analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Ayaaaaa Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Ayaaaaa Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Ayaaaaa Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Ayaaaaa Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

Bangun tidur ku terus jalan2 wkwk lagi suka2 nya pake stelan piyama2 gini, apalagi yang motifnya NGAK PASARAN... from @p.j_clothing.id ❤️ PIYAMA PREMIUM❤️ https://shopee.co.id/p.j_clothing.id

2

Jalan hidup kita berbeda beda, tp aku senang harapan kita 2019 halal semua di kabulkan sm allah, kalaupun harapan 2020 kita punya bayi semua blm bs aku penuhi, insyallah ada harapan2 lain kita dikabulkan sm Allah😇 salah satunya ttp kaya gini. Apapun masalah dlm pertemanan kita, dg inget dulu pernah susah bareng2 inget namanya manusia suka salah. Dengan gampang kita maafin satu sama lain... luv u wak genk @bebyregitiia @iselfricella

3

Kalian tau gak sih ada milyaran bakteri, kuman, bahkan virus di selembar uang? Trus kalo mau transaksi gimana? Gampang, ada #LinkAja yg bisa kalian pakai untuk apa aja, dari mulai isi pulsa, bayar ojol, beli coffee, makan, sampai bayar bensin. Dan hari ini aku bepergian tanpa uang cash dimudahkan dengan @linkaja ❤️ Mangkanya yuk guys kita kurangi penggunaan uang tunai sebagai salah satu pencegahan penyebaran virus dan kuman. Stay safe, stay healthy. ☺️#lengkapnyauntuksemua

4

One take oke aja udah cukup🤬 #KDRT #deletesoon #tiktok

5

Ketika aku terus melihat kelebihan orang2, makin aku ngrasa banyak kurang...

6

Piyama : @cra.outfit ❤️❤️❤️ Motifnya gemes + bahannya lembut banget🤗

7

Hem seperti itu... ☺️

8

“The language of friendship is not words but meanings.” — Henry David Thoreau

9

Mylove❤️

10

Prepare this new normal era with a positive enery, like I got from this vail ( @zonira.id ) and insyallah I always ready to facing this new era 🤗

Most Recent Posts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

💐🥰

2

Piyama : @cra.outfit ❤️❤️❤️ Motifnya gemes + bahannya lembut banget🤗

3

Bangun tidur ku terus jalan2 wkwk lagi suka2 nya pake stelan piyama2 gini, apalagi yang motifnya NGAK PASARAN... from @p.j_clothing.id ❤️ PIYAMA PREMIUM❤️ https://shopee.co.id/p.j_clothing.id

4

Kalian tau gak sih ada milyaran bakteri, kuman, bahkan virus di selembar uang? Trus kalo mau transaksi gimana? Gampang, ada #LinkAja yg bisa kalian pakai untuk apa aja, dari mulai isi pulsa, bayar ojol, beli coffee, makan, sampai bayar bensin. Dan hari ini aku bepergian tanpa uang cash dimudahkan dengan @linkaja ❤️ Mangkanya yuk guys kita kurangi penggunaan uang tunai sebagai salah satu pencegahan penyebaran virus dan kuman. Stay safe, stay healthy. ☺️#lengkapnyauntuksemua

5

Ketika aku terus melihat kelebihan orang2, makin aku ngrasa banyak kurang...

6

One take oke aja udah cukup🤬 #KDRT #deletesoon #tiktok

7

Hem seperti itu... ☺️

8

Pajamaset super gemesh from @the.semilir ❤️

9

Jalan hidup kita berbeda beda, tp aku senang harapan kita 2019 halal semua di kabulkan sm allah, kalaupun harapan 2020 kita punya bayi semua blm bs aku penuhi, insyallah ada harapan2 lain kita dikabulkan sm Allah😇 salah satunya ttp kaya gini. Apapun masalah dlm pertemanan kita, dg inget dulu pernah susah bareng2 inget namanya manusia suka salah. Dengan gampang kita maafin satu sama lain... luv u wak genk @bebyregitiia @iselfricella

10

“The language of friendship is not words but meanings.” — Henry David Thoreau

11

Prepare this new normal era with a positive enery, like I got from this vail ( @zonira.id ) and insyallah I always ready to facing this new era 🤗

12

Mylove❤️

Most Viewed

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert