analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

๐˜ผ๐™ช๐™ง๐™ฎ๐™ฃ ๐™†๐™–๐™๐™ ๐™–๐™จ๐™๐™–๐™ฃ ๐˜ฝ Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

๐˜ผ๐™ช๐™ง๐™ฎ๐™ฃ ๐™†๐™–๐™๐™ ๐™–๐™จ๐™๐™–๐™ฃ ๐˜ฝ Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

๐˜ผ๐™ช๐™ง๐™ฎ๐™ฃ ๐™†๐™–๐™๐™ ๐™–๐™จ๐™๐™–๐™ฃ ๐˜ฝ Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

๐˜ผ๐™ช๐™ง๐™ฎ๐™ฃ ๐™†๐™–๐™๐™ ๐™–๐™จ๐™๐™–๐™ฃ ๐˜ฝ Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

Sunkissed ๐ŸŒž๐Ÿ’‹ @berak_ @berakmedia โ€ข ๐Ÿ“ธ Shot by @tiraa19

2

Happy monday , Minggu yang baru , cerita baru , semangat baru juga dong ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช๐Ÿปโœจ @berakmedia @berak_

3

Happy Sunday Everyone ๐Ÿค— It will gonna be your chilling time , or go outside hanging out with youโ€™re friends, or gonna be your right time to sleep whole day๐ŸŒบ๐Ÿ˜†

4

whiip๐Ÿ’ซ โ€ขShoes @runnershoes.id @jayamall.id

5

Celana Kelonggaran ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ–ค โ€ข @berakmedia @berak_ Shot by @tiraa19

6

Pendidikan juga merupakan hal yang utama , meskipun sedang kondisi begini dunia pendidikan ga putus semangat membuat berbagai cara untuk para pelajar nya tetap mendapatkan ilmu agar tetap mudah dan tetap semangat , melalui ilmu pendidikan kita jadi dapat memandang dunia dengan lebih baik lagi, Semangat terus dan raih impianmuu ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’• #CerahkanPendidikanIndonesia #BintangBeasiswa2020 #beasiswafairandlovely

7

Gratitude ๐Ÿ˜โœจSmile cause you can, Feeling Thankful for everything youโ€™ve have done on your life

8

Rainy Season A.k.a Musim hujan : selamat ngumpulin semangat mental maupun fisik , masih situasi pandemic gini , kemana mana susah, WFH atau kuliah dirumah banyak ngandelin teknologi , nah kalau udah mati lampu ? ๐Ÿ˜… banyak berdoโ€™a dan tetap semangat yah, biar dilancarin segala aktifitasnya ๐Ÿ˜‡๐Ÿ’ช๐ŸปAminn

9

Hallo Temen-temen Sneakerhead ayoo ikutan Raffle @BandungSneakerseason , karena kalian bisa dapetin Limited edition Sneaker dengan Harga jauh lebih murah dari retail nya ๐Ÿ˜ayoo ikutan BSS by @Lazone.id. Cara ikutan raffle nya cukup registrasi aja di www.bandungsneakerseason.com terus langsung pilih sepatu raffle yang kamu pengen ! jangan lupa follow @bandungsneakerseason dan @lazone.id untuk info lainnya #Bandungsneakerseason #digitaland #sneakerLAnd #lazone.id

10

straight face ๐ŸŒž โ€ข โ€ข Shot by @azmi_126

Most Recent Posts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

Happy monday , Minggu yang baru , cerita baru , semangat baru juga dong ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช๐Ÿปโœจ @berakmedia @berak_

2

#Repost @lthrkrft ใƒปใƒปใƒป Solusi buat para wanita yang bingung teroos ngasih kado ke pasangan dengan budget tipis tapi itemnya mevvah! Paket sayang untuk si sayang dari kita ini bisa lo angkut ke rumah doi cuma seharga IDR 697.000. Lo udah dapet Bifold Wallet, Gorilla Key Chain, sama Card Holder yang gak maen-maen kualitasnya. Kita doain abis ngasih paket ini, kalian bisa langsung ngasih undangan. Amiinnn!

3

whiip๐Ÿ’ซ โ€ขShoes @runnershoes.id @jayamall.id

4

Hallo Temen-temen Sneakerhead ayoo ikutan Raffle @BandungSneakerseason , karena kalian bisa dapetin Limited edition Sneaker dengan Harga jauh lebih murah dari retail nya ๐Ÿ˜ayoo ikutan BSS by @Lazone.id. Cara ikutan raffle nya cukup registrasi aja di www.bandungsneakerseason.com terus langsung pilih sepatu raffle yang kamu pengen ! jangan lupa follow @bandungsneakerseason dan @lazone.id untuk info lainnya #Bandungsneakerseason #digitaland #sneakerLAnd #lazone.id

5

COVER VOCAL The Black Dahlia Murder - What A Horrible Night To Have A Curse (Full Version On My Youtube Channel, Link Channel on My Bio , Or you can search โ€œAyuningtyas Aurynโ€) โ€ขMy First Try vocal cover using Exhale and Inhale technique in one song , but i still have to learn a lot ๐Ÿ˜† โ€ขThanks to @xtrememerch โ€ขGuitar Track by my awesome Guitarist @chamothh โ€ขRecording And Mixing By @Azmi_126 From Goredath Band โ€ขThanks to give us Awesome Song ๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค@theblackdahliamurder_official @trevortbdm @pookkake @rumbo_Jumbo @augmentedryan @ryanknightguitar Thanks a lot guys for all your participate to help me make this video , Hope you Enjoy it ! ๐Ÿ˜‡๐Ÿ–ค๐Ÿค˜๐Ÿป

6

straight face ๐ŸŒž โ€ข โ€ข Shot by @azmi_126

7

Rainy Season A.k.a Musim hujan : selamat ngumpulin semangat mental maupun fisik , masih situasi pandemic gini , kemana mana susah, WFH atau kuliah dirumah banyak ngandelin teknologi , nah kalau udah mati lampu ? ๐Ÿ˜… banyak berdoโ€™a dan tetap semangat yah, biar dilancarin segala aktifitasnya ๐Ÿ˜‡๐Ÿ’ช๐ŸปAminn

8

Celana Kelonggaran ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ–ค โ€ข @berakmedia @berak_ Shot by @tiraa19

9

Happy Sunday Everyone ๐Ÿค— It will gonna be your chilling time , or go outside hanging out with youโ€™re friends, or gonna be your right time to sleep whole day๐ŸŒบ๐Ÿ˜†

10

Gratitude ๐Ÿ˜โœจSmile cause you can, Feeling Thankful for everything youโ€™ve have done on your life

11

Sunkissed ๐ŸŒž๐Ÿ’‹ @berak_ @berakmedia โ€ข ๐Ÿ“ธ Shot by @tiraa19

12

Pendidikan juga merupakan hal yang utama , meskipun sedang kondisi begini dunia pendidikan ga putus semangat membuat berbagai cara untuk para pelajar nya tetap mendapatkan ilmu agar tetap mudah dan tetap semangat , melalui ilmu pendidikan kita jadi dapat memandang dunia dengan lebih baik lagi, Semangat terus dan raih impianmuu ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’• #CerahkanPendidikanIndonesia #BintangBeasiswa2020 #beasiswafairandlovely

Most Viewed

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert