analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Oops...
this account
does not exist

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Thank you

analisa.io

Thank you

Your search is being processed, and will be ready in 15 to 120 minutes depending on the total posts analyzed

  • You may search another query or close this window while it loads
  • You will be notified via email once the report is completed
Logo analisa
profile-picture
Sun, 20 Oct 2019 - Tue, 29 Oct 2019
General
Nimas LA Putri

nimaslaputri

CUMA BUAT HAHA ๐Ÿ˜€ HIHI ๐Ÿ˜ฌ (Kontennya cuma tulisan doang..beneran dah)

44500

Fans

6

Following

Key Metrics

3000251
Total Views

366816
Total Likes

7553
Total Comments

3766
Total Shares

70.42%
Engagement Rate

69.00%
Like Rate

1.42%
Comment Rate

0.71%
Share Rate

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

31197

Avg. Engagement
per Post

30568

Avg. Likes
per Post

629

Avg. Comments
per Post

Nimas LA Putri Average Engagement
Mon, 30 Nov 2020 - Recent 12 Posts

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

0.16

Avg. Post
per Day

1.09

Avg. Post
per Week

Avg. Post
per Month

Nimas LA Putri Total Posts
Mon, 30 Nov 2020 - Recent 12 Posts

Caption words most used

In Caption

Nimas LA Putri Captions Most Used
Mon, 30 Nov 2020 - Recent 12 Posts

Posting Activity

Posting times on Profile

Upgrade For
Pro Analytics

Check Pricing

Audience Engagement

Engagement times (Hearts + Comments) by Audience

Upgrade For
Pro Analytics

Check Pricing

Total Posts

Weekday Breakdown

Upgrade For
Pro Analytics

Check Pricing

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Upgrade For
Pro Analytics

Check Pricing

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Upgrade For
Pro Analytics

Check Pricing

Tags and Mentions

Brands and TikTokers often Tagged or Mentioned

Upgrade For
Pro Analytics

Check Pricing

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 30 Nov 2020 - Recent 12 Posts
2

Lipstik nya iron man ๐Ÿ˜ญ #fyp #samasamadaritiktok #kunci #lipstick #masukberandagak #voiceeffects

3

Hampir lupa nih kerupuk pernah viral ๐Ÿ˜‚sekarang banyak di cari #kerupukmamah #fyp #dirumahsaja #viral #masukberandagak

4

Kaya Tarzan baru keluar kandang ๐Ÿ˜ญ #fyp #gunung #repost #viral #jamandulu #masukberanda

5

Sound gua berisik banget dahhhh !!! Awokawokawok ๐Ÿ˜‚ #jajananjadul #gulali #fyp #masukberandagak

6

KALIAN WAJIB COBA !! CEPETANNN KEBURU ABANG ABANGNYA PULANG ->> @scarlett_whitening #fyp #scarlett #shopee #tiktok #masukbrandagak

7

Jangan lupa kumbahh kumbah !! #cucibaju #fypgakni #tiktok #masukbrandagak

8

SIAPA BILANG IBU HAMIL NGGA BOLEH TREATMENT ?? @jehaclinicifest #hamil #treatment #hamilcantik #fyp #masukberandagak #beautycli

9

Skincare yang aman dan baguss banget buat ibu hamil ๐Ÿฅณ @tokopedia #Tokopediahaul #skincarebumil #skincareroutine #fyp #masukberandagak

10

Racun banget buat yg suka panas panasannnn ๐Ÿ˜Ž jangan lali belinya di @scarlett_whitening !! #fyp #scarlett #masukbrandagak #shopee #tiktok

11

Tissue whitening ngga ada ampunn ๐Ÿ˜ญ tanggung jawab udah bikin wajah aku bersih dalam sekejap ๐Ÿ˜› @bellvadaofficial #skincare #tiktok #fyp#voiceeffects

Most Recent Post

Mon, 30 Nov 2020 - Recent 12 Posts
2

SIAPA BILANG IBU HAMIL NGGA BOLEH TREATMENT ?? @jehaclinicifest #hamil #treatment #hamilcantik #fyp #masukberandagak #beautycli

3

Acara resepsi kemarin masih pakai tangan ajaibnya ka Mirfany ๐Ÿ˜ญ ngga tau lagi deh cantiknya kaya orang di pingit wkwkwk #fyp #muabekasi #resepsi

4

Skincare yang aman buat ibu hamil part 2 check โœ… @tokopedia #Tokopediahaul #RacunTiktok #fyp #ibuhamil

5

Racun banget buat yg suka panas panasannnn ๐Ÿ˜Ž jangan lali belinya di @scarlett_whitening !! #fyp #scarlett #masukbrandagak #shopee #tiktok

6

Tissue whitening ngga ada ampunn ๐Ÿ˜ญ tanggung jawab udah bikin wajah aku bersih dalam sekejap ๐Ÿ˜› @bellvadaofficial #skincare #tiktok #fyp#voiceeffects

7

Sound gua berisik banget dahhhh !!! Awokawokawok ๐Ÿ˜‚ #jajananjadul #gulali #fyp #masukberandagak

8

Skincare yang aman dan baguss banget buat ibu hamil ๐Ÿฅณ @tokopedia #Tokopediahaul #skincarebumil #skincareroutine #fyp #masukberandagak

9

Lipstik nya iron man ๐Ÿ˜ญ #fyp #samasamadaritiktok #kunci #lipstick #masukberandagak #voiceeffects

10

Kaya Tarzan baru keluar kandang ๐Ÿ˜ญ #fyp #gunung #repost #viral #jamandulu #masukberanda

11

Hampir lupa nih kerupuk pernah viral ๐Ÿ˜‚sekarang banyak di cari #kerupukmamah #fyp #dirumahsaja #viral #masukberandagak

12

KALIAN WAJIB COBA !! CEPETANNN KEBURU ABANG ABANGNYA PULANG ->> @scarlett_whitening #fyp #scarlett #shopee #tiktok #masukbrandagak

13

Jangan lupa kumbahh kumbah !! #cucibaju #fypgakni #tiktok #masukbrandagak

Most Viewed

Mon, 30 Nov 2020 - Recent 12 Posts

Most Hearts

Mon, 30 Nov 2020 - Recent 12 Posts

Most Commented

Mon, 30 Nov 2020 - Recent 12 Posts