analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Alika Islamadina Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Alika Islamadina Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Alika Islamadina Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Alika Islamadina Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Kalo dulu selalu foto di balkon kamar, sekarang di tangga ya. Maaf banget jangan bosen dulu πŸ˜€

2

πŸ‘½

3

I miss dressing up and actually going out πŸ₯²

4

Ok let's vibe with me. Setelah waktu itu bikin yang short version dan jadi banyak yang request full version. Sungguh bikinnya banyak, ada yang sampe akhir juga, tapi yang take terakhir ini kayak paling asik dan lepas jadi... yaudah ini aja ya hehe #AlikaNyanyiDong

5

Masuk dapur lagi. Let's close this year with a bang πŸ€“

6

Sky's too pretty to ignore today. 🀍

7

The OG, Stickwitu 🀍🀍🀍 #AlikaNyanyiDong BTW sori itu uban selembar pengen banget ikut muncul

8

Mentally doing the Buss It challenge in my head

9

Dressing up on the first day of 2021 cause why not? Clad in @marcjacobs 2020 passed by like a whirlwind, and for me personally it was a bittersweet year filled with uncertainties.. but also love. A lot of love. And self-acceptance. No new year's resolution whatsoever. Just wishing for continuous happiness and health 🀍 #THEMarcJacobs #GAPLuxury

10

Hey there, gak berasa ya udah seminggu berlalu semenjak tahun baruan 🀯 Anyways, updated my preloved stuffs on @tinkerlustid. Do check 'em out!

Most Recent Posts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Sky's too pretty to ignore today. 🀍

2

Mentally doing the Buss It challenge in my head

3

Okay, let's talk about this hair care range from @loccitane_id! Udah pake ini sekitar semingguan aaand so far absolutely loving it. I use the shampoo, conditioner, and the Anti Frizz Heat Protective Serum. Jadi si Aromachologie Gentle & Balance ini emang cocok untuk rambut normal. Plus wanginya ENAK BANGET, it contains 5 essential oils; rosemary, orange, chamomile, lavender and lemon oil. I don't mind washing my hair setiap hari kalau pake range ini sih πŸ’†πŸ»β€β™€οΈβœ¨ Oh another plus point, packagingnya ini Eco-Refill jadi biodegradable dan bisa didaur ulang. #LOccitaneID #LOccitaneAromachologie #LOccitaneHairCare

4

Kalo dulu selalu foto di balkon kamar, sekarang di tangga ya. Maaf banget jangan bosen dulu πŸ˜€

5

Udah sering lah ya kalian liat gw ngomongin dua produk ini. After getting more into it, ternyata @cantikcitra Tone Up Face Cream dan Body Lotion ini mengandung 100% Korean Pearl, rice powder (hence the brightening properties), daaan UV A + B filter untuk melindungi dari matahari. They're also super affordable dan udah available di semua e-commerce, jadi pliiis plis cobain! Won't regret it πŸ˜„βœ¨ #LangsungCerahAntiBelang

6

I miss dressing up and actually going out πŸ₯²

7

Hey there, gak berasa ya udah seminggu berlalu semenjak tahun baruan 🀯 Anyways, updated my preloved stuffs on @tinkerlustid. Do check 'em out!

8

The OG, Stickwitu 🀍🀍🀍 #AlikaNyanyiDong BTW sori itu uban selembar pengen banget ikut muncul

9

πŸ‘½

10

Dressing up on the first day of 2021 cause why not? Clad in @marcjacobs 2020 passed by like a whirlwind, and for me personally it was a bittersweet year filled with uncertainties.. but also love. A lot of love. And self-acceptance. No new year's resolution whatsoever. Just wishing for continuous happiness and health 🀍 #THEMarcJacobs #GAPLuxury

11

Ok let's vibe with me. Setelah waktu itu bikin yang short version dan jadi banyak yang request full version. Sungguh bikinnya banyak, ada yang sampe akhir juga, tapi yang take terakhir ini kayak paling asik dan lepas jadi... yaudah ini aja ya hehe #AlikaNyanyiDong

12

Masuk dapur lagi. Let's close this year with a bang πŸ€“

Most Viewed

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert