analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Adelemakeup Seniman Wajah Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Adelemakeup Seniman Wajah Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Adelemakeup Seniman Wajah Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Adelemakeup Seniman Wajah Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts
1

No matter your situation just enjoy the process πŸ€— Situasi yang tidak nyaman akan membentuk seseorang jadi manusia lebih kuat dan lebih hebat pastinya kalau dihadapi dengan sikap yang positif #kelamaandirumahaja #adelemakeup

2

LILAFEE✨ In Germany means Lilac Fairy This is my very first do a makeup art in my self, and it’s just for fun πŸ’œ ➑️ slide for the video #adelemakeup #makeupbyadele #adelemakeupartist #artmakeup #makeupart #fairymakeup #purplefairy #purplehair #fairytalemakeup #fairytale #lilac #lilafee #lilacfairy #makeuptutorial #justforfun #instagram #instaphoto #instadaily π™΅πš’πš’ πšŠπš•πš’πšœ πšŠπš” πš’πš—πš’ πšŠπš” πš‹πš˜πšπšŠπš”πš’πš— ☺︎︎

3

Cuma repost aja biar feeds nya cakep #adelemakeup

4

#virtualphotoshoot with @farantmarshall Personally suka bgt sm foto pertama ini, event not like me... but i feel super cool and edgy like #bjork πŸ˜† Suka pokoknya super luv ❀️ Td nya mau kasih judul β€˜Super cool virtual photoshoot’ Tp ga jd deh mengingat sebenarnya waktu take this photo is super hot!! Uda pakai AC + kipas angin masih super hot πŸ˜„

5

Day 2 Lebaran Ikut #oplaschallange yang lagi kekinian walaupun uda pernah oplas πŸ˜… Selamat Idul Fitri bagi semua yang merayakan πŸ™πŸ» Mohon maaf lahir batin πŸ₯° β™₯οΈŽβ™‘οΈŽβ™‘οΈŽβ™₯︎ #adelemakeup

6

Daily makeup akuh... πŸ˜„ Besok aku share di story yah Get Ready with Me makeup dan hair do aku Aku juga bakal share product apa aja yang aku pakai ❀️ #adelemakeup Ps: Btw ini pakai eyeshadow tapi knp ga kelihatan ya πŸ™„

7

Semoga sharing kali ini juga bermanfaat buat yang menonton sampai akhir videonya Uda gitu aja πŸ˜ƒ #adelemakeup Hairdryer @tescom.id Hair volume spray @chahong.official @chahong_official Hair straightener @hairbeauron

8

Cintaku, pujaan hati ku ❀️ #christvarrenandersean My everything

9

Selama ini jarang ekspose diri, jarang open soal hidup, jarang share tentang hobby dan kesukaan... Tak kenal maka tak sayang ya...πŸ’• Let me introduce 1 of my favourite thing... πŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œ Yesh! I love my BAG so much Posesif kalau sama yang namanya 𝙩𝙖𝙨 πŸ˜† Salah 1 treat tas-tas aku harus banget pakai bag support @puff.squad Karena kalau sampai tas itu bentuknya ga sesuai awal dan bergaris karena terlipat terlalu lama... AMBYAR 🀧 Thanks God jaman sekarang uda ada bag support yang bener-bener ok! Ga lagi ribet pakai kertas atau koran dll #adelemakeup #adelemakeupartist #adelemakeupphoto #puffsquad

10

Bride makeup brushed by yours truly Simple clean fresh and elegance makeup for her #adelemakeup #makeupbyadele #adelemakeupbride #adelemakeupartist #brushedbyadele

Most Recent Posts

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts
1

Cintaku, pujaan hati ku ❀️ #christvarrenandersean My everything

2

Day 2 Lebaran Ikut #oplaschallange yang lagi kekinian walaupun uda pernah oplas πŸ˜… Selamat Idul Fitri bagi semua yang merayakan πŸ™πŸ» Mohon maaf lahir batin πŸ₯° β™₯οΈŽβ™‘οΈŽβ™‘οΈŽβ™₯︎ #adelemakeup

3

LILAFEE✨ In Germany means Lilac Fairy This is my very first do a makeup art in my self, and it’s just for fun πŸ’œ ➑️ slide for the video #adelemakeup #makeupbyadele #adelemakeupartist #artmakeup #makeupart #fairymakeup #purplefairy #purplehair #fairytalemakeup #fairytale #lilac #lilafee #lilacfairy #makeuptutorial #justforfun #instagram #instaphoto #instadaily π™΅πš’πš’ πšŠπš•πš’πšœ πšŠπš” πš’πš—πš’ πšŠπš” πš‹πš˜πšπšŠπš”πš’πš— ☺︎︎

4

Semoga sharing kali ini juga bermanfaat buat yang menonton sampai akhir videonya Uda gitu aja πŸ˜ƒ #adelemakeup Hairdryer @tescom.id Hair volume spray @chahong.official @chahong_official Hair straightener @hairbeauron

5

Bride makeup brushed by yours truly Simple clean fresh and elegance makeup for her #adelemakeup #makeupbyadele #adelemakeupbride #adelemakeupartist #brushedbyadele

6

7

Bride makeup brushed by yours truly Simple clean fresh and elegance makeup for her #adelemakeup #makeupbyadele #adelemakeupbride #adelemakeupartist #brushedbyadele

8

Daily makeup akuh... πŸ˜„ Besok aku share di story yah Get Ready with Me makeup dan hair do aku Aku juga bakal share product apa aja yang aku pakai ❀️ #adelemakeup Ps: Btw ini pakai eyeshadow tapi knp ga kelihatan ya πŸ™„

9

Cuma repost aja biar feeds nya cakep #adelemakeup

10

No matter your situation just enjoy the process πŸ€— Situasi yang tidak nyaman akan membentuk seseorang jadi manusia lebih kuat dan lebih hebat pastinya kalau dihadapi dengan sikap yang positif #kelamaandirumahaja #adelemakeup

11

Selama ini jarang ekspose diri, jarang open soal hidup, jarang share tentang hobby dan kesukaan... Tak kenal maka tak sayang ya...πŸ’• Let me introduce 1 of my favourite thing... πŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œ Yesh! I love my BAG so much Posesif kalau sama yang namanya 𝙩𝙖𝙨 πŸ˜† Salah 1 treat tas-tas aku harus banget pakai bag support @puff.squad Karena kalau sampai tas itu bentuknya ga sesuai awal dan bergaris karena terlipat terlalu lama... AMBYAR 🀧 Thanks God jaman sekarang uda ada bag support yang bener-bener ok! Ga lagi ribet pakai kertas atau koran dll #adelemakeup #adelemakeupartist #adelemakeupphoto #puffsquad

12

#virtualphotoshoot with @farantmarshall Personally suka bgt sm foto pertama ini, event not like me... but i feel super cool and edgy like #bjork πŸ˜† Suka pokoknya super luv ❀️ Td nya mau kasih judul β€˜Super cool virtual photoshoot’ Tp ga jd deh mengingat sebenarnya waktu take this photo is super hot!! Uda pakai AC + kipas angin masih super hot πŸ˜„

Most Viewed

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert