analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Oops...
this account
does not exist

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Our AI is still processing your Search

  • You may search another query or close this window while it loads
  • You will be notified via email once the report is completed
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
Sun, 20 Oct 2019 - Tue, 29 Oct 2019
General
a p r i l

aprilllyanti

fashion creator🇲🇨👗👑 follow me on instagram aprilllyanti & jaketmataram

88600

Fans

69

Following

Key Metrics

1064736
Total Views

120912
Total Likes

1638
Total Comments

910
Total Shares

11.52%
Engagement Rate

11.37%
Like Rate

0.15%
Comment Rate

0.09%
Share Rate

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

10213

Avg. Engagement
per Post

10076

Avg. Likes
per Post

137

Avg. Comments
per Post

A p r i l Average Engagement
Tue, 22 Sep 2020 - Recent 12 Posts

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

0.92

Avg. Post
per Day

6.46

Avg. Post
per Week

Avg. Post
per Month

A p r i l Total Posts
Tue, 22 Sep 2020 - Recent 12 Posts

Caption words most used

In Caption

A p r i l Captions Most Used
Tue, 22 Sep 2020 - Recent 12 Posts

Posting Activity

Posting times on Profile

Upgrade For
Pro Analytics

Check Pricing

Audience Engagement

Engagement times (Hearts + Comments) by Audience

Upgrade For
Pro Analytics

Check Pricing

Total Posts

Weekday Breakdown

Upgrade For
Pro Analytics

Check Pricing

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Upgrade For
Pro Analytics

Check Pricing

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Upgrade For
Pro Analytics

Check Pricing

Tags and Mentions

Brands and TikTokers often Tagged or Mentioned

Upgrade For
Pro Analytics

Check Pricing

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 22 Sep 2020 - Recent 12 Posts
2

Balas @ni.sayyy next outfit? #outfitsinspo #outfitideas #outfitsinspiration #ootdfashion #samasamadirumah #gayadirumah

3

Balas @mapusy jangan di skip kalo mau tau harga & nama tokonya #shopeehaul #shopeecheck #shopeeunboxing #ootds

4

Balas @canss.s next color? #ootdinspiration #ootdinspo #ootdindonesia #ootds #style #PejuangLokal #InternetStabil

5

kalo ootd kalian kayak gini kalian mau kemana? btw thx u for 70k followers #samasamadirumah #gayadirumah #ootdinspiration #ootdinspo #outfitideas

6

doain ya guys🤗 baju2 haram nya bntr lg di preloved, ig aprilllyanti #PejuangLokal #InternetStabil

7

outfit aku cuma harga 20rb-30rban aja beli di majomerfashion ( shopee/instagram ) #ootdfashion #tiktokfashionstyle #style #ootds #ootdchallenge

8

Balas @akugiselll next outfits kayak gmna? komen ya nnti aku buatin🤩 #samasamadirumah #gayadirumah #ootdinspo #outfitideas #ootdinspiration #outfits

9

kok aku nangis yg denger lagu ini, sdh bnr2 gabisa diulang krn dia udh nikah🥺😭❤️ tag sahabat kalian yg udh nikah guys😌 #bestfriendscheck #sahabat

10

Balas @fbyarfni komen ya kalian mau aku buatin ootd kayak gmna? #samasamadirumah #gayadirumah #ootds #ootdinspiration #ootdinspo #outfitideas

11

thankyou for 80k😭💜 ig aprilllyanti #ootdinspiration #ootdmagazine #ootds #outfitideas #ootdideas #samasamadirumah #gayadirumah

Most Recent Post

Tue, 22 Sep 2020 - Recent 12 Posts
2

Balas @akugiselll next outfits kayak gmna? komen ya nnti aku buatin🤩 #samasamadirumah #gayadirumah #ootdinspo #outfitideas #ootdinspiration #outfits

3

thankyou for 80k😭💜 ig aprilllyanti #ootdinspiration #ootdmagazine #ootds #outfitideas #ootdideas #samasamadirumah #gayadirumah

4

maaf ga jago transisi 😅 #shoeschangechallenge #shoestransition #shoeschange #gayadirumah #samasamadirumah

5

pacar nurut check🤩😅 #samasamaindonesia #boyfriend check #boyfriendgoals #relationshipchallenge

6

Balas @fbyarfni komen ya kalian mau aku buatin ootd kayak gmna? #samasamadirumah #gayadirumah #ootds #ootdinspiration #ootdinspo #outfitideas

7

kalo ootd kalian kayak gini kalian mau kemana? btw thx u for 70k followers #samasamadirumah #gayadirumah #ootdinspiration #ootdinspo #outfitideas

8

Balas @ni.sayyy next outfit? #outfitsinspo #outfitideas #outfitsinspiration #ootdfashion #samasamadirumah #gayadirumah

9

doain ya guys🤗 baju2 haram nya bntr lg di preloved, ig aprilllyanti #PejuangLokal #InternetStabil

10

Balas @mapusy jangan di skip kalo mau tau harga & nama tokonya #shopeehaul #shopeecheck #shopeeunboxing #ootds

11

Balas @canss.s next color? #ootdinspiration #ootdinspo #ootdindonesia #ootds #style #PejuangLokal #InternetStabil

12

outfit aku cuma harga 20rb-30rban aja beli di majomerfashion ( shopee/instagram ) #ootdfashion #tiktokfashionstyle #style #ootds #ootdchallenge

13

kok aku nangis yg denger lagu ini, sdh bnr2 gabisa diulang krn dia udh nikah🥺😭❤️ tag sahabat kalian yg udh nikah guys😌 #bestfriendscheck #sahabat

Most Viewed

Tue, 22 Sep 2020 - Recent 12 Posts

Most Hearts

Tue, 22 Sep 2020 - Recent 12 Posts

Most Commented

Tue, 22 Sep 2020 - Recent 12 Posts