analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Andra Alodita (Andra) Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Andra Alodita (Andra) Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Andra Alodita (Andra) Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Andra Alodita (Andra) Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Wed, 20 Jan 2021 - Recent Posts
1

Everybody deserves a day off ❀️

2

Hello 🐨

3

Hellow Yellow πŸ’›

4

Hello 2021 πŸ₯° how are you guys? Jawab yaaa aku ingin tau cerita kamu ❀️ By the way, iya ini bajunya gemes banget kolaborasinya @callathelabel x @cissylia 🌞

5

Kalau kata @leeriady, disini aku kayak pacarnya Woody karakternya Toy Story 🀣🀣🀣

6

Putih putih melati alibaba 😌

7

Last Sunday ride! πŸŽ‰ #andrafitjourney

8

Memang jodoh ❀️

9

Appreciation post for @downyindonesia πŸŽ‰ Senang, puas dan bangga akutuuuh sama formula barunya Downy Anti Apek! Ada 20x perlindungan anti bakteri, dan...... hey! Benerannn rumah nih sampai wangi seharian, gak ada apek-apeknya bajuku padahal jemurnya dalam ruangan. Kalau buka lemari, mau pakai baju yang udah lama digantung/dilipat tetep aja masih wangiii. Ajaibbb wanginya beneran masih nempel πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° hebat hebat hebattttt! Mana nih pasukan anti apek? Udah awal tahunn loooh, hayo siapa yang belom pada nyetokkk nihh? Buruan jangan sampe kehabisannnn πŸ€ͺ #JemuranAmanHatiNyaman #AntiApekApekClub

10

Baru kemarin ketemu, eh udah kangen lagi πŸ₯° #andrafitjourney

Most Recent Posts

Wed, 20 Jan 2021 - Recent Posts
1

Baru kemarin ketemu, eh udah kangen lagi πŸ₯° #andrafitjourney

2

Kalau kata @leeriady, disini aku kayak pacarnya Woody karakternya Toy Story 🀣🀣🀣

3

Hello 🐨

4

Appreciation post for @downyindonesia πŸŽ‰ Senang, puas dan bangga akutuuuh sama formula barunya Downy Anti Apek! Ada 20x perlindungan anti bakteri, dan...... hey! Benerannn rumah nih sampai wangi seharian, gak ada apek-apeknya bajuku padahal jemurnya dalam ruangan. Kalau buka lemari, mau pakai baju yang udah lama digantung/dilipat tetep aja masih wangiii. Ajaibbb wanginya beneran masih nempel πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° hebat hebat hebattttt! Mana nih pasukan anti apek? Udah awal tahunn loooh, hayo siapa yang belom pada nyetokkk nihh? Buruan jangan sampe kehabisannnn πŸ€ͺ #JemuranAmanHatiNyaman #AntiApekApekClub

5

Putih putih melati alibaba 😌

6

Hello 2021 πŸ₯° how are you guys? Jawab yaaa aku ingin tau cerita kamu ❀️ By the way, iya ini bajunya gemes banget kolaborasinya @callathelabel x @cissylia 🌞

7

Terima kasih 2020, aku belajar banyak tahun ini πŸ₯°β€οΈπŸ™πŸ»

8

Hellow Yellow πŸ’›

9

Dulu saat usia 25 tahun, rasanya ingin sekali punya validasi #skingoals. Kalau sekarang, yang penting merawat semaksimal mungkin dan punya kulit terbaik versi diriku sendiri. Misalnya kayak gimana? Kulit lembab, dapat perawatan yang sesuai dengan kebutuhanku, nanti juga lama-lama keliatan sendiri kok hasilnya. Percaya deh sama aku, Perfect Hydrating Treatment Essence ini no kaleng-kaleng walaupun produk lokal dan harganya terjangkau. Cobain! Nanti nyesel kalo gak nyobain 🀣 Kulit lembab bgttt padahal kadang cuma pakai essence ini aja plus sunscreen. Luar biasa!! Nah kali ini Avoskin merilis PHTE versi Holiday Edition β€” iya, sebuah hiburan buat aku yang gak bisa liburan ini 🀣 Menghibur sekali, walau di rumah aja ttp merawat kulit. Hihihi. By the way, produk Avoskin napa sikkk menggiurkan semua yaaa 🀣 #AloditaBeauty101

10

Everybody deserves a day off ❀️

11

Last Sunday ride! πŸŽ‰ #andrafitjourney

12

Memang jodoh ❀️

Most Viewed

Wed, 20 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Wed, 20 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Wed, 20 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert