analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Chandra Chen Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Chandra Chen Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Chandra Chen Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Chandra Chen Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

2

Sekarang lagi marak bangun personal branding dengan value blablabla... Tetapi lupa bangun integritas sehingga orang2 terdekat dan yang pernah kerja sama cm bisa nyinyir "OMDO" Tapi yah ga salah juga karena ada kalimat "ajarannya dengarkan perbuatannya jangan" So menurut gue berdampak dulu aja buat orang-orang terdekat, kalo emg kita punya value yang baik Tuhan akan mempertemukan kita sama orang-orang di luar sana. Karena gue ketemu beberapa orang lebih berdampak di kehidupan sosial yang sebenarnya daripada di sosial media. Pencitraan baik tetapi akan lebih baik kalau di sertai integritas. #opinigue

3

Kerjaan makin banyak, aktivitas makin banyak. Badan tuh kerasa beda banget, bener ga sih?? Karena itulah gue menjadi #lebihcare dan sadar bahwa kesehatan adalah top list dari kebutuhan. Bayangin aja punya banyak uang, tapi bisa lenyap dalam sekejap mata kalo kita sakit. Gue harus milih product @allianzindonesia yg mana ya yg cocok buat kebutuhan gw? I think mengcover biaya berobat sampe ke luar negeri adalah product yang cocok buat gw. Apa ya produknya? komen ya jelasin ke gue

4

First photo in 2019

5

6

Basic #outfits

7

@oldbens

8

@twocoffeebeans.id

9

10

Most Recent Posts

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Sekarang lagi marak bangun personal branding dengan value blablabla... Tetapi lupa bangun integritas sehingga orang2 terdekat dan yang pernah kerja sama cm bisa nyinyir "OMDO" Tapi yah ga salah juga karena ada kalimat "ajarannya dengarkan perbuatannya jangan" So menurut gue berdampak dulu aja buat orang-orang terdekat, kalo emg kita punya value yang baik Tuhan akan mempertemukan kita sama orang-orang di luar sana. Karena gue ketemu beberapa orang lebih berdampak di kehidupan sosial yang sebenarnya daripada di sosial media. Pencitraan baik tetapi akan lebih baik kalau di sertai integritas. #opinigue

2

Kerjaan makin banyak, aktivitas makin banyak. Badan tuh kerasa beda banget, bener ga sih?? Karena itulah gue menjadi #lebihcare dan sadar bahwa kesehatan adalah top list dari kebutuhan. Bayangin aja punya banyak uang, tapi bisa lenyap dalam sekejap mata kalo kita sakit. Gue harus milih product @allianzindonesia yg mana ya yg cocok buat kebutuhan gw? I think mengcover biaya berobat sampe ke luar negeri adalah product yang cocok buat gw. Apa ya produknya? komen ya jelasin ke gue

3

First photo in 2019

4

5

6

7

8

9

10

@twocoffeebeans.id

11

Basic #outfits

12

@oldbens

Most Viewed

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert