analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Aci ☽ Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Aci ☽ Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Aci ☽ Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Aci ☽ Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts
1

Embracing this freedom with the IT-iconic fragrance freedom itself, LIBRE. With LIBRE EAU DE PARFUM INTENSE, @yslbeauty takes on more depth & mystery, it’s higher concentration by its rich, tawny color. LIBRE is built from top-quality materials and the iconic Moroccan Orange Blossom, Lavender with now added Vanilla Essence from Madagascar. Perfect trio to accompany me experience my most instinctive self in 2021. Now available in YSL Beauty Indonesia stores or shop online via YSL Beauty Official Whatsapp Account at +62815-1555-2555. You can have your name engraved on this bottle too!🥰 #YSLBeautyID #IamLibre #YSLLibreIntense

2

Semangat hari senin, guys! Aku lagi pakai knitwear vest dari @vintagehouse_id ✨ It’s premium quality, bahannya tebel tapi tetap lembut. Warnanya itu aku suka banget😍 Sandalnya dari @eveseitch_id , suppa comfy dan ga bikin kaki lecet🥰 #ootd #clozetteid #outfitinspiration #hijablook #hijaboutfit #hijabstyle #hijabfashion #hijabfashionstyle

3

Wearing Tartan Vest from @shopataleen. Have a good day to u all💖✨ - #ootd #clozetteid #outfitinspiration #hijablook #hijaboutfit #hijabstyle #hijabfashion #hijabfashionstyle

4

Yeay! Sekarang @jomalonelondon sudah ada di Pondok Indah Mall 1. Yang tinggal daerah Jakarta Selatan, cus kesana. Letaknya dekat Metro, yah. Btw, cuma di store PIM ini kamu bisa engrave lho😍 - #jomaloneid #jomalone #jomalonelondonid - #ootd #clozetteid #outfitinspiration #hijablook #hijaboutfit #hijabstyle #hijabfashion #hijabfashionstyle

5

Matching with yachi uuuw yang udah setahun, perasaan kemarin maminya masih jutekin kita gara2 sakit jaitan sc nya hahahah miss yaaa both😆🤗🖤 Thanks udah fotoin kita @diyanaahn 🙂

6

I’m wearing one set from @shopatvelvet ❤️✨ - #ootd #clozetteid #outfitinspiration #hijablook #hijaboutfit #hijabstyle #hijabfashion #hijabfashionstyle

7

Because free is more than a state of mind. It's a thrilling, subversive way of being strong. Playing by your own rules. Embracing the freedom even more with LIBRE EAU DE PARFUM Intense from @yslbeauty: Rouge Pur Couture The Slim Shade21 Libre EDP Intense Now available in YSL Beauty Indonesia stores or shop online via YSL Beauty Official WhatsApp Account at +62815-1555-2555. You can have your name engraved ib selected YSL Beauty Products too! #YSLBeautyID #IAMLibre #YSLLibreIntense

8

Black and white🖤🤍 I’m wearing vest by @suetercloth ✨😍 - #ootd #clozetteid #outfitinspiration #hijablook #hijaboutfit #hijabstyle #hijabfashion #hijabfashionstyle

9

Using @makeoverid ✨ How do i look? 💁🏻‍♀️ #makeover #makeoverid #makeovercosmetics #makeup #makeuplooks - I’m using : - Powerstay Demi-Matte Cover Cushion Shade W22 - Brow Styler Eye Definer Shade Americano - Bloom Infinite Prairie Eye Shadow - Hyperblack Superstay Liner - Multifix Matte Blusher Shade 05 Heatshot - Blush On shade 03 Promiscious Peach - Powerstay Transferproof Matte Lip Cream B10 - Powerstay Vivid Waterlite Lip Stain A03 Kiss Bang #clozetteid

10

Super happy setelah 4 minggu pakai Lancome Clarifique✨ Bikin wajah lebih cerah, lebih moist, warna kulit lebih merata, dan menghidrasi kulit aku. Formula Organic French Beech Bud nya melalui proses ekstrasi dengan teknik cyro-preserved untuk mempertahankan aktivitas enzim dan ditransformasi dengan proses green extraction untuk mencerahkan kulit😍 Terdapat dual essence, 3% concentrated oil dan 97% essence serta paten whisk untuk menyatukan kedua formula tersebut, makanya sebelum pakai harus dikocok terlebih dahulu, ya! Jangan lupa saksikan Lancome biggest virtual event of the year, Clarifique Virtual Event, pada tanggal 18 Maret 2021 jam 7 malam, live dari YouTube Lancome Indonesia. Menangkan kesempatan untuk mendapatkan full size Clarifique dan mendapatkan kulit wajah yang halus dan bening dalam waktu 4 minggu! Good luck✨ #UnlockSkinClarity #8APMChallenge #LancomeID #Clarifique #LancomeClarityWater

Most Recent Posts

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts
1

Say hello to my new serum from @avoskinbeauty ✨ Miraculous Refining Serum adalah serum terbaru dari Miraculous Refining Series. Dengan kandungan AHA, BHA, Niacinamide, Ceramide, dan pendukung lainnya, bahan yang membuat serum ini berfungsi efektif untuk membantu proses pengelupasan sel kulit mati dan memicu regenerasi sel kulit sehingga kulit menjadi lebih cerah, meratakan warna kulit, dan lebih halus✨ Serum ini bagus efeknya dikulit wajah aku. Kalau malemnya pakai serum ini, paginya wajahku jadi moist dan glowing 😍 Packagingnya seperti serum pada umumnya, terdapat pipet yg bersatu dengab tutupnya. teksturnya agak kental, tapi penyerapannya lumayan cepat. No fragrance juga, jadi nyaman dipakainya. Me luv it😍 Aku belinya di MSBB @msbb.id My Skin But Better❤️ One stop service yang menyajikan produk-produk dari local brand, yang sudah terseleksi dan telah di review juga sama tim MSBB! Lagi ada Payday Sale guys! Dari 29 maret - 3 april, cus cek IG nya❤️

2

Self confidence for me is, a super power✨ Accept yourself, stop compare, believe in your ability, and train your mind to see the good in every situation💖 Because self confidence is the best outfit, so today, i’m wearing top & pants by @figure.tft @thefthingworld #InYourOwnSkin #FIGUREitOut - #ootd #clozetteid #outfitinspiration #hijablook #hijaboutfit #hijabstyle #hijabfashion #hijabfashionstyle

3

I’m wearing one set from @shopatvelvet ❤️✨ - #ootd #clozetteid #outfitinspiration #hijablook #hijaboutfit #hijabstyle #hijabfashion #hijabfashionstyle

4

Because free is more than a state of mind. It's a thrilling, subversive way of being strong. Playing by your own rules. Embracing the freedom even more with LIBRE EAU DE PARFUM Intense from @yslbeauty: Rouge Pur Couture The Slim Shade21 Libre EDP Intense Now available in YSL Beauty Indonesia stores or shop online via YSL Beauty Official WhatsApp Account at +62815-1555-2555. You can have your name engraved ib selected YSL Beauty Products too! #YSLBeautyID #IAMLibre #YSLLibreIntense

5

Semangat hari senin, guys! Aku lagi pakai knitwear vest dari @vintagehouse_id ✨ It’s premium quality, bahannya tebel tapi tetap lembut. Warnanya itu aku suka banget😍 Sandalnya dari @eveseitch_id , suppa comfy dan ga bikin kaki lecet🥰 #ootd #clozetteid #outfitinspiration #hijablook #hijaboutfit #hijabstyle #hijabfashion #hijabfashionstyle

6

Yeay! Sekarang @jomalonelondon sudah ada di Pondok Indah Mall 1. Yang tinggal daerah Jakarta Selatan, cus kesana. Letaknya dekat Metro, yah. Btw, cuma di store PIM ini kamu bisa engrave lho😍 - #jomaloneid #jomalone #jomalonelondonid - #ootd #clozetteid #outfitinspiration #hijablook #hijaboutfit #hijabstyle #hijabfashion #hijabfashionstyle

7

Super happy setelah 4 minggu pakai Lancome Clarifique✨ Bikin wajah lebih cerah, lebih moist, warna kulit lebih merata, dan menghidrasi kulit aku. Formula Organic French Beech Bud nya melalui proses ekstrasi dengan teknik cyro-preserved untuk mempertahankan aktivitas enzim dan ditransformasi dengan proses green extraction untuk mencerahkan kulit😍 Terdapat dual essence, 3% concentrated oil dan 97% essence serta paten whisk untuk menyatukan kedua formula tersebut, makanya sebelum pakai harus dikocok terlebih dahulu, ya! Jangan lupa saksikan Lancome biggest virtual event of the year, Clarifique Virtual Event, pada tanggal 18 Maret 2021 jam 7 malam, live dari YouTube Lancome Indonesia. Menangkan kesempatan untuk mendapatkan full size Clarifique dan mendapatkan kulit wajah yang halus dan bening dalam waktu 4 minggu! Good luck✨ #UnlockSkinClarity #8APMChallenge #LancomeID #Clarifique #LancomeClarityWater

8

Wearing Tartan Vest from @shopataleen. Have a good day to u all💖✨ - #ootd #clozetteid #outfitinspiration #hijablook #hijaboutfit #hijabstyle #hijabfashion #hijabfashionstyle

9

Embracing this freedom with the IT-iconic fragrance freedom itself, LIBRE. With LIBRE EAU DE PARFUM INTENSE, @yslbeauty takes on more depth & mystery, it’s higher concentration by its rich, tawny color. LIBRE is built from top-quality materials and the iconic Moroccan Orange Blossom, Lavender with now added Vanilla Essence from Madagascar. Perfect trio to accompany me experience my most instinctive self in 2021. Now available in YSL Beauty Indonesia stores or shop online via YSL Beauty Official Whatsapp Account at +62815-1555-2555. You can have your name engraved on this bottle too!🥰 #YSLBeautyID #IamLibre #YSLLibreIntense

10

Black and white🖤🤍 I’m wearing vest by @suetercloth ✨😍 - #ootd #clozetteid #outfitinspiration #hijablook #hijaboutfit #hijabstyle #hijabfashion #hijabfashionstyle

11

Matching with yachi uuuw yang udah setahun, perasaan kemarin maminya masih jutekin kita gara2 sakit jaitan sc nya hahahah miss yaaa both😆🤗🖤 Thanks udah fotoin kita @diyanaahn 🙂

12

Using @makeoverid ✨ How do i look? 💁🏻‍♀️ #makeover #makeoverid #makeovercosmetics #makeup #makeuplooks - I’m using : - Powerstay Demi-Matte Cover Cushion Shade W22 - Brow Styler Eye Definer Shade Americano - Bloom Infinite Prairie Eye Shadow - Hyperblack Superstay Liner - Multifix Matte Blusher Shade 05 Heatshot - Blush On shade 03 Promiscious Peach - Powerstay Transferproof Matte Lip Cream B10 - Powerstay Vivid Waterlite Lip Stain A03 Kiss Bang #clozetteid

Most Viewed

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert