € #sp

10

Terima kasih syurgaku @eboyarbaain 🀍 Terima kasih kerana selalu berkorban demi keluargamu dan keluarga @lovelieebeautyhq . Terima kasih kerana awak berjaya keluar dari zone selesa awak demi kami semua. Terima kasih kerana masuk β€œclass” untuk belajar ilmu-ilmu baru Eboy seorang yang sangat peramah, semua orang dia boleh tegur dan masuk kepala tapi satu je kurang dekat dia dulu iaitu β€œTak berkeyakinan tinggi” dia takut untuk buat perkara yang asya buat Kalau dalam keluarga, Eboy ketua keluarga tapi kalau dalam bisnes asya lah yang jadi β€œketua keluarga”. Eboy banyak manage hal management sebab dia masih takut untuk handle hal yang lagi besar Suatu hari eboy ada bercakap dengan asya β€œSayang, saya rasa saya kena keluar la dari zone saya yang sekarang, sampai bila nak rasa takut ni. Saya nak belajar untuk tingkatkan keyakinan saya. Tingkatkan leadership saya dalam bisnes. Tolong saya ok?” Tahu tak betapa happy nya asya masa tu! bukan happy sebab nak bahagi kerja tapi happy sebab dia mula nak cabar diri dia, dia nak tingkatkan keyakinan pada diri dia. So asya bagi dia peluang dan support untuk handle company masa asya tengah alahan haritu, dan tak sangka dengan masa yang singkat dia boleh handle company dengan baik sekali, Sifat LEADERSHIP dalam diri dia telah hadir dengan pantas. Rasa terharu sebak pun ada, sebab asya kenal suami asya macam mana orangnya Dia bukan berubah untuk nak jadi orang lain tapi dia nak berubah untuk jadi diri dia yang lebih baik dari sebelumnya Banyak benda yang dia dah improve terhadap diri dia, and now day one untuk dia handle COACHING dengan luvbabe squad πŸ’ͺ🏻 Saya doakan yang terbaik buat awak syurgaku I’m so proud of you sayangg @eboyarbaain

Most Recent Posts

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts
1

Sekarang baru asya tahu kenapa Allah swt bagi ujian-ujian kepada asya sebelum ni, Allah swt tahu yang sebenarnya asya mampu untuk hadapinya, asya kuat untuk bertahan dan Allah swt nak asya bergantung denganNya (bertawakal) Kalau diimbas kembali kenangan dulu ya Allah tak sanggup rasanya untuk hadapi lagi. Sangat berat! tapi asya mampu sedangkan masa tu asya masih budak dan muda tapi asya kuat lakukannya Bila orang tanya β€œkalau dapat kembali pada zaman dulu, apa yang asya nak ubah?” Asya cakap takde apa yang nak ubah. Kerana bukan disebabkan ujian-ujian itu tidak dapatlah hikmah-hikmahnya sekarang. Cuma kalau dapat kembali masa lalu, nak banyak spend time dengan arwah mak. Asya tak nak ubah masa lalu, kerana masa lalu yang buat masa sekarang asya dapat BANTU RAMAI ORANG 🀍 Rezeki yang Allah swt kurniakan pada asya, asya dapat KONGSI REZEKI tersebut. Allah swt asbabkan asya untuk tolong orang2 lain. Asya takkan pernah menyesal. Asya bersyukur Allah tetapkan takdir asya begini 🀍

2

Happy monday ✨ Kita dah nak sampai ke penghujung bulan 2020 dan banyak yang kita hadapi sepanjang 2020 ni. Tapi banyak juga yang dibelajar sepanjangan tahun ni, banyak yang kena improve. InshaAllah untuk tahun 2021 kita akan fight with business strategic planning. Perkara yang kita kena bersedia hadapi nanti Moga 2021 ni akan bagi nafas baru setelah sesak di 2020 sebab banyak planning terbantut. InshaAllah bila dah sedia strategic planning kita akan sedia nak hadapi apa yang akan kita hadapi New game, new strategic, new aura for @lovelieebeautyhq 🀍

3

Korang semua mesti dah tau kan apa benda device yang comel ni? β € β € Tapi ada benda yang korang tak tau, FOREO UFO ni, boleh digunakan untuk anything and tak dihadkan dengan penggunaan mask FOREO je! β € β € Memang worth the money to those yang mahukan kulit yang bersih dan cantik. Oh by the way, sekarang ni FOREO boleh didapatkan dengan 20% discount dekat Sephora! Click the link in bio to shop for one now!β € β € #tipsmalaysia #tipskulitbersih #asyallieetips #beautyhacks #foreoufo #SephoraMY

4

Walaupun pregnant kali ketiga tapi kebanyakkan lupa macam mana rasa pregnant 🀣 lupa itu lupa ini, sampai susu pun lupa minum susu apa dulu. Short term memory macam ni la πŸ˜… Orang keliling gigih cuba ingatkan balik ingatan kita ni Patutnya semalam check-up baby tu pun lupa ayokkk, so harini pergi la klinik yang dekat dengan rumah, Ya Allah aktif sangat anak mommy dalam tummy ni Macam biasa setiap kali pregnant memang perut payah nak nampak memang kecik tapi tunggu la 8 ke 9 bulan nanti besaq sampai mommy mengah gila Cumanya alahan air liur banyak & mulut rasa kelat tak hilang-hilang lagi 😭 Sampai orang luar pelik β€œapehal dia ni?!” so terpaksa la husband kena explain dan translate kan 🀣

5

EMPTY HOUSE TOUR uploaded! 🀍 Disebabkan ramai yang request asya buat house tour so asya dah upload dah dkat youtube! korang boleh pi tengok full video dekat youtube asya TEKAN JE LINK DEKAT BIO OK Asya buat part 1 dulu rumah kosong nanti siap renovate asya akan buat part 2 bila rumah dah siap hias ya. hope you like it as i do ✨

6

Kemahuan kita untuk kejayaan HARUS LEBIH BESAR dari ketakutan kita akan kegagalan πŸ’ͺ🏻 whatever you do you must believe in yourself @lovelieebeautyhq

7

Rindu sangat-sangat dekat mereka 🀍 Kalau mereka masih ada akan ku lakukan segalanya untuk mereka walaupun tak terbalas jasa mereka. I miss youu ;’)

8

Susah lah nak kemas rumah kalau berwayar & berat lagi-lagi time pregnant ni. Asya baru je dapatkan Dyson Digital Slim Fluffy Extra ni. Senang betul nak pakai.β € β € Ringan, sedutan yang kuat & cordless (tanpa wayar). 3 benda yang memang Asya cari pada vacuum. Lagi best, ada macam-macam tools kita boleh tukar untuk kesesuaian tempat kita nak vacuum!β € β € Takut habis bateri? Eco Mode dia boleh panjangkan masa penggunaan selama 40 minit! Sedutan pon kuat, kerja pun jadi cepat. β € β € Alhamdulillah, pregnant kali ni senang sikit nak kemas rumah sebab senang nya penggunaan Dyson Digital Slim Fluffy Extra niβ € β € Untuk lebih info #DysonDigitalSlim www.dyson.myβ € #DysonToTheRescueβ € #DysonMYβ € #sp

9

Tahniah kepada Anis @loveliee.umianis & Nisa @lovelieebeauty.nisa kerana berjaya buat top sale bulan lepas. So semalam dan hari ni asya datang sendiri jumpa mereka untuk bagi reward kepada mereka iPad Air & iPhone XR ☺️ Asya dah cakap dekat mereka ini bukan reward semata-mata reward, sebab asya taknak mereka hanya bisnes untuk reward. Tapi ini adalah hadiah penghargaan dari asya & eboy sendiri untuk mereka kerana berjaya improve diri sentiasa. Mereka tak pernah putus asa, kalau down sentiasa cari cara untuk naikkan balik dan tidak bagi banyak alasan Anis @loveliee.umianis yang bermula dari zero, yang kurang percaya pada asya dulu. Tapi asya ajak jumpa anis dan asya cakap β€œkak anis asya akan buktikan kak anis akan berjaya dan naik dengan guide dari asya. Kak anis serah je kepercayaan kak anis pada asya dan asya akan buktikan pada kak anis suatu hari nanti” Dan sekarang seorang suri rumah, dari buat bisnes sorang2 je now dah banyak anak team bawah anis sekarang. Dan bulan lepas buat pertama kali dia menjadi top sale setelah 2 tahun lebih buat bisnes loveliee ni Nisa @lovelieebeauty.nisa yang sentiasa menjaga KPI dan momentum sentiasa meningkat dari semasa ke semasa, even tengah pregnant, sarat pregnant dan berpantang pun boleh maintain kan bisnes dia sebab nisa tak banyak alasan yang dia bagi, dia sentiasa belajar dan belajar. Sanggup berhenti kerja demi nak fokus loveliee 100% mashaAllah Kenapa asya bagi reward ni dekat mereka supaya kerja mereka lagi senang lepas ni untuk coaching dengan team mereka, untuk buat content dan sebagainya. Ini antara manfaat yang dapat asya & eboy bagi kepada LUVBABE SQUAD 🀍

10

PENGGUNA YANG BIJAK MEMILIH Sekarang banyak dah produk local yang BERKUALITI keluaran malaysian local 😊 Termasuklah @lovelieebeautyhq 🀍 Kami ada sijil halal untuk supplement kami, kami ada lab test untuk serum kami. Dan produk skincare kami kelulusan KKM βœ… Alhamdullilah Bahan-bahan yang ada didalam produk kami semua nya bahan yang berkualiti dan selamat untuk diguna. Dah banyak testimoni yang berjaya dengan produk @lovelieebeautyhq dan produk kami pun diproseskan dari kilang yang bertaraf GMP Terima kasih kepada semua yang percaya dengan asya dan @lovelieebeautyhq πŸ€πŸ’—

11

Terima kasih syurgaku @eboyarbaain 🀍 Terima kasih kerana selalu berkorban demi keluargamu dan keluarga @lovelieebeautyhq . Terima kasih kerana awak berjaya keluar dari zone selesa awak demi kami semua. Terima kasih kerana masuk β€œclass” untuk belajar ilmu-ilmu baru Eboy seorang yang sangat peramah, semua orang dia boleh tegur dan masuk kepala tapi satu je kurang dekat dia dulu iaitu β€œTak berkeyakinan tinggi” dia takut untuk buat perkara yang asya buat Kalau dalam keluarga, Eboy ketua keluarga tapi kalau dalam bisnes asya lah yang jadi β€œketua keluarga”. Eboy banyak manage hal management sebab dia masih takut untuk handle hal yang lagi besar Suatu hari eboy ada bercakap dengan asya β€œSayang, saya rasa saya kena keluar la dari zone saya yang sekarang, sampai bila nak rasa takut ni. Saya nak belajar untuk tingkatkan keyakinan saya. Tingkatkan leadership saya dalam bisnes. Tolong saya ok?” Tahu tak betapa happy nya asya masa tu! bukan happy sebab nak bahagi kerja tapi happy sebab dia mula nak cabar diri dia, dia nak tingkatkan keyakinan pada diri dia. So asya bagi dia peluang dan support untuk handle company masa asya tengah alahan haritu, dan tak sangka dengan masa yang singkat dia boleh handle company dengan baik sekali, Sifat LEADERSHIP dalam diri dia telah hadir dengan pantas. Rasa terharu sebak pun ada, sebab asya kenal suami asya macam mana orangnya Dia bukan berubah untuk nak jadi orang lain tapi dia nak berubah untuk jadi diri dia yang lebih baik dari sebelumnya Banyak benda yang dia dah improve terhadap diri dia, and now day one untuk dia handle COACHING dengan luvbabe squad πŸ’ͺ🏻 Saya doakan yang terbaik buat awak syurgaku I’m so proud of you sayangg @eboyarbaain

12

Fuhhh memang mencabar betul pregnant kali ni, rasa loya yang tak pernah berhenti. Walaupun dah muntah loya tetap ada, dengan pahit mulut nya air liur pula banyak Tak boleh buat kerja sikit mula la penat. That’s why la jarang keluar rumah. Sebab kerja nak tidur je, aktiviti asya di rumah layan k-drama dan tidur tapi banyak to tidur lagi. Sebab taknak layan alahan ni Asya harap sangat alahan ni tak lama sebab bosan dah ni duk rumah je, rindu nak busy tiberr. Rindu nak gi office dan rindu nak sharing2 dengan luvbabe squad.

Most Viewed

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert